Vegan
Hos Økovin.dk er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af vine der må iklæde sig mærket ”Vegan Friendly”. ”Vegan Friendly”-betegnelsen tildeles produkter der er fri for spor af stoffer af animalsk oprindelse, såsom mælkeprodukter og æg, og vi kan med stolthed præsentere et bredt udvalg af vine i netop denne kategori.
Alle vores veganske vine er produceret af bønder der sætter en ære i at producere både økologisk og vegansk, og vinene er nænsomt udvalgt af vores leverandører verden over. Vi kan derfor med sikkerhed sige at vi til enhver tid kan stå inde for kvaliteten af vores veganske vine, der spænder bredt og indeholder forkælelse til både egen gane og gæsters i forskellige prisgrupper og varianter. Hos os finder du altid en vegansk vin der passer til lige netop dig og dit behov. Vores store udvalg af veganske vine indeholder alt lige fra den fløjlsbløde Pinot Grigio, over den sprudlende og feststemte prosecco, til den intense og aromatiske Amarone. Se hele vores spændende udvalg af økologiske veganske vine herunder, og tøv aldrig med at kontakte os ved hjælp af vores kontaktformular eller på telefon: 20780318 hvis du har behov for råd og vejledning til at udvælge den ideelle vin til netop dit behov. Husk også at gå op opdagelse i vores udvalg af biodynamiske vine.

En amarone-billedbog fuld af herlige aromaer: tobak, blommer, læder, chokolade. Fasolis mesterstykke. 17,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
En amarone-billedbog fuld af herlige aromaer: tobak, blommer, læder, chokolade. Fasolis mesterstykke. Vegansk. 17,5 % vol. 1,5 liter. Magnumflaske Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Den berømte likør med masser af økologiske mandler Leveres i flot blomster-flaske. 28 % vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Indbydende liflig aroma af bær og krydderier. Elegant sødmefuld, kompleks og fyldig. En elegant afbalanceret vin, Vedholdende stor eftersmag. Rødvin på 70 % corvina og 30 % rondinella håndplukkede druer. Lufttørrer 5-6 måneder inden presning. Lagret 36 måneder på små franske egefade, herefter 6 måneder på flaske. Vegansk. 17,5 % vol. 75 cl. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Intens aroma, omgivet af en behagelig sødme. Klar Cointreau-agtig orangelikør fremstillet af sicilianske blodappelsiner. En ekstraordinær oplevelse med en lang, lang eftersmag i munden. Nydes afkølet, og er også rigtig god i cocktails. Lidt ligesom Grand Marnier. Triple Sec. 40 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Hvidvin med en strågylden farve og duft og smag af en blanding af tropefrugter og frugter fra Middelhavsegnene. Går fint til tapas, salater, kylling, fisk mm., eller bare til at nyde en varm dag på terrassen. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol. Familien bag vingården Navarrsotillo har i flere generationer produceret vin i nordspanske Rioja/Navarra. Det er i dag brødrene Andrés, Luis og Ramón Serrano Arriezu der står bag Navarrsotillo, der har været økologisk i mange år, og nu er i gang med en biodynamisk tilgang til dyrkningen. Gennem en god balance mellem både teknologi, innovation og tradition, har brødrene fundet den bedst mulige måde at drive et økologisk/biodynamisk landbrug på. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Her er den rene tempranillo-drue med al den friskhed, samt runde og bløde smag, som netop denne røde drue frembringer i Rioja. Maximum frugt kommer til udtryk takket være en lang proces der startede i marken og sluttede i vinkælderen. En ung moderne vin, der går fint sammen med de fleste grillede retter, pasta, ris mv. Vegansk. Biodynamisk. 75 cl. 13,5 % vol. Familien bag vingården Navarrsotillo har i flere generationer produceret vin i nordspanske Rioja/Navarra. Det er i dag brødrene Andrés, Luis og Ramón Serrano Arriezu der står bag Navarrsotillo, der har været økologisk i mange år, og nu er i gang med en biodynamisk tilgang til dyrkningen. Gennem en god balance mellem både teknologi, innovation og tradition, har brødrene fundet den bedst mulige måde at drive et økologisk/biodynamisk landbrug på. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Frugtig, harmonisk og lækker brændevin med tydelig smag af æble. Fremstillet af fuldmodne og håndplukkede økologiske æbler. Det kræver stor viden og erfaring med den helt rigtige temperatur ved destilleringen at få så mange smagsstoffer som muligt med over i brændevinen. 40 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Bardolino-området ligger ved Gardasøen, og her har Fasoli-familien i flere år haft et samarbejde om en vingård med beskæftigelse for handicappede. Denne rødvin er en middelkraftig vin med en frisk og blomsteragtig bouquet og en dejlig letkrydret smag. Den er let at drikke, også bare som et glas på terrassen. Den passer fint sammen med lette retter, måske især retter med tomat, men også kylling, grill mm. Serveres bedst ved 15-18 gr. C. 12,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
Det er ikke campari, men det ligner. Campari er et registreret varemærke, men derfor kan man jo godt forsøge at fremstille noget der ligner rigtig meget. Ingredienser er bl.a. økologiske smagsstoffer som gulerod, æble, solbær og forskellige urter og krydderier. Vegansk. 25% vol. 70 cl.
