Vermouth

Aromatisk likør fremstillet efter gamle piemontesiske opskrifter. Barbera Asti lagres med kinabark (deraf navnet) og forskellige andre lokale urter og rødder i egetræstønder. Vinen har en meget krydret og frugtrig smag. Kinabarkens bitterhed (kendes også fra tonic) balancerer fint med sødmen fra det tilsatte sukker. Den bittersøde smag er overraskende behagelig og vedvarende. Ideel som aperitif eller digestif, rigtig god sammen med mørk chokolade, vanilleis, cantuccini eller ostebord. 75 cl. 16 % vol.
Se mere
Rød vermouth efter en gammel overleveret opskrift. Rygraden er vin fra Toscana fremstillet på druen sangiovese. Tilsætning af 16 forskellige botanicals forvandler den ædle druesaft til en elegant aperitif med bemærkelsesværdig fylde. Vegansk. 16 % vol. 75 cl.
Se mere
Tør hvid vermouth efter fransk tradition. Til fremstilling benyttes bl.a. hvidvin fra Custoza samt udtræk af forskellige urter, frugter og krydderier. Stor aromafylde og mange forskellige smagsnuancer. Velegnet til cocktails. Vegansk. 18 % vol. 75 cl.
Se mere
Til denne traditionsrige lyse vermouth er anvendt mere end 30 forskellige urter og krydderier for at komme frem til den forførende og elegante smag i denne vermouth. Server din egen Dry Martini med is, gin og vermouth. Vegansk. 16 % vol. 75 cl.
Se mere
Helt fantastisk vermouth fremstillet efter en gammel andalusisk opskrift. Basis er en 8 år gammel oloroso tilsat en anelse px og forgæret med urter fra Robles’ egne vinmarker, bl.a. lavendel, kløver og valmue. Der afsluttes med en smule kanel, og resultatet minder ikke så lidt om det andalusiske køkken og dets brug af krydderier. VRMT har en fin balance mellem det søde, det bitre og det syrlige. 15 % vol. 1 liter. Vegansk.
Se mere