Vin
Hos os finder du altid et bredt udvalg af økologisk vin til enhver smag og lejlighed. Vi kan med stolthed i stemmen og hånden på hjertet sige at vi altid kan stå inde for kvaliteten af vores økologiske vine, da vi selv udvælger de bedste vine fra leverandører i alverdens økologiske vindistrikter.
Gå på opdagelse i vores fantastiske kartotek af udsøgte økologiske vine fra hele verden. Vi har økologiske vine til enhver lejlighed og til ethvert behov og vores udvalg rummer alt lige fra den perfekte aperitif over elegante hvidvine til karismatiske rødvine gjort på udsøgte druer af allerfineste kvalitet. Herimellem finder du et forunderligt univers af økologiske biodynamiske-, veganske-, naturlige- og alkoholfrie vine, spiritusser og champagner. Gå på opdagelse i vores økologiske vinunivers og tøv aldrig med at kontakte os på telefon: 20 78 03 18 hvis du har brug for råd og vejledning til at udvælge den ideelle vin til netop dit behov

Masser af rød frugt med noter af krydderurter og lakrids. Rødvin uden tilsatte sulfitter og med naturlig gæring. Fremstillet af druerne grenache og syrah. Velegnet til mange retter: en god bøf, grill, salater eller pasta. 90 p. Decanter. Guld Millesime Bio. Biodynamisk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
En amarone-billedbog fuld af herlige aromaer: tobak, blommer, læder, chokolade. Fasolis mesterstykke. Vegansk. 17,5 % vol. 1,5 liter. Magnumflaske Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
En amarone-billedbog fuld af herlige aromaer: tobak, blommer, læder, chokolade. Fasolis mesterstykke. 17,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
Den berømte likør med masser af økologiske mandler Leveres i flot blomster-flaske. 28 % vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Her er en vin med en helt ekstraordinær fylde og længde og med delikate florale og skov-agtige noter. Intens mørkerød farve. I næsen eksploderer behagelige dufte af chokolade, grafit, blomme, klorofyl og sort trøffel. I munden tillige kaffe, sort peber, muskat, laurbærblad og rosmarin. Finalen er aromatisk og langvarig med sort trøffel, blomme og kirsebær. Årgang 2010 blev frigivet til salg efterår 2018. Udpeget som en af de 10 bedste vine i Italien af magasinet Bibenda 2019, der udgives af La Fondazione Italiana Sommelier og trykkes i 700.000 eksemplarer. Ud af 25.000 kandidater blev udvalgt 609 vine, og efter nye tests kåredes 10 som årets bedste vine 2019. 75 cl. 16,5 % vol.
Se mere
Indbydende liflig aroma af bær og krydderier. Elegant sødmefuld, kompleks og fyldig. En elegant afbalanceret vin, Vedholdende stor eftersmag. Rødvin på 70 % corvina og 30 % rondinella håndplukkede druer. Lufttørrer 5-6 måneder inden presning. Lagret 36 måneder på små franske egefade, herefter 6 måneder på flaske. Vegansk. 17,5 % vol. 75 cl. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
En sand nydelse grundet vinens koncentration, blødhed, frugt og aromaer. En eksplosiv duft af chokolade, grafit, blomme, tørt hø, trøffel, aromatiske urter, ristet kaffe og vanille. Smagen er blid og imødekommende, stilfuld og elegant med stor kraft og afbalancerede tanniner. Eftersmagen er lang med noter af sort trøffel, blommer og modne kirsebær. Vinen er særdeles velegnet til mad, og den går hele vejen sammen med alle former for hovedretter tilberedt med okse, lamme- og svinekød. Men solo, efter det veltilberedte måltid, er dette også en vin, som indfrier alle forventninger. 75 cl. 15,5 % vol.
Se mere
Denne orangevin dufter bl.a. af pale ale, vanille, citronmelisse og hvid peber. Smagen er kompleks med noter af ingefær, æble, røg og orangeskal. Alt i alt en god indgang til temaet orangevin. Fremstillet af druerne silvaner og grauburgunder, spontangæret, lagret i store egetræstønder, ufiltreret. Naturvin 75 cl. 12,5 % vol. Weingut Keth er en større vingård på 60 ha, hvor Mathias Keth fremstiller en lang række vine lige fra top-rieslinge til naturvine.
Se mere
Intens aroma, omgivet af en behagelig sødme. Klar Cointreau-agtig orangelikør fremstillet af sicilianske blodappelsiner. En ekstraordinær oplevelse med en lang, lang eftersmag i munden. Nydes afkølet, og er også rigtig god i cocktails. Lidt ligesom Grand Marnier. Triple Sec. 40 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Hvidvin med en strågylden farve og duft og smag af en blanding af tropefrugter og frugter fra Middelhavsegnene. Går fint til tapas, salater, kylling, fisk mm., eller bare til at nyde en varm dag på terrassen. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol. Navarrsotillo er en mindre familieejendom på ca. 70 hektar i Rioja/Navarra i det nordlige Spanien. Den blev grundlagt 1995 af de to brødre Andrés og Ramón Serrano. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Her er den rene tempranillo-drue med al den friskhed, samt runde og bløde smag, som netop denne røde drue frembringer i Rioja. Maximum frugt kommer til udtryk takket være en lang proces der startede i marken og sluttede i vinkælderen. En ung moderne vin, der går fint sammen med de fleste grillede retter, pasta, ris mv. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol. Navarrsotillo er en mindre familieejendom på ca. 70 hektar i Rioja/Navarra i det nordlige Spanien. Den blev grundlagt 1995 af de to brødre Andrés og Ramón Serrano. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Frugtig, harmonisk og lækker brændevin med tydelig smag af æble. Fremstillet af fuldmodne og håndplukkede økologiske æbler. Det kræver stor viden og erfaring med den helt rigtige temperatur ved destilleringen at få så mange smagsstoffer som muligt med over i brændevinen. 40 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Behagelig, blød, let krydret og let drikkelig merlot fra det central højland i Spanien. God all-round vin. Arbol de Vida er spansk for Livets Træ, og den flotte etiket er et fint eksempel på Livets Træ. Biodynamisk. 13,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Verdejo er den nye sort i hvidvin – florale noter, frisk og krydret i munden. Meget behagelig at drikke. Arbol de Vida er spansk for Livets Træ, og den flotte etiket er et fint eksempel på Livets Træ. Biodynamisk. 11,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Området Armagnac ligger syd for Bordeaux i Frankrig, og her har man i århundreder fremstillet sin helt egen specielle spirituøse drik, armagnac. Maurice de Mandalaere driver sin lille ejendom på blot 10 hektar efter de biodynamiske principper, som han gik over til allerede i 1997.Fra topområdet Bas Armagnac kommer denne fadlagrede drik med mindelser om nødder og søde frugter. 42 % vol. 70 cl.
Se mere
Området Armagnac ligger syd for Bordeaux i Frankrig, og her har man i århundreder fremstillet sin helt egen specielle spirituøse drik, armagnac. Maurice de Mandalaere driver sin lille ejendom på blot 10 hektar efter de biodynamiske principper, som han gik over til allerede i 1997. En smag der leder tankerne hen på kaffe, blommer og vanille. Lagret 10 år på egefade. 48 % vol. 70 cl.
Se mere
En skøn barbera. På én gang kraftig, koncentreret og fuld af frugtsmag. Lækker rødvin med kraft og saft og med smag af bl.a. kirsebær og andre røde frugter, men også krydderurter eller måske lidt laurbær og peber. 75 cl .15% vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne lille vingård i Piemonte på bare 7 ha. I alt bliver det blot til 80.000 flasker pr. år. På ejendommen dyrkes især moscato, men også brachetto og barbera. Sammen med faderen Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987. Det var 5 år før, EU fik sine regler for økologisk landbrug. Cantina Torelli var da også den første vingård med godkendte økologiske druer i Piemonte. Målet for Gianfranco er, som før, at fremhæve egnens positive karakteristika i den enkelte vin.
Se mere
Vidunderlig og kraftig barbera, fyldig og med god frugt. Uden tilsat svovl. Biodynamisk. 14 % vol. 75 cl.