Se mere
Her kommer så en økologisk fernet. 26 forskellige urter er anvendt til denne italienske bitter-specialitet. Dertil kommer den fineste økologiske safran fra Grækenland, der fuldender denne drik med sin eksklusive karakter. Vegansk. 38% vol. 50 cl.
Se mere
En specialfremstillet gin med hele 24 økologiske smagstilsætninger fra Middelhavsområdet. En økologisk Gin Mare. Der er bl.a. anvendt rødder fra angelika og baldrian – og urter som rosmarin, kamille og mynte. Der er benyttet blomster fra f.eks. rose og lavendel samt frugter som mandarin og citron. Samt selvfølgelig enebær.40 % vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Biostilla organic premium gin. Stilren smag af ægte enebær gør denne gin til en klassisk nydelse. Flot flaske. Vegansk. 37,5% vol. 70 cl
Se mere
Ren og meget blød og behagelig vodka produceret på 100 % økologisk hvede. Producenten Distilleria Alfons Walcher i de italienske Alper producerer spiritus af allerhøjeste kvalitet til absolut fornuftige priser. Vegansk. Elegant flaske. 40% vol. 70 cl.
Se mere
Denne frugtbrændevin fortryller næse og mund med sin lækre og intensive smag af solmodne blodappelsiner fra Sicilien og sine sødlige aromaer med let bitre noter og den behagelige syrlighed. En stor smagsoplevelse. Vegansk. Kan serveres rent ved ca. 8 gr. C. eller f.eks. i en Middelhavstonic. 40% vol. 50 cl.
Se mere
Dejlig levende vin med friskhed og elegance. Den smelter på tungen med saftige og eksotiske frugtnuancer, en frisk syre og en tiltalende kompleks smag. Denne vin er fremstillet af den røde drue Cabernet Cortis ved en speciel proces, hvor druemosten kun opnår ganske kort skindkontakt. Vinen kan således nærmest betegnes som en blanc de noir, men da den har en let rosa farve, er det nok rigtigst at betegne den som en rosé. Det er i hvert fald de tyske vinmyndigheders overbevisning. Velegnet ledsager til mange forskellige retter. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
Elegant og levende helårsvin med let frugtig smag med mange nuancer. Denne vin er fremstillet af den røde drue St. Laurent ved en speciel proces, hvor druemosten kun opnår ganske kort skindkontakt. Vinen kan således nærmest betegnes som en blanc de noir, men da den har en let rosa farve, er det nok rigtigst at betegne den som en rosé. Det er i hvert fald de tyske vinmyndigheders overbevisning. Velegnet ledsager til fiskeretter og pasta. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Frugtige noter af jordbær, ribs og hindbær gør denne rosevin til en elegant nydelse - og med kun lidt garvesyre. Druesorten garnacha (fransk grenache) er fantastisk til rosévin og meget anvendt dertil både i Spanien og i Sydfrankrig. Biodynamisk. Vegansk. 13 % vol. 75 cl. Parra Jimenez er et familiedrevet vinfirma der ligger i byen Cuenca i det centrale Spanien ca. 130 km. fra Madrid. Familiens to vingårde, Olla del Monte og Entresendas, blev opbygget i 1993 af de tre Parra-brødre Francisco, Javier og Luis, der også i dag står for størstedelen af driften på vingårdene. Lige fra begyndelsen har vinfremstillingen været økologisk. De sidste mange år desuden biodynamisk.
Se mere
Let krydret rødvin, nem at drikke. 100 % cabernet sauvignon – helt uden tilsætning af sulfitter. Vegansk. 75 c. 12% vol.
Se mere
Elegant og kompleks hvidvin med krop og strejf af modne bananer og krydderurter. Mineralsk og fyldig. Håndplukket. Kraftige fiskeretter og lyst kød passer perfekt til denne topvin. Parker 88 p. Anbefaling Biofach. 75 cl. 14 % vol. Vegansk.