Se mere
En rosé med masser af duft og smag. rund og blød, og let at drikke en sommerdag. Den har en flot laksefarvet farve med en duft af friskplukkede hindbær og kirsebær. Smagen er frisk med en lang intens smag af røde bær. Prøv den til en laksemad, og ellers til salater, kylling eller lette oste. 12,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
Bardolino-området ligger ved Gardasøen, og her har Fasoli-familien i flere år haft et samarbejde om en vingård med beskæftigelse for handicappede. Denne rødvin er en middelkraftig vin med en frisk og blomsteragtig bouquet og en dejlig letkrydret smag. Den er let at drikke, også bare som et glas på terrassen. Den passer fint sammen med lette retter, måske især retter med tomat, men også kylling, grill mm. Serveres bedst ved 15-18 gr. C. 13 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
Med betydelig lagringspotentiale. Ren nebbiolo. 75 cl. 14 % vol. Få flasker tilbage
Se mere
Tør, udtryksfyld og lidt viol. Markant og typisk barolo-syre. Er nu ved at være drikkemoden. Med betydelig lagringspotentiale. Ren nebbiolo. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Få flasker tilbage Supervalg til vildt eller retter med hvid trøffel. 75 cl. 14 % vol
Se mere
Den karakteristiske aroma af fuldmodne blommer mærkes tydeligt sammen med lige så tydelige tanniner. Tør og meget kompleks rødvin fra top-enkeltmarken Vigna Rocche. Det er en vin, der behøver tid – gerne dekantering eller den kan åbnes en times tid før servering. 100 % nebbiolo-drue. Supervalg til vildt eller retter med hvid trøffel. 75 cl. 14,5 % vol. 239, -
Se mere
Tør og frugtig hvidvin fremstillet på de lokale druer Bombino Bianco og Pampanuto. Velegnet til forretter med fisk, kylling eller blot til et glas på terrassen. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
Det er ikke campari, men det ligner. Campari er et registreret varemærke, men derfor kan man jo godt forsøge at fremstille noget der ligner rigtig meget. Ingredienser er bl.a. økologiske smagsstoffer som gulerod, æble, solbær og forskellige urter og krydderier. Vegansk. 25% vol. 70 cl.
Se mere
Her kommer så en økologisk fernet. 26 forskellige urter er anvendt til denne italienske bitter-specialitet. Dertil kommer den fineste økologiske safran fra Grækenland, der fuldender denne drik med sin eksklusive karakter. Vegansk. 38% vol. 50 cl.
Se mere
En specialfremstillet gin med hele 24 økologiske smagstilsætninger fra Middelhavsområdet. En økologisk Gin Mare. Der er bl.a. anvendt rødder fra angelika og baldrian – og urter som rosmarin, kamille og mynte. Der er benyttet blomster fra f.eks. rose og lavendel samt frugter som mandarin og citron. Samt selvfølgelig enebær.40 % vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Biostilla organic premium gin. Stilren smag af ægte enebær gør denne gin til en klassisk nydelse. Flot flaske. Vegansk. 37,5% vol. 70 cl
Se mere
Ren og meget blød og behagelig vodka produceret på 100 % økologisk hvede. Producenten Distilleria Alfons Walcher i de italienske Alper producerer spiritus af allerhøjeste kvalitet til absolut fornuftige priser. Vegansk. Elegant flaske. 40% vol. 70 cl.
Se mere
”Birkevinen er en vin til mad, men anvendes oftest om sommeren som velkomstdrink. Vinen er en dejlig frisk drik, især velegnet til at nyde en varm sommeraften. Birkevinen er lavet af 100 % økologisk birkesaft fra egne træer. Birkesaften bliver tappet af træerne i marts måned. Vinen er filtreret for at undgå bundfald. Birkevinen kan med tiden danne et meget svagt bundfald. Birkevinen er lagret på egefade i ca. 10 mdr., det har givet vinen et svagt lyserødt skær. Kokken Claus Meyer har foreslået at bruge den som velkomstdrink med lidt danskvand, is og hindbær. Jordbær kan også bruges”. Bjarne Thougaard, vinavler. 50 cl. 14 % vol.
Se mere
”Vinens farve er kraftigt mørkerød, og den dufter af modne druer. Den har ikke været på egefade, men er lagret på tanke med en speciel blanding af ege-stykker. Vinen får på denne måde en meget fin balance af eg. 2018 var et optimalt år til vin i Danmark med druer af meget høj og perfekt kvalitet. Sommeren var meget varm med masser af sol og høje temperaturer. Denne vin kan absolut nydes nu. Jeg regner med at den vinder lidt ved at ligge i nogle år. Den vil godt kunne gemmes i mange år. Druerne er Rondo, Regent og Leon Mallet. Vinen har et lavt indhold af sulfitter. Analysen viser 34 mg/l. Grænseværdien i EU er 70 mg/l. Jeg er stolt af denne vin.” Bjarne Thougaard, vinavler. 75 cl. 12 % vol.
Se mere
Dejlig levende hvidvin med eksotiske frugtnuancer og en tiltalende kompleks smag. Fremstillet af den røde drue Cabernet Cortis ved en helt speciel proces, hvor druemosten kun opnår ganske kort skindkontakt. . Nye regler bevirker, at denne vin fremover ikke må kaldes blanc de noir, (da der lidt farve i vinen), og Gustavshof har derfor givet den nyt navn, Bright Cabernet, som således er en afløser. Velegnet ledsager til mange forskellige retter. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Dejlig levende hvidvin med eksotiske frugtnuancer og en tiltalende kompleks smag. Fremstillet af de to røde druer Cabernet Cortis og Cabernet Sauvignon ved en helt speciel proces, hvor druemosten kun opnår ganske kort skindkontakt. Velegnet ledsager til mange forskellige retter. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Denne frugtbrændevin fortryller næse og mund med sin lækre og intensive smag af solmodne blodappelsiner fra Sicilien og sine sødlige aromaer med let bitre noter og den behagelige syrlighed. En stor smagsoplevelse. Vegansk. Kan serveres rent ved ca. 8 gr. C. eller f.eks. i en Middelhavstonic. 40% vol. 50 cl.
Se mere
Lagret 18 måneder på barriques. Gemmevin. Biodynamisk. 15 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Stor mineralitet og et bredt frugtspektrum. Superelegant og med en enorm fylde i munden. En eftersmag, der næsten ikke vil holde op. Lagret 18 måneder på barriques. Gemmevin.. Robert Parker 96 ponts. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Stor mineralitet og et bredt frugtspektrum med blomme, brombær og en snert lakrids. Superelegant og med en enorm fylde i munden af bl.a. nougat, kirsebær og fine tanniner. En eftersmag, der næsten ikke vil holde op. Fantastisk ledsager til mad. Lagret 18 måneder på barriques. Gemmevin. Nummererede flasker. Parker 96 p. Biodynamisk. 15,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Yderst vellykket rødvin fra Loichet. Masser af saftig frugt som kirsebær og blomme, og dertil tydelige noter af krydderurter som rosmarin og peber. En vin i den moderne burgunderstil med moden frugt, der gør vinen let at drikke. Kan med fordel gemmes nogle år. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Dejlig levende vin med friskhed og elegance. Den smelter på tungen med saftige og eksotiske frugtnuancer, en frisk syre og en tiltalende kompleks smag. Denne vin er fremstillet af den røde drue Cabernet Cortis ved en speciel proces, hvor druemosten kun opnår ganske kort skindkontakt. Vinen kan således nærmest betegnes som en blanc de noir, men da den har en let rosa farve, er det nok rigtigst at betegne den som en rosé. Det er i hvert fald de tyske vinmyndigheders overbevisning. Velegnet ledsager til mange forskellige retter. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Elegant og tør helårsvin med let frugtig smag med mange nuancer. Denne vin er fremstillet af den røde drue St. Laurent ved en speciel proces, hvor druemosten kun opnår ganske kort skindkontakt. Vinen kan således nærmest betegnes som en blanc de noir, men da den har en let rosa farve, er det nok rigtigst at betegne den som en rosé. Det er i hvert fald de tyske vinmyndigheders overbevisning. Velegnet ledsager til fiskeretter og pasta. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Tør, fin friskhed, indsmigrende, harmonisk og længe i munden, rubinrød, modne og søde frugter, krydderurter, kaffe, enorm let og behagelig, 4 års lagring i barriques og store egetræsfade. Ingen pynt, ingen filtrering, lavt udbytte. Druen er sangiovese grosso. 75 cl. 15 % vol. Biodynamisk. Loacker Wine Estates er et familieforetagende, der ejer tre vingårde i Sydtyrol og Toscana. Vinmarkerne er på ialt 48 ha. og har siden 1979 været drevet ud fra den biodynamiske tankegang omkring samklang med naturen, vigtigheden af terroir mv. Økovin importerer vinene fra Corte Pavone, der blev købt i 1999, omfatter 19 ha, og ligger lige uden for den smukke gamle by Montalcino. markerne dyrkes stort set kun med druen sangiovese, der giver både saft og kraft til vinene. Familien bor i Sydtyrol, og familienavnet udtales da også noget i retning af ”lo akker”.
Se mere
Nu også en cabernet rødvin – helt uden tilsætning af sulfitter. Vegansk. 75 c. 12% vol.
Se mere
Skøn chardonnay uden brug af fad, frugtrig med lidt citrus, meget fyldig og med lang eftersmag. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
Denne blanc de noirs repræsenterer alt det, der karakteriserer en god champagne: en herlig duft og en afrundet og frisk smag, der minder om honning, akacie og friske frugter. Fremstillet på 100 % pinot noir-druer. Biodynamisk. 75 cl. 12 % vol.
Se mere
Fortryllende og smuk rosé, frisk med god syre og en anelse jordbærsmag. Biodynamisk. 75 cl. 12,5 % vol. Champagne Fleury Père et Fils, Champagne. Champagnen fra Champagne Fleury produceres i hjertet af den franske champagne-region, og har ry for at være den allerførste champagne, der er fremstillet gennem en 100% biodynamisk proces. Familien, der ejer Champagne Fleury har fremstillet champagne i mere end 100 år, hvilket betyder at erfaringer og håndværk er blevet videreført til mange generationer. Champagnen er blevet dyrket økologisk siden 1970 og sidenhen med udgangspunkt i biodynamiske prodesser siden 1989. Verden over er Champagne Fleury en yderst anerkendt champagne, som sælges på de fineste restauranter rundt omkring i verden. se mere her: http://www.champagne-fleury.fr/
Se mere
Elegant og kompleks hvidvin med krop og strejf af modne bananer og krydderurter. Mineralsk og fyldig. Håndplukket. Kraftige fiskeretter og lyst kød passer perfekt til denne topvin. Parker 88 p. Anbefaling Biofach. 75 cl. 14 % vol. Vegansk.
Se mere
Tør og lækker Bordeaux-vin med intensive bær-aromaer, tæt og kødfuld, vellagret og med et godt lagringspotentiale. Lagret 12 måneder i barriques. Druerne er merlot og cabernet sauvignon. Velegnet til mørkt kød, stegt and, hare o. lign. Biodynamisk. 13,5 % vol. 150 cl.
Se mere
Biodynamisk top-kvalitet med en utrolig delikat og frugtbetonet finesse. Frisk, kølig og sprød frugt med herlige helt utrolige aromaer af morbær, jordbær, ganske meget solbær og en friskhed som en let sommerregn. Ren hedonisme. Druerne er merlot (85%) og cabernet franc (15%). Slottet blev økologisk allerede i 2006 og biodynamisk 2008. Areal 18 ha. Kan leveres i 6-trækasse eller enkeltvis. 92/100 Wine Enthusiast, 92/100 Gilbert & Gaillard, 90/100 Parker, 88/100 James Suckling. 75 cl. 14 % vol. Biodynamisk.
Se mere
Denne rødvin hører til en af de bedste fra området. Der er duft af kirsebær og vanille og en blød og rund smag. En fyldig, kraftig varm og tanninrig vin, der kan drikkes nu, men som også gemmes i 10 år eller mere. En rigtig lækkerbidsken. Til and og flæskesteg, til okse og vildt. Til ost. Lagret på egefade i 15 måneder. Druerne er de klassiske for egnen: merlot (70%), cabernet franc og cabernet sauvignon. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Rødvin med en dyb blårød farve. Der er duft af modne bær, blommer og tobak. Smagen er rig og fyldig og balancerer med aromaer af saftige røde og sorte bær, urter, peber og bløde tanniner. Druerne er merlot, cabernet sauvignon, petit verdot og cabernet franc. 75 cl. 13,5 % . Château Meyre ligger i hjertet af Medoc lige ved siden af vinmarkerne, som grænser op til Margaux. Château Meyre har lavet vin i tre århundreder, og blev anset som et velrenommeret slot i Medoc allerede i 1876. Slottet blev klassificeret Cru Bourgeois i 1932. Ejendommen består totalt af 19 hektar. 13 hektar foran slottet har kalk, ler og sand. 4 hektar (Haut-Médoc) befinder sig nærmere Gironde, og her er jorden mestendels grus. Endelig har man 2 hektar, der ligger i Margaux. Man går meget op i bæredygtighed og miljøvenligt landbrug. Château Meyre har været økologisk siden 2008, og certificeret siden 2011. 2020 tildelt status of Cru Bourgeois Superieur.
Se mere
Hvidvin, frisk og floral næse, frugtig smag og nøddeagtig eftersmag. Ikke tilsat svovl. 12 % vol. 75 cl. Druesorten er Cortese. Biodynamisk.
Se mere
En rigtig Chardonnay-billedbog. En hvidvin med stor kraft og en meget flot struktur. Der fornemmes måske lidt hasselnød i duften sammen med den i øvrigt lækre frugtighed. I munden er der masser af smag af bl.a. abrikos og citrus. Lang eftersmag. Kan gemmes. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
En perfekt og fantastisk blanding af original Bourgogne-stil og moderne vinmager-kunst med fuldmodne pinot noir-druer. En rødvin med masser af røde frugter, krydderurter og skovbund. En helt eventyrlig bourgogne. Lang eftersmag. Kan med fordel gemmes. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
3 liter fortræffelig vin fra Chile. Tæt og moden, fløjlsblød og prægtig. Grosses Gold ved smagninger på Biofach. Parker 91 p. Flasken kaldes også en Jeroboam. 300 cl. 14,5 % vol
Se mere
Meget tæt og moden, fløjlsblød og prægtig. Mørk rød med mineralsk næse, ekstremt bløde tanniner. Lagret 12 måneder i nye franske barriques. Druerne er bl.a. syrah, carmenere og cabernet suavignon. Nyd den til f.eks. stegt lammekølle. 75 cl. 14,5 % vol. Biodynamisk. Vegansk. Har opnået såvel Gold som Grosses Gold ved smagninger på Biofach. Parker 91 points. James Suckling 94 points.
Se mere
Efter 36 måneders lagring er boblerne fine og aromaerne delikate. Her er masser af fine små luftbobler og både duft og smag er frisk, floral og mineralsk. En flot „champagne“, der på samme tid er fyldig, blid og med kraftig mineralitet. Det er en vin til fest og selskabelighed. Den kan serveres som velkomstdrink og aperitif, eller til tapas, til sushi eller i øvrigt til fisk og skaldyr Biodynamisk. Vegansk. 5 stjerner og 90/100 points hos Alt om Vin. 91/100 p. hos Din Vin Guide. 13 % vol. 75 cl. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Domænets nye kultvin. I begyndelsen blid, men senere mere kraftfuld og saftig. Her er masser af saft og kraft samt anelser af chokolade og lakrids. Det er en mere moderne stil, som ikke lige glemmes med det første. Druerne er cinsault, grenache, syrah og mourvedre. Etiketten viser en kamille i blomst. Udtræk af kamille anvendes i biodynamisk dyrkning bl.a. for at styrke plantens calciumoptag og for større modstandskraft mod tørke. Fremragende ledsager til vildtretter, krydrede retter med kød eller grønsager - også god til grill. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Her er masser af sorte bær, blommer og skovbær samt et lille touch af chokolade. Slank og elegant i udtrykket med bl.a. søde kirsebær. En frisk og umiddelbar vin med en anelse honning i en god lang eftersmag. Druerne er først og fremmest grenache, syrah, mourvedre og cinsault, og der høstes blot 25 hl/ha. Nummererede flasker. Wine spectator 91 p. Mængder af udmærkelser, over 350 stk. gennem årene. 15 % vol. 75 cl
Se mere
Skovbær og lakridsrod, Lang eftersmag. 7. generation driver i dag vinslottet. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Meget koncentreret og harmonisk med stor elegance. Skovfrugter, tobak, lakridsrod. Lang eftersmag. 15 måneder i store egefade. En stor årgang, der kan gemmes længe, til 2035. Druerne er grenache, syrah, mourvedre og cinsault, og der høstes 25 hl/ha. Biodynamisk. 15 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Rødvin fra topproducenten Erbaluna i Barolo. Ikke tilsat sulfitter. Druen er nebbiolo I næsen skifer og trøffel, og smagen er fløjlsblød og krydret, med lang eftersmag. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
En tør rødvin på druesorten lemberger, der også kaldes blaufränkisch. Det er en druesort på vej frem i Tyskland. Smagen er med modne tanniner og noter af brombær, kirsebær og peber. Lagret i gamle brugte egetræstønder. Naturvin. Usvovlet og ufiltreret. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
En rødvin, hvor friskhed og kompleksitet er i perfekt balance. Dejlig rubinrød farve. I næsen diskrete noter af jordbær, hindbær og solbær samt lidt vanilje. Smagen er blød og delikat og med fløjlsbløde tanniner. Rund og krydret og lang eftersmag. Druerne er merlot (70%) og cabernet sauvignon (30%). 75 cl. 13 % vol. Château Meyre ligger i hjertet af Medoc lige ved siden af vinmarkerne, som grænser op til Margaux. Château Meyre har lavet vin i tre århundreder, og blev anset som et velrenommeret slot i Medoc allerede i 1876. Slottet blev klassificeret Cru Bourgeois i 1932. Ejendommen består totalt af 19 hektar. 13 hektar foran slottet har kalk, ler og sand. 4 hektar (Haut-Médoc) befinder sig nærmere Gironde, og her er jorden mestendels grus. Endelig har man 2 hektar, der ligger i Margaux. Man går meget op i bæredygtighed og miljøvenligt landbrug. Château Meyre har været økologisk siden 2008, og certificeret siden 2011. 2020 tildelt status of Cru Bourgeois Superieur.
Se mere
Et kraftigt tanninskelet, milde krydderurter og fine trøffelnoter underbygger på imponerende vis den diskrete, næsten filigrane frugt. En rødvin i den absolutte top. 14 % vol. 75 cl.