Se mere
En rosé med masser af duft og smag. rund og blød, og let at drikke en sommerdag. Den har en flot laksefarvet farve med en duft af friskplukkede hindbær og kirsebær. Smagen er frisk med en lang intens smag af røde bær. Prøv den til en laksemad, og ellers til salater, kylling eller lette oste. 12,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
Meget tæt og moden, fløjlsblød og prægtig. Mørk rød med mineralsk næse, ekstremt bløde tanniner. Lagret 12 måneder i nye franske barriques. Druerne er bl.a. syrah, carmenere og cabernet suavignon. Nyd den til f.eks. stegt lammekølle. 75 cl. 14,5 % vol. Biodynamisk. Vegansk. Har opnået såvel Gold som Grosses Gold ved smagninger på Biofach. Parker 91 points. James Suckling 94 points.
Se mere
Lette bobler. Baseret på citrongræs, kaffir lime og 5 andre specialudvalgte urter, som gør produktet meget komplekst i smagen og giver stor spændvidde på smagspaletten. Denne variant er forfriskende, tør, med noter af citrus og bør nydes i et champagneglas. Serveres som aperitif eller til fisk og skaldyr. Vegan. Ikke tilsat sulfitter. 75 cl. 0,5 % vol. BORINO FIZZ: Den lette og elegante smagsoplevelse er båret frem af samspillet mellem urter, krydderier og blomster frem for frugt. Hver flaske med sin unikke sammensætning; Under den 21 dage lange fermenteringsproces udvikles de komplekse smagsnoter og naturlige lette bobler. Vi håber, du vil nyde den kold i et glas med stilk og få en signifikant anderledes smagsoplevelse, end du før har oplevet. BORINO Fizz skal ses som et alternativ til alkohol, men også et alternativ til mere frugttunge og sukkerfyldte drikkevarer, der præger det alkoholfrie marked i dag. Det, at have omtanke for den alkoholfrie oplevelse, er blevet en del af det gode værtskab. Derfor finder man også vores flasker på kortet hos flere af de bedste restauranter i både Danmark og Tyskland. BORINO Fizz har ingen kategori, den er helt sin egen og kan ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Smagen gør forskellen, det samme gør boblen. BORINO Fizz er fermenteret ligesom champagne, hvilket gør at boblen er holdbar og holder sig i op til 4 dage, hvis den bliver forseglet med en god champagnelukker. Fermenteringen skaber en alkoholprocent under 0,5% svarende til indholdet i en moden banan eller friskpresset appelsinjuice. Kunstbryggeriet Far og Søn : Vi har brygget øl gennem 14 år. Først i kunstnerisk regi og senere som "et rigtigt bryggeri" med tilhørende restaurant. Her oplevede vi en stigende efterspørgsel på alkoholfrie produkter, men fandt, at produkter som most og saft var for sukkerholdige, og at gæsterne blev mætte af drikkevarerne - ikke maden. Efter adskillige forsøg, knuste flasker og hovedbrud kom vi frem til en metode, der gjorde det muligt for os at skabe en ny let og elegant alkoholfri oplevelse. Metoden er en kombination af traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra champagne, kombineret med moderne brygteknikker. Med den har vi skabt en ny drikkevare kategori.
Se mere
Lette bobler. Forfriskende og let med noter af pære og ingefær. Brygget på frisk thaibasilikum, ingefær og rød grape. Nyd den i et hvidvinsglas og server til salater, kammuslinger eller sushi. Vegan. Ikke tilsat sulfitter. 75 cl. 0,5 % vol. BORINO FIZZal : Den lette og elegante smagsoplevelse er båret frem af samspillet mellem urter, krydderier og blomster frem for frugt. Hver flaske med sin unikke sammensætning; Under den 21 dage lange fermenteringsproces udvikles de komplekse smagsnoter og naturlige lette bobler. Vi håber, du vil nyde den kold i et glas med stilk og få en signifikant anderledes smagsoplevelse, end du før har oplevet. BORINO Fizz skal ses som et alternativ til alkohol, men også et alternativ til mere frugttunge og sukkerfyldte drikkevarer, der præger det alkoholfrie marked i dag. Det, at have omtanke for den alkoholfrie oplevelse, er blevet en del af det gode værtskab. Derfor finder man også vores flasker på kortet hos flere af de bedste restauranter i både Danmark og Tyskland. BORINO Fizz har ingen kategori, den er helt sin egen og kan ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Smagen gør forskellen, det samme gør boblen. BORINO Fizz er fermenteret ligesom champagne, hvilket gør at boblen er holdbar og holder sig i op til 4 dage, hvis den bliver forseglet med en god champagnelukker. Fermenteringen skaber en alkoholprocent under 0,5% svarende til indholdet i en moden banan eller friskpresset appelsinjuice. Kunstbryggeriet Far og Søn : Vi har brygget øl gennem 14 år. Først i kunstnerisk regi og senere som "et rigtigt bryggeri" med tilhørende restaurant. Her oplevede vi en stigende efterspørgsel på alkoholfrie produkter, men fandt, at produkter som most og saft var for sukkerholdige, og at gæsterne blev mætte af drikkevarerne - ikke maden. Efter adskillige forsøg, knuste flasker og hovedbrud kom vi frem til en metode, der gjorde det muligt for os at skabe en ny let og elegant alkoholfri oplevelse. Metoden er en kombination af traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra champagne, kombineret med moderne brygteknikker. Med den har vi skabt en ny drikkevare kategori.
Se mere
Lette bobler. Fyldig med nuancer af solmodne sensommerbær, der giver en kontrolleret sødme og ender i en tør note. Baseret på ren hibiscus, der giver den smukke røde farve. Nyd den i et stort rødvinsglas og bemærk, hvordan smagsnoterne udvikler sig. Serveres til fyldige hovedretter. Vegan. Ikke tilsat sulfitter. 75 cl. 0,5 % vol. BORINO FIZZ : Den lette og elegante smagsoplevelse er båret frem af samspillet mellem urter, krydderier og blomster frem for frugt. Hver flaske med sin unikke sammensætning; Under den 21 dage lange fermenteringsproces udvikles de komplekse smagsnoter og naturlige lette bobler. Vi håber, du vil nyde den kold i et glas med stilk og få en signifikant anderledes smagsoplevelse, end du før har oplevet. BORINO Fizz skal ses som et alternativ til alkohol, men også et alternativ til mere frugttunge og sukkerfyldte drikkevarer, der præger det alkoholfrie marked i dag. Det, at have omtanke for den alkoholfrie oplevelse, er blevet en del af det gode værtskab. Derfor finder man også vores flasker på kortet hos flere af de bedste restauranter i både Danmark og Tyskland. BORINO Fizz har ingen kategori, den er helt sin egen og kan ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Smagen gør forskellen, det samme gør boblen. BORINO Fizz er fermenteret ligesom champagne, hvilket gør at boblen er holdbar og holder sig i op til 4 dage, hvis den bliver forseglet med en god champagnelukker. Fermenteringen skaber en alkoholprocent under 0,5% svarende til indholdet i en moden banan eller friskpresset appelsinjuice. Kunstbryggeriet Far og Søn : Vi har brygget øl gennem 14 år. Først i kunstnerisk regi og senere som "et rigtigt bryggeri" med tilhørende restaurant. Her oplevede vi en stigende efterspørgsel på alkoholfrie produkter, men fandt, at produkter som most og saft var for sukkerholdige, og at gæsterne blev mætte af drikkevarerne - ikke maden. Efter adskillige forsøg, knuste flasker og hovedbrud kom vi frem til en metode, der gjorde det muligt for os at skabe en ny let og elegant alkoholfri oplevelse. Metoden er en kombination af traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra champagne, kombineret med moderne brygteknikker. Med den har vi skabt en ny drikkevare kategori.
Se mere
En af de få vine, der passer til det kinesiske og ostindiske køkken, fordi den sur-søde smag fint går i spænd med krydrede eksotiske retter. En helt utrolig aromatisk vin med noter af tropiske frugter, hyldeblomst, rosenblade, æble, sort peber osv. Biodynamisk. Vegansk. Også velegnet til ost og desserter. Serveringstemperatur 8-12 grader. 75 cl. 13,5 % vol. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Dessertvin. Senthøstede druer giver den største sødme. Med gode noter af honning er denne vin således yderst velegnet til diverse desserter eller til et ostebord med et godt udvalg af faste oste. 75 cl. 13 % vol. Biodynamisk. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Lækker grappa fremstillet på kvas af pinot noir-druen. 50 cl., 40 % vol. Vegansk.
Se mere
Tør og frugtig hvidvin med en sjælden duft af ananas og banan og intensiv smag med let syre. Fremstillet på Pinot Gris (det franske navn) og Johanniter, tilsat en anelse svovl og let filtreret. Yderst velegnet ledsager til mad. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
En fortryllende dessertvin. Soltørrede muscat-druer på et tæppe af rooibos-teblade. Druerne er de små Muscat d'Alexandrie. Himmelsk koncentreret drik. 37,5 cl. 12 % vol. Vegansk
Se mere
Likør med masser af hyldeblomst-smag. Vegansk . Flot slank gaveflaske. 17% vol. 50 cl
Se mere
Rød vermouth efter en gammel overleveret opskrift. Rygraden er vin fra Toscana fremstillet på druen sangiovese. Tilsætning af 16 forskellige botanicals forvandler den ædle druesaft til en elegant aperitif med bemærkelsesværdig fylde. Vegansk. 16 % vol. 75 cl.