Se mere
En af de få vine, der passer til det kinesiske og ostindiske køkken, fordi den sur-søde smag fint går i spænd med krydrede eksotiske retter. En helt utrolig aromatisk vin med noter af tropiske frugter, hyldeblomst, rosenblade, æble, sort peber osv. Biodynamisk. Vegansk. Også velegnet til ost og desserter. Serveringstemperatur 8-12 grader. 75 cl. 13,5 % vol. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Dessertvin. Senthøstede druer giver den største sødme. Med gode noter af honning er denne vin således yderst velegnet til diverse desserter eller til et ostebord med et godt udvalg af faste oste. 75 cl. 13 % vol. Biodynamisk. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Domænets absolutte topvin med noter af mokka, tørrede frugter og peber. En blid indgang, saftig, elegant og aromatisk. En næsten saltet yndefuld mineralitet, silkebløde tannniner og med en lang, lang finale. Gran Partita er også en berømt serenade af Mozart. En rigtig gemmevin. Lagret 2 år i barriques og derefter 3 år i flaske. Nummererede flasker. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Lækker grappa fremstillet på kvas af pinot noir-druen. 50 cl., 40 % vol. Vegansk.
Se mere
Tør og frugtig hvidvin med en sjælden duft af ananas og banan og intensiv smag med let syre. Der tænkes meget i at spare på fossile brændstoffer og kemiske hjælpestoffer. Naturvin fremstillet på Pinot Gris (det franske navn) og Johanniter, tilsat en anelse svovl og let filtreret. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
100 % ren druesaft af røde druer – intet andet. Udvalgte druer sendes til presning, og mosten aftappes derefter på flasker. Et godt alternativ til den alkoholfri vin - anvendes f.eks. i en del kirker som altervin. Druesorten er garnacha. Fås også i hvid udgave. Indhold: 1 liter . Vegansk. Ved køb tillægges lovpligtig flaskepant 3,00 kr. Panten kan refunderes i flaskeautomater.
Se mere
100 % ren druesaft af hvide druer – intet andet. Udvalgte druer sendes til presning, og mosten aftappes derefter på flasker. Et godt alternativ til den alkoholfri vin - anvendes f.eks. i en del kirker som altervin. Druesorten er airen. Fås også i rød udgave. Indhold: 1 liter . Vegansk. Ved køb tillægges lovpligtig flaskepant 3,00 kr. Panten kan refunderes i flaskeautomater.
Se mere
En skøn moselvin - sprød, mineralsk og elegant. Æble og fersken, pære og honning. 11 % vol. 75 cl. Med skruelåg. „Mineralischer Riesling aus unseren besten Rieslinglagen“. Frank Brohl driver en lille vingård på blot 5 ha, hvoraf en del parceller ligger på stejle klippeskråninger, der kun kan nås med kabler og spil.
Se mere
En fortryllende dessertvin. Soltørrede muscat-druer på et tæppe af rooibos-teblade. Druerne er de små Muscat d'Alexandrie. Himmelsk koncentreret drik. 37,5 cl. 11 ,5 % vol. Vegansk
Se mere
Likør med masser af hyldeblomst-smag. Vegansk . Flot slank gaveflaske. 17% vol. 50 cl
Se mere
For mange er hylden midsommerens træ. Med sine velduftende, hvide skærme lyser den op i landskabet, mens mosekonen brygger og romantikken blomstrer. Søbogaards hyldeblomstvin røber ved første bekendskab sin oprindelse. Hyldeblomsten er umiskendelig og druen runder smag og bouquet perfekt af. Hyldeblomstvin er et tema med mange variationer. Nyd den f.eks. med isterninger og en skive citron - eller fortyndet med danskvand - eller som dessertvin ved ca. 150, hvor blomstersmagen kommer helt til sin ret. Men også som basis i din helt egen drink eller punch. 70 cl. 14,5% vol.
Se mere
Rød vermouth efter en gammel overleveret opskrift. Rygraden er vin fra Toscana fremstillet på druen sangiovese. Tilsætning af 16 forskellige botanicals forvandler den ædle druesaft til en elegant aperitif med bemærkelsesværdig fylde. Vegansk. 16 % vol. 75 cl.
Se mere
Ved en yderst skånsom behandling af druer og most lykkes det at frembringe en hel lille åbenbaring af fascination og fortryllelse. Fuld af friskhed og subtile aromaer og alligevel med en stor kraft - dog parret med elegance og finesse. Guldmedalje Biofach 2014. 75 cl. 12,5 % vol. Biodynamisk.
Se mere
I en til formålet oprettet vinkælder, Finca Inanna, arbejder man ud fra ældgamle principper, således er der ingen elektricitet og alt arbejde udføres manuelt. Rødvinen gærer spontant i åbne amforaer, således som vi kender det fra oldtiden, for siden at modne i barriques. Ved en yderst skånsom behandling af druer og most lykkes det at frembringe en helt enestående frugtbetonet vin med noter af blommer, kirsebær, romkage, enebær, mørk chokolade og vanille. Lang, lang eftersmag. 75 cl. 13,5 % vol. Biodynamisk.
Se mere
Orangevin på Gewurztraminer-druen. Aromaerne fra denne yderst aromatiske druesort kan i vid udstrækning genfindes i denne orangevin. Her er både tropiske frugter som mango og litchi, rose, æble og sort peber. Vinen er tør, velstruktureret og med lette tanniner. Kan nydes som aperitif med en chorizo, til krydrede retter eller med modne faste oste. Biodynamisk. Vegansk. 14 % vol. 75 cl Lidt om Domaine Etienne Simonis, Alsace Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Tør hvid vermouth efter fransk tradition. Til fremstilling benyttes bl.a. hvidvin fra Custoza samt udtræk af forskellige urter, frugter og krydderier. Stor aromafylde og mange forskellige smagsnuancer. Velegnet til cocktails. Vegansk. 18 % vol. 75 cl.
Se mere
Klassisk bordeaux fremstillet på druerne merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. 12,5 % vol. 37,5 cl.
Se mere
Til denne traditionsrige lyse vermouth er anvendt mere end 30 forskellige urter og krydderier for at komme frem til den forførende og elegante smag i denne vermouth. Server din egen Dry Martini med is, gin og vermouth. Vegansk. 16 % vol. 75 cl.
Se mere
En kompleks sauvignon blanc med skøn lang eftersmag. Dens friske og mineralske karakter gør den velegnet til alt godt fra havet. 12,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Naturvin helt uden sulfitter, og al arbejde er udført under hensyn til månens cyklus. Vinen er ikke filtreret, og i det hele taget så naturlig som mulig. Slottet ligger i Corbieres-området. Druen er cinsault. En fremragende vin med en sjælden mineralitet. Grafit, blæk og en sart frugt ledsages af kraftige, og på samme tid, bløde tanniner. Biodynamisk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Den italienske specialitet med masser af saft af modne økologiske citroner. 25 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Ristede økologiske hasselnødder gør denne likør extra indbydende. Den typiske nøddesmag og de fine aromaer fra ristningen er en forførende kombination afstemt med det relativt lave sukkerindhold. 28 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Luxus kaffe likør fremstillet med specielt udvalgt kaffe fra Etiopien og Latinamerika. Fair trade. Den intensive aroma fra arabicabønnerne fra Etiopien sammen med den rige struktur fra de latinamerikanske bønner giver denne gourmet kaffelikør en helt særlig, kraftig og blød smag. Kan nydes ren eller i cocktails. 25% vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Naturvin med så lidt intervention som muligt, og helt uden tilsætning af sulfitter. Vinen er fremstillet ved en yderst selektiv plukning af druerne, og lagring er som noget helt specielt, foregået i amforaer af ler. Meget begrænset mængde. Kan nydes ved festlige lejligheder, til kraftige oste, vildt, lam og røde bøffer. 75 cl. 14 % vol. Casa los Frailes er en familiegård, hvor vinmarkerne er med meget kalkholdig jord og med påvirkning fra Middelhavets vinde. Økologisk siden 2002 og nu under omlægning til biodynamisk dyrkning.
Se mere
Yderst koncentreret og harmonisk med stor elegance. Her er både skovbær, tobak, lakridsrod og meget lang eftersmag. Lav høstudbytte 25 hl/ha, 15 måneder i store egetræstønder. Meget stor årgang, kan gemmes ”evigt”. Denne helt igennem storartede vin anbefales til kraftige og krydrede retter med vildt eller okse. Druerne er grenache, syrah og mourvedre. Biodynamisk. 75 cl. 14,5% vol.
Se mere
En meget lækker rødvin af høj kvalitet og en sand fornøjelse at drikke. I næsen dominerer brombær, solbær og hindbær. Smagen er en diskret og delikat blanding af de røde bær og Rhone-dalens krydderurter. Tør og udtryksfuld, fyrig og elegant, masser af røde frugter i smagen. En helt eminent vin til lettere retter, f.eks. grill, salater, pasta el.lign., eller bare til terrassen. Grenache, syrah, cinsault og mourvedre er druerne. Decanter 90 p. Millesime Bio Gold. Biodynamisk. 75 cl. 13% vol. Om: Domaine des Carabiniers, Rhone Familien Leperchois driver en mindre vingård på 50 ha i det sydlige Rhone ikke så langt fra Avignon. Markerne ligger først og fremmest omkring gården (Cotes du Rhone og Lirac), men der er også mindre parceller i Tavel og Chateauneuf-du-Pape. Økologien blev tidligt en naturlig produktionsform for hele familien (år 2000), og siden 2011 har gården været dyrket efter de biodynamiske principper. Faderen er stadig familiens overhoved, men det er sønnen Fabien, der står for den daglige drift i mark og vinkælder, mens datteren Magali står for salget af vinene, både i Frankrig og til eksport. Målet er at skabe terroirprægede vine af høj kvalitet, hvor planeternes stilling og markernes helt lokale særpræg samt naturgær udnyttes til at fremtrylle formidable vine med både frugt og fylde. Modtager jævnligt anerkendelser og priser for deres vine. Og som Christian Leperchois (gårdens ejer)siger, "Jeg ønsker at lave gode vine MED naturen, ikke IMOD den!"
Se mere
Varm og fyrig, hindbær og garrigue-krydderurter. Lakrids, lidt trøffel og tobak. Lang eftersmag med mange lag. Druerne er grenache, syrah og mourvedre. En vin med stort lagringspotentiale og velegnet til lammekølle og andre krydrede retter. Decanter 91 p. Parker 92 p. Sølv Millesime Bio. Biodynamisk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Kraftig og krydret rosé fra verdens første og mest berømte appellation for rosévine. Her er noter of såvel jordbær som krydderurter, og vinen benævnes ofte som ”gastronomisk”, således at den anbefales til så forskellige retter som krydrede eller grillede retter, alt godt fra havet, samt frugt- eller chokoladedesserter. Det lille område omkring byen Tavel var allerede under Ludvig XIV kendt som et perfekt område for rosévine, og allerede 1937 fik Tavel sin godkendelse. Vinen kan for resten gemmes. Biodynamisk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Flot rød farve. Frisk rosé med liflig smag af røde frugter, som friske jordbær eller hindbær, også lidt blodappelsin. Meget lav alkoholprocent. Velegnet som aperitif på terrassen eller som ledsager til hvidt kød, middelhavsretter eller forskellige desserter. Ikke tilsat sulfitter. Druen er grenache, og der er kun anvendt naturlig gæring. Bronze Millesime Bio. Biodynamisk. 75 cl. 10,5 % vol.
Se mere
Slottets basisvin er en harmonisk rødvin med smag af solbær, blommer og modne tanniner. Eftersmagen er lang, krydret og aromatisk. Druerne er merlot (55%) og cabernet sauvignon (45%). 75 cl. 13 % vol. Château Meyre ligger i hjertet af Medoc lige ved siden af vinmarkerne, som grænser op til Margaux. Château Meyre har lavet vin i tre århundreder, og blev anset som et velrenommeret slot i Medoc allerede i 1876. Slottet blev klassificeret Cru Bourgeois i 1932. Ejendommen består totalt af 19 hektar. 13 hektar foran slottet har kalk, ler og sand. 4 hektar (Haut-Médoc) befinder sig nærmere Gironde, og her er jorden mestendels grus. Endelig har man 2 hektar, der ligger i Margaux. Man går meget op i bæredygtighed og miljøvenligt landbrug. Château Meyre har været økologisk siden 2008, og certificeret siden 2011. 2020 tildelt status of Cru Bourgeois Superieur.
Se mere
Elegant ung rosévin, dejlig duft og smag af røde frugter, måske jordbær. 100 % garnacha. 11,5 % vol. 75 cl. Serveringstemperatur: 8-9 grader C. Vegansk. Dejlige produkter fra to producenter i La Mancha, Spaniens centrale højland. Her er meget varmt og tørt. Jorden er bedst til vindyrkning og fåreavl. De to producenter er brødre og bor ved en lille meget søvnig og meget støvet by et par hundrede km syd for Madrid. Vel ankommet til deres bodega opdager man, at der ikke spor støvet her - tværtimod. Brødrene formår som få at forene økologi og stordrift. De dyrker tilsammen over100 hektar med vin og betjener sig af bl.a. af et gigantisk drypvandingsanlæg med vandslanger langs hver eneste række af vinstokke. Der er vin overalt. Der gødes med kompost, og ukrudt fjernes maskinelt. De to brødre har fælles vinkælder og markedsføring, men holder fast i deres respektive navne.
Se mere
Gylden sødlig hvidvin med en god syre. Frisk og køligt alternativ til terrassen. I smagen anes lidt bananer og pærer. Druesorten er airen. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 10,5 % vol. 75 cl. Vegansk. Forfriskende som aperitif og velkomstdrik, men også velegnet sammen med salater, fisk eller pasta.
Se mere
Skøn rosévin med restsødme. Frisk og køligt alternativ til terrassen. Druesorten er garnacha. Denne drue benyttes ofte til rosé pga den gode smag. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 11,5 % vol. 75 cl. Vegansk. Forfriskende som aperitif og velkomstdrik, men også velegnet sammen med de fleste former for mad.
Se mere
Rødvin med sødme er ikke så almindelig i Danmark, men er faktisk et glimrende valg til mange retter. Også et frisk og køligt alternativ til terrassen. Druerne er tempranillo og garnacha. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Vegansk. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 11,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Dejlig frugtrig vin bl.a. med anelser af kirsebær og hindbær, men også med noget saft og kraft. Tempranillo og garnacha er druerne. Lavt syreindhold.. Passer fint til grillet kød, pasta eller kylling. Serveres ved kældertemperatur (16 grader C.) 12,5 % vol. Vegansk. 18,75 cl.
Se mere
Tør rødvin med bouquet af modne røde bær og noter af kirsebær og blåbær. Vinen er lagret på store egetræstønder og indeholder også en smule merlot og cabernet. Decanter 3 stjerner, Parker 87 point. Anbefaling Biofach. Velegnet til rødt kød og vildt. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Domænets topvin med druer fra de bedste stokke og lagret i de fineste Bourgognefade. Sydens varme samlet i eet glas: Blommer, brombær, vanille, kirsebærsaft, sort peber, cedertræ osv. En rigtig gemmevin, der dog sagtens kan nydes nu, f.eks. til en god bøf eller en moden fastost. Druerne er mourvedre, carignan og grenache. 14 % vol. 150 cl. lev. i trækasse.
Se mere
Blød og behagelig merlot, helt uden tilsætning af sulfitter. Vegansk. 75 c. 12% vol.
Se mere
Muscat-druen får i Alsace en forførende sødlig duft og smag. Velegnet til aperitifs, receptioner, velkomstdrik osv., samt oste og desserter -og ikke mindste friske asparges. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 %. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
Det er druen nebbiolo, den benyttes til den berømte barolo. Druen kan faktisk kun dyrkes i et mindre område i Piemonte. Med kortere gæring og blidere lagring kan denne vin drikkes allerede nu (2021) og de næste 3-4-5 år. 75 cl. 14,5 % vol.
Se mere
Saftig, rund og blød, fyldig og rigtig lækker rødvin fra Syditalien med masser af godt modne brombær og solbær. Druen er Nero di Troia, vel den mest berømte drue fra Puglia. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
En helt enestående naturvin med kraftige aromaer, nøddeagtig og let smørret, rig på eksotiske frugtnuancer som papaya og mango. Ikke en verdejo i klassisk forstand, men en elegant hvidvin, der viser hvilken mangfoldighed denne drue gemmer på. Vegansk. Ikke tilsat sulfitter. Producenten er Bodegas Menade, Valladolid. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
Her er duft af akaciehonning og tørrede abrikoser. Farven er mat gul, orange henimod let brunlig. Syren er klar og balanceret som i appelsin med en let fedme og mineralsk salt. Sødme som i modne æbler. Der er en levende fornemmelse med friske citrusfrugter, stikkelsbær og vanilje. Naturvin fremstillet på chardonnay-druen uden tilsætning af sulfitter. Let filtreret. Ved fremstilling af orangevin fjernes skaller og kerner ikke under gæringsprocessen (modsat hvidvin), og vinen får således både mere farve og mere smag. 75 cl. 12 % vol. Biodynamisk. Ikke tilsat sulfitter. Vegansk.
Se mere
Fremstillet af druekvas fra merlot og pinot noir fra lokale øko-bønder i Alto Adige/ Sydtyrol. Lagret 18 måneder i egetræstønder. Med nuancer af tørrede frugter og vanille. 40% vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Denne mørke høj-kvalitets rom er fremstillet af økologiske og fair trade certificerede sukkerrør fra Cuba, omhyggeligt destilleret og modnet i egetræstønder. Frugtig og krydret duft og smag med en anelse sødme. Rommen har stor fylde. Den er rund og karakterfuld med toner af karamel, vanilje, sherry og orange, og den har en lang og skøn eftersmag. A rum for sipping. Nyd den f.eks. med en isterning ved 16-19 gr. C. Også god i cocktails. 70 cl. 40 % vol. Vegansk
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten chiquitta af tidligste høst. Let gul farve og duft af grønne oliven, nyslået græs, æble og tomat. Smagen desuden med mandel samt fennikel og kanel. Middelfrugtig olie med kun lidt krydderi og bitterhed. Velegnet sammen med halvbitre grønsager og tapas-tallerkener med skinke og ost. Kun 0,15 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten cornicabra af tidligste høst. Intens grønlig farve med duft af grønne oliven, æbler og græs. Smagen med en god balance mellem let sødme og bitterhed. Her fornemmes både mandel, nødder, tomat og modne bananer. Frugtig, harmonisk og kompleks olie, der vil gå fint med mange forskellige retter med kød, fisk eller skaldyr. Kun 0,17 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten grosal af tidligste høst. Farven er grønlig med gule toner og med frugtig duft af bl.a. banan og melon samt artiskok. Smagen desuden med flere bitre og krydrede noter samt mandel og grønsager. Frugtig, harmonisk og kompleks olie, der vil være ideel til forskellige kødretter og haute cuisine. Også perfekt med modne oste som f.eks. parmesan. Kan overraske sammen med chokolade og desserter. Kun 0,11 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten picual af tidligste høst. Let grønlig farve og med duft af figen, tomat og forskellige urter. Smagen desuden med mandler og forskellige bitre og krydrede noter. Frugtig halvbitter olie, der f.eks. kan tilføre extra aromaer til grillede eller kogte grønsager. Kun 0,13 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Denne hvide driuesort er den mest udbredte i Georgien, og vinen har gæret flere måneder sammen med skaller og kerner i amforaer. Denne orangevin er nærmest kobberfarvet, og der er noter af modne æbler, marcipan og krydderurter. Der er en tør vin med god syre og tydelig smag af tanniner. Økologisk certificeret. NB: Serveres bedst ved en temperatur på 17-18 grader. 75 cl. 14,5 % vol. Georgien anses for at være den europæiske vinavls vugge, og man regner med, at der er fremstillet vin her i 7.-8.000 år. I dag valfarter journalister, vin-freaks og andre til det lille land ved foden af Kaukasus for at opleve de nedgravede amforaer, hvori vinen gærer med skindkontakt. Nogle af de oprindelige metoder for gæring og/eller lagring i amforaer af ler er nemlig bevaret netop her i Georgien. Hos Kurdadze er der anlagt et system af terrasser, der muliggør, at vinen han flyde fra den ene amfora (kaldet qvevri) til den anden uden nogen form for pumpning og kun ved hjælp af tyngdekraften. Alle vine spontangærer og behandles i øvrigt så lidt som muligt, bliver ikke filtreret, og får kun minimal tilsætning af sulfitter før de kommes på flaske.
Se mere
Denne røde druesort er den betydeligste i Georgien, og den har gæret i amforaer i flere måneder sammen med druekvaset. Farven er meget mørk, næsten sort, og der er noter af røg, mørke bær og kirsebærlikør. Det er en tør rødvin med bløde tanniner og animalske toner. Økologisk certificeret . Serveringstemperatur bedst ved 17-18 grader. 75 cl. 14,5 % vol. Georgien anses for at være den europæiske vinavls vugge, og man regner med, at der er fremstillet vin her i 7.-8.000 år. I dag valfarter journalister, vin-freaks og andre til det lille land ved foden af Kaukasus for at opleve de nedgravede amforaer, hvori vinen gærer med skindkontakt. Nogle af de oprindelige metoder for gæring og/eller lagring i amforaer af ler er nemlig bevaret netop her i Georgien. Hos Kurdadze er der anlagt et system af terrasser, der muliggør, at vinen han flyde fra den ene amfora (kaldet qvevri) til den anden uden nogen form for pumpning og kun ved hjælp af tyngdekraften. Alle vine spontangærer og behandles i øvrigt så lidt som muligt, bliver ikke filtreret, og får kun minimal tilsætning af sulfitter før de kommes på flaske.
Se mere
Halvsød rød vin med kraftig og sødmefuld smag og noter af ristede kastanjer, solbær og overmodne kirsebær. Nærmest animalsk og flæsket. De meget kraftige tanniner og et højt syreindhold gør sammen med indholdet af restsukker denne drik til en herlig vild oplevelse! Naturvin. Spontangæret i amforaer og lagret i producentens 7-trins terrassesystem med qvevri, ikke filtreret, minimal tilsætning af svovl i forbindelse med flaskningen. 75 cl. 17% vol. Om produsenten: Papari Valley, Shalva Kurdadze, Kakhetien Georgien anses for at være den europæiske vinavls vugge, og man regner med, at der er fremstillet vin her i 7.-8.000 år. I dag valfarter journalister, vin-freaks og andre til det lille land ved foden af Kaukasus for at opleve de nedgravede amforaer, hvori vinen gærer med skindkontakt. Nogle af de oprindelige metoder for gæring og/eller lagring i amforaer af ler er nemlig bevaret netop her i Georgien. Hos Kurdadze er der anlagt et system af terrasser, der muliggør, at vinen han flyde fra den ene amfora (kaldet qvevri) til den anden uden nogen form for pumpning og kun ved hjælp af tyngdekraften. Alle vine spontangærer og behandles i øvrigt så lidt som muligt, bliver ikke filtreret, og får kun minimal tilsætning af sulfitter før de kommes på flaske.
Se mere
Pet Nat (Petillant Naturel) er en perlende aperitif med naturlige bobler, som opstår ved at gæringen ikke er helt færdig, når flasken lukkes. Til denne pet nat er anvendt den nye skimmelresistente drue Cabernet Blanc (blanding af Cabernet Sauvignon og Regent), som giver en helt HVID per nat. For alle, der kan lide farvede vine. Naturvin. Let filtreret, ikke tilsat sulfitter, vegansk, biodynamisk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Dette er en typisk petnat med en kompleks duft af litchi, alpeurter og fersken med letgærede, nøddeagtige og letbitre aromaer. Der er citronsorbet og grønne abrikoser med megen mineralitet. En petnat, der også kan overbevise skeptikere. Fremstillet på druen muscaris, der er en krydsning af muscat og solaris. Naturvin. 75 cl. 12,5% vol. Vegansk. Vingården er et familiebrug, der nu dyrkes af 3. generation på kanten af en udslukt vulkan. „Ikke størrelsen af et skridt er afgørende, men retningen“, er familiens valgsprog, og de siger dermed, at det er det lange seje træk, der giver de gode resultater, både i marken og i kælderen.
Se mere
Fra de gamle grenache-stokke kommer aromaer fra modne bær, kakao og mokka, og fra omkring ti andre forskellige druesorter leveres andre subtile aromaer til denne fantastiske vin med et stort gemmepotetiale. Kan drikkes nu, men også god til lagring i vinkælderen. Biodynamisk. 75 cl. 14,5 % vol.
Se mere
En fyldig og kraftig hvidvin med frugtagtig bouquet og lang eftersmag. Der anes en let røget aroma og en duft af skovbund. Anbefales til fisk og fjerkræ,men er også velegnet til de mange forskellige røgvarer af fisk og kød. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Rødvin med delikat kirsebæragtig frugtsmag. Serveres ved 12 C. Velegnet til stegte/grillede kødretter og milde oste.;75 cl. 13 % vol. Biodynamisk. Vegansk. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Enkeltmarks pinot noir fra en lille parcel med ældre vinstokke. Vinen er meget frugtig og giver mindelser om fuldmodne røde frugter. Den har en flot struktur og en god lang eftersmag. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Komplekse aromaer, kirsebær eller blomme, med noter af kaffe og tobak. En velafstemt vin med lang finale. God til krydrede retter og and/gås.; 75 cl. 13,5 % vol
Se mere
Med noter af lakrids, humus og måske især trøffel. Aromaer af overmodne blåbær og med bløde tanniner. Lang finish. Domænet ejer her ca. 1 hektar, hvorfra der produceres blot 3.831 flasker. 13 % vol. 75 cl.
Se mere
Pet Nat (Petillant Naturel) er perlende aperitif med naturlige bobler, som opstår ved at gæringen ikke er helt færdig, når flasken lukkes. Gustavshof anvender druen cabernet cortis til denne pet nat, og, som han skriver, er den for alle mennesker, der kan lide farvede vine. Naturvin. Let filtreret, ikke tilsat sulfitter, vegansk, biodynamisk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Lækker hvidvin med modne frugtnuancer af nødder, modne pærer og tørrede frugter. Usvovlet og ufiltreret riesling fra de bedste marker og med en god struktureret smag af mineralitet fra de tertiære kalklag i undergrunden. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Tysk rødvin fremstillet af druen cabernet cortis (en tysk udviklet sort resistent mod svampesygdomme). Usvovlet og ufiltreret vin fra de bedste marker og med en god struktureret smag af mineralitet fra de tertiære kalklag i undergrunden. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Tysk rødvin fremstillet af druen pinot noir (på tysk Blauburgunder). Druerne er nøje udvalgte, og vinen er usvovlet og ufiltreret.. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
PX er en helt fantastisk drik, dyb mahogni farve, intens aroma af rosiner, svesker pg figen med en anelse karamel og kanel. En dessertvin til de helt specielle lejligheder - eller til en god blåskimmel ost ! De plukkede druer ligger først 8-10 dage i solen og tørrer ind. Serveres ved 16 grader. 15 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. Almost colourless, showing a slight gold-coloured, in which, a fine and constant bubble flows. On nose, it reveals deep fruit aromas with citrus notes that remind of lemons and oranges. Its strong bubble and the fresh fruit flavour add freshness, as well as a balanced acidity at the end. 75 cl. 11,5 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny yellow colour and a thin bubble. On nose, floral aromas with ripe fruits with bone like apricots or peaches and citrus peels. We stand out its creaminess, freshness, elegance and persistence on mouth. 75 cl. 12 % vol. Druen er muscatel de Alexandrie. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a pale colour with slight salmon coloured. Intense red berry fruit aromas, with hints of strawberry and cherry on the nose, and hints of lollipop on the palate. Its fine bubble, add sweetness followed by a fresh finish. 75 cl. 11,5 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny golden-yellow colour. On nose, it displays strong and intensity tropical hints, with pineapple and mango hints coming through. The tropical taste and the lasting bubble, add a correct acidity, softness, full-bodied and an intensity finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 3 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Smuk gylden farve. Aroma og smag af fersken, honning, mandel og marcipan. Sprød syre i perfekt harmoni med meget fin explosiv sødme. Unik fløjlsblød, fyldig og elegant. Vidunderlig vin, der mætter smagsløgene og med sin moderate alkohol giver den nyderen lejlighed til at beholde en nærmest opløftet fornemmelse i krop og sjæl. Druerne lufttørrer 6 måneder før presning. Gæret i egefad 2-3 måneder, herefter fadlagret på små nye franske egefade 15-18 måneder. Vurderet med flotte 2 glas i Gambero Rosso ’03 ’05 ’06. Vinitalia 2000 bedste vin i sin klasse. Guld “Los Angeles” ’99. Sølv Expo 2002. Vegansk. 50 cl. 15 % vol. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Masser af rød frugt (brombær mv.)og fløjsbløde tanniner. 98 % shiraz og 2 % cabernet sauvignon. 70 cl. 14 % vol. Vegansk. Gården drives biodynamisk. Kopi af certifikat kan forevises, men Demeter-mærket vises ikke på etiketten pga. økonomi.
Se mere
En yderst vellykket hvidvin med noter af stikkelsbær of citrus. 56 % sauvignon blanc og 44 % semillon. 75 cl. 13 % vol. Vegansk. Gården drives biodynamisk. Kopi af certifikat kan forevises, men Demeter-mærket vises ikke på etiketten pga. økonomi.
Se mere
Her er der tale om en specialitet. Det er en vin man sjældent oplever og det kræver en meget engageret og dygtig vinbonde, der kan sit håndværk, for at ”fremtrylle” denne vin. Druerne presses meget let, så den blå drueskal ikke når at give farve til druemosten, men alligevel fornemmes lige en let rosa tone. Vinen er tilsat et minimum af sulfitter. Det er en meget spændende og flot vin lavet på den vanskelige røde pinot noir drue. I glasset folder den sig ud i flere nuancerede dufte som i en stor blomsterbuket. Smagen er meget ren og med flot fylde og fin friskhed. Smagsnuancerne er meget elegante og der er tale om en virkelig velafstemt vin, der afslutter med en næsten ”forbløffende” lækker eftersmag. Wine Orbit flotte 90 point af 100. A new and very nice take on Noir 4 stars by Yvonne Larkin. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
Næsen mødes straks af en liflig og dejlig fyldig aroma. Der er tale om et uimodståeligt indtryk af kraft og samtidig renhed og friskhed med fine noter af pære og vanilje. Smagen er frugtig med mange fine nuancer, fx fornemmes også fersken og nektarin. Der er tale om en koncentreret og kompleks vin med en fylde der både overrasker og fornøjer. Prøv den ”bare sådan” som aperitif, til kraftige fiskeretter, ”alt godt fra havet”, røget fisk, retter med laks og prøv den også til fx velkrydret lyst kød, kalv og orientalske retter. 75 cl. 13,5 % vol. Vegansk.
Se mere
Flot rødvin i fin balance. Struktur, længde og frugt opfylder en komplet smagsoplevelse på et højt niveau. Rødvin fra New Zealand på 100% pinot noir håndplukkede druer. Lagret 12 måneder på franske egefade. Indbydende aroma af bl.a. jordbær og kirsebær. I munden fornemmes fine noter også af bær som hindbær og ribs og der er et fint islæt af vanilje fra fadlagringen. Det er en smagfuld, rund, velafbalanceret og silkeblød vin i flot harmoni. Elegant fylde og behagelig blød eftersmag. Prøv den ”bare sådan” som aperitif, til fasan og andet fuglevildt, kalv, kylling og kalkun. Let kølig til fiskeretter med hvid fisk fx pighvar, kammusling. Til ostelagkager og ikke alt for kraftige ostedesserter. Gold medal NZ Top International Wine show. 13,5 % vol. 75 cl. Vegansk
Se mere
Velsmagende, aromatisk frisk hvidvin med elegante noter af passionsfrugt og lime. Koncentreret vin med god krop. Liflig smag med flot harmoni og let krydret lang eftersmag. Det kølige klima på Sydøen giver en frisk og fyldig hvidvin, der er utrolig lækker til fisk og antipasti. Hvidvinene fra Loire får her en værdig konkurrent. Wine Spectator 89 point.13 % vol. 75 cl. Denne vingård var den første med certificerede økovine i New Zealand allerede I 1990’erne. I 2006 blev ejendommen overtaget af ægteparret Lars and Sam Jensen med de danske aner. Vinstokkene er plantet i lerholdig opskyllet sand, hvor frugtbarheden – og dermed mængden af druer – er relativt lav. Vegansk vin.
Se mere
Riesling er den perfekte mad-vin. Renser munden og er uovertruffen til fisk og lyst kød. En ”gastronomisk vin”. Tør,frugtig og fuld af mineralitet. 13,5 % vol. 75 cl. Biodynamisk. Vegansk, Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Granit giver en ekstra aroma af bl.a. grape. Med alderen udvikles smagen med tyk flydende honning og måske lidt petroleum.13 % vol. 75 cl.
Se mere
Et par små parceller lidt ovenfor landsbyen kaldes Katzenstegel (Clos des Chats på fransk). For at komme frem dertil, skal man gå ad små skovstier. Her modner druerne mere langsomt, hvilket giver en speciel friskhed i smagen med delikate og sprøde noter af friske frugter, slåenbær og en smule lemon, samt en rigtig lang og kompleks eftersmag. Velegnet til Alt godt fra havet, sushi og hvidt kød. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
En fin tør hvidvin med en tydelig mineralitet, let frugt, harmonisk syre og god langvarig smag i munden. Dittelsheim består af en tung kalk- og mergelholdig jordbund, og på de varme skråninger får druerne god varme og mulighed for at modne godt. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Aromatisk og eksotisk med noter af mandarin og ananas. Kompleks og delikat med tydelig mineralitet og lang eftersmag. Perfekt til skaldyr, fjerkræ samt ost, især ged. Biodynamisk. Familien har en lille parcel på dette grand cru-bjerg af granit. 14 % vol. 75 cl. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Tør tysk ”champagne” med let mineralitet og elegant smag af frugt. Fremstillet efter Methode Rurale på riesling-druen. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Den populære aperitif fra Italien, aperol, fås nu økologisk fra Biostilla Blandes f.eks. med prosecco. Vegansk. 15% vol. 70 cl.
Se mere
Frisk og frugtig rose-vin med noter af bær og røde blomster. Perfekt som aperitif eller som ledsager til mange forskellige retter. Kombinationen af de lokale druer Bombino Nero og Nero di Troia giver en ret kraftig vin med en interessant tannin struktur. Serveres bedst ved 10-12 gr. C. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
Krystalklar italiensk likørklassiker med stjerneanis. Serveres f.eks. med et par kaffebønner i et glas, i en espresso, eller bare køligt i et glas. Også meget anvendelig i cocktails. 40% vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
En ypperlig og intensiv næse, aromaer af enebær og sort peber, lang syrebetonet eftersmag. Domænet ejer her knap 2 hektar, hvorfra der fremstilles bare 6.020 flasker. 13% vol. 75 cl.
Se mere
En ypperlig og intensiv næse, aromaer af enebær og sort peber, lang syrebetonet eftersmag. Domænet ejer her knap 2 hektar, hvorfra der dette år fremstilles 10.243 flasker. 13% vol. 75 cl.
Se mere
En tør hvidvin med en mild syre. Den har en god og behagelig smag, der holder længe i munden. Sinnvoll betyder fornuftigt gennemtænkt, og vingården driver en sinnvoll produktion, der resulterer i sinnvoll nydelse i glasset. Der tænkes meget i at spare på fossile brændstoffer og kemiske hjælpestoffer. Naturvin fremstillet på johanniter-druen, tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Fasoli Gino regnes for en af de allerbedste Soave producenter i Italien. Hvidvinen er produceret på 100% Garganega druer. Den er ikke fadlagret og både aroma og smag afspejler elegant friskhed. Lifligt indtryk af blomster, lyse roser og lidt æble og pære. Der er en fin balance i smagen mellem frugt og syre, samt et fint islæt af citrusagtig friskhed. Tiltalende fylde i den friske eftersmag. 75 cl. 12.5 % vol. Vegansk. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer. .
Se mere
Orangevin på Pinot Gris-druen. Orangevin fremstilles ved, at druerne gærer sammen med vinen i længere tid, således at såvel nogle af farvestofferne som flere af smagsstofferne kommer med over i den færdige vin. Vinen kommer på den måde til at minde lidt om en rødvin. Tangerine er aromatisk med noter af røde frugter som ribs, jordbær og kirsebær. Den er behageligt tør, med bløde tanniner og en god lang eftersmag. 89/100 i Revue du Vin de France. Biodynamisk. Vegansk. 13 % vol. 75 cl. Lidt om Domaine Etienne Simonis, Alsace Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
En ægte ripasso fra Trabucchi. Når amaronen har lagret færdig i februar, kommer man frisk vin på kvaset. Resultatet er en meget flot vin med noter af kirsebærlikør og chokolade. Smagen er rund og blød med frugtsmag og blide tanniner. Dertil tobak, lakrids og vanilje. 24 måneder i franske barriques. 75 cl. 14,5 % vol.
Se mere
Ikke amarone, heller ikke ripasso, men dog alligevel !Kort tørring af druer (30 dage) og derefter 18 måneder i barriques. En behagelig duft af sort trøffel, grafit, mynte, chokolade, peber, lakrids. Smagen har en god struktur, hvor syre, bløde tanniner og smagen af kirsebær balancerer fint med den ret høje alkoholprocent. En kompleks vin med en lang finale af chokolade og blommer. 75 cl. 15 % vol.
Se mere
Rødvin på 70% Corvina og 30% Rondinella håndplukkede druer fra Fasoli Gino, Italien. Vinen har en flot klar rød farve og indbydende frisk aroma af lyse bær og frugter. Smagen af moden frugt giver en behagelig blødhed og rigtig fin fylde. Vinen er let tør med silkeagtige tanniner og meget elegant og harmonisk smag. Virkelig god fylde og afbalanceret tiltalende eftersmag. Det anbefales at dekantere vinen ½-time inden servering. Alternativt hæld den op i en kande lige før serveringen og herefter straks tilbage i flasken igen. Vinen iltes hermed fint og aroma og smag træder mere naturligt frem. Serveres ved 16-20 grader. 75 cl. 14 % vol. Vegansk. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
En ægte ripasso. Den unge valpolicella gærer på druekvaset fra den koncentrerede amarone. Vinen er kompleks og krydret, lækker og sødmefuld med mindelser om nelliker og kanel. Vegansk. 14,5% vol. 75 cl. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Muskatdruen tilfører ekstra aroma og kompleksitet til denne verjus. I køkkenet: Kaloriefattigt alternativ til eddiker og citronsaft I Cocktails: det samme Som drik: blandes 1:4 med mineralvand til en anderledes forfriskning med alle indholdsstoffer fra druerne. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. Druesaft, intet andet. 50 cl.
Se mere
Dette er en fermenteret version af verjus. Ved en skånsom og helt naturlig fermentering af umodne sommerdruer forfines aroma til et andet og højere niveau. Kan anvendes som et pift til saucer og desserter, eller som et en kvalitets-vineddike til salater. Biodynamisk. Vegansk. Druesaft, intet andet. 50 cl.
Se mere
I køkkenet: Kaloriefattigt alternativ til eddiker og citronsaft I Cocktails: det samme Som drik: blandes 1:4 med mineralvand til en anderledes forfriskning med alle indholdsstoffer fra druerne. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. Druesaft, intet andet. 75 cl
Se mere
Vinstokkene er gamle, druesorten er trempranillo, druerne er håndplukkede, uden anvendelse af SO2. En frisk rødvin med noter af røde frugter som kirsebær og hindbær. Må gerne serveres let afkølet som ledsager til lettere retter på f.eks. terrassen. Uden tilsætning af sulfitter. 75 cl. 13 % vol
Se mere
Alkoholfri hvidvin. Frugtig og frisk chardonnay med aromaer af bl.a. æble og pære. Alkoholen er ekstraheret nænsomt ved en speciel proces. Indhold: hvidvin, sakkarose, kulsyre.75 cl. 0 % vol. Vegansk.
Se mere
Alkoholfri rødvin. Fløjlsblød og fyldig merlot med let syrlig smag, aromatisk og frugtig. Alkoholen er ekstraheret nænsomt ved en speciel proces. Indhold: rødvin, sakkarose, kulsyre. 75 cl. 0 % vol. Vegansk.
Se mere
Alkoholfri ”champagne”. Friske aromaer af bl.a. æble og lidt fersken. Alkoholen er ekstraheret nænsomt ved en speciel proces. Indhold: hvidvin, sakkarose, kulsyre. 75 cl. 0 % vol.
Se mere
Saften fra de røde druer (Rondo) er presset fra de hele klaser. Efter gæringen tilsættes sukker og champagnegær, hvorefter vinen tappes på flaske og kapsles. Gæringen fortsætter i flaskerne, og herved skabes de liflige bobler. Flaskerne opbevares nu lunt, til der er 7 atmosfære i flasken ved en temperatur på 20 grader. Derefter lagres vinen køligt. Efter et års tid sættes flaskerne i stativer med halsen nedad. De drejes en kvart omgang to gange dagligt i tre-fire uger, indtil alt bundfald er havnet på kapslens bund. Flaskehalsen fryses ned til ca. -40 grader. Herefter kan flasken rejses op, kapslen tages af, og proppen skydes ud sammen med bundfaldet. Til sidst proppes flaskerne på ny. Dette kaldes champagnemetoden. en halvtør/let sødlig boblevin. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Dyb violet farve. Intense aromaer af brombær, solbær og mørke kirsebær med krydrede og florale noter. Fransk vin-know-how kombineret med det fantastiske kølige klima i Mendoza i 1200 meters højde frembringer fuldmodne druer med passende mængder af syre og tanniner. Middelkraftig vin med lang eftersmag. Ideel som ledsager til stegt rødt kød, osteretter og pasta. Vegansk. 75 cl. 14,5 % vol.
Se mere
Helt fantastisk vermouth fremstillet efter en gammel andalusisk opskrift. Basis er en 8 år gammel oloroso tilsat en anelse px og forgæret med urter fra Robles’ egne vinmarker, bl.a. lavendel, kløver og valmue. Der afsluttes med en smule kanel, og resultatet minder ikke så lidt om det andalusiske køkken og dets brug af krydderier. VRMT har en fin balance mellem det søde, det bitre og det syrlige. 15 % vol. 1 liter. Vegansk.
Se mere
Ingen e-numre. Kun den rene smage af vilde skovhindbær. Fantastisk! Det kræver erfaring og stor dygtighed at få så megen frugtsmag med over i brændevinen. Dette produkt er brændt på hindbær, ikke bare en vodka trukket på bær. 40% vol. 70 cl.
Se mere
Fransk hvidvin, hvor al alkohol er ekstraheret ved en speciel proces (vakuum). Der er derefter tilsat lidt sukker. 75 cl.
Se mere
Fransk rødvin fra Bordeaux, hvor al alkohol er ekstraheret ved en speciel proces (vakuum). Der er derefter tilsat lidt sukker. 75 cl. 0 % vol.
Se mere
En tør rødvin med frugtig smag. Harmonisk og med bløde tanniner. Duften minder om selvplukkede kirsebær og skovbær. En elegant og tiltalende vin fremstillet på druerne Dornfelder og St. Laurent. Naturvin. Let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. ikke tilsat sulfitter. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
En elegant og frugtig hverdags-hvidvin. Dejlig ukompliceret med en intens og rig struktur. Vinen er stabil og kan være åbnet flere dage uden at ændre karakter. En milepæl indenfor usvovlet hvidvin. Druerne er grauburgunder og johanniter. Naturvin. Let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Smager næsten ligesom en dejlig tør vin. Alkoholfri. Usvovlet. Slukker tørsten. Dette biodynamiske naturprodukt giver stærke mindelser om vin. Der er en fin krydret duft og en levende elegant og langvarig smag. Opbevares køligt. Indhold: Fermenterede og ikke-fermenterede druer samt vand. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl.
Se mere