Se mere
Orangevin på Gewurztraminer-druen. Aromaerne fra denne yderst aromatiske druesort kan i vid udstrækning genfindes i denne orangevin. Her er både tropiske frugter som mango og litchi, rose, æble og sort peber. Vinen er tør, velstruktureret og med lette tanniner. Kan nydes som aperitif med en chorizo, til krydrede retter eller med modne faste oste. Biodynamisk. Vegansk. 14 % vol. 75 cl Lidt om Domaine Etienne Simonis, Alsace Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Tør hvid vermouth efter fransk tradition. Til fremstilling benyttes bl.a. hvidvin fra Custoza samt udtræk af forskellige urter, frugter og krydderier. Stor aromafylde og mange forskellige smagsnuancer. Velegnet til cocktails. Vegansk. 18 % vol. 75 cl.
Se mere
Klassisk bordeaux fremstillet på druerne merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. 12,5 % vol. 37,5 cl.
Se mere
Til denne traditionsrige lyse vermouth er anvendt mere end 30 forskellige urter og krydderier for at komme frem til den forførende og elegante smag i denne vermouth. Server din egen Dry Martini med is, gin og vermouth. Vegansk. 16 % vol. 75 cl.
Se mere
Så kom den, en gin uden alkohol! Dejlig smag. Fantastisk til GT. Naturligt udtræk af urter, destillat af gin, vand mm. Eminent , hvis du vil præsentere alkoholfrie cocktails. Under 0,5 % vol. og må derfor kaldes alkoholfri. Mange juicer, marmelader mv. kan også have været udsat for lidt gæring og således godt indeholde en anelse alkohol. vegansk. 50 cl.
Se mere
Den italienske specialitet med masser af saft af modne økologiske citroner. 25 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Ristede økologiske hasselnødder gør denne likør extra indbydende. Den typiske nøddesmag og de fine aromaer fra ristningen er en forførende kombination afstemt med det relativt lave sukkerindhold. 28 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Luxus kaffe likør fremstillet med specielt udvalgt kaffe fra Etiopien og Latinamerika. Fair trade. Den intensive aroma fra arabicabønnerne fra Etiopien sammen med den rige struktur fra de latinamerikanske bønner giver denne gourmet kaffelikør en helt særlig, kraftig og blød smag. Kan nydes ren eller i cocktails. 25% vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Elegant ung rosévin, dejlig duft og smag af røde frugter, måske jordbær. 100 % garnacha. 11,5 % vol. 75 cl. Serveringstemperatur: 8-9 grader C. Vegansk. Dejlige produkter fra to producenter i La Mancha, Spaniens centrale højland. Her er meget varmt og tørt. Jorden er bedst til vindyrkning og fåreavl. De to producenter er brødre og bor ved en lille meget søvnig og meget støvet by et par hundrede km syd for Madrid. Vel ankommet til deres bodega opdager man, at der ikke spor støvet her - tværtimod. Brødrene formår som få at forene økologi og stordrift. De dyrker tilsammen over100 hektar med vin og betjener sig af bl.a. af et gigantisk drypvandingsanlæg med vandslanger langs hver eneste række af vinstokke. Der er vin overalt. Der gødes med kompost, og ukrudt fjernes maskinelt. De to brødre har fælles vinkælder og markedsføring, men holder fast i deres respektive navne.
Se mere
Gylden sødlig hvidvin med en god syre. Frisk og køligt alternativ til terrassen. I smagen anes lidt bananer og pærer. Druesorten er airen. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 10,5 % vol. 75 cl. Vegansk. Forfriskende som aperitif og velkomstdrik, men også velegnet sammen med salater, fisk eller pasta.
Se mere
Skøn rosévin med restsødme. Frisk og køligt alternativ til terrassen. Druesorten er garnacha. Denne drue benyttes ofte til rosé pga den gode smag. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 11,5 % vol. 75 cl. Vegansk. Forfriskende som aperitif og velkomstdrik, men også velegnet sammen med de fleste former for mad.
Se mere
Rødvin med sødme er ikke så almindelig i Danmark, men er faktisk et glimrende valg til mange retter. Også et frisk og køligt alternativ til terrassen. Druerne er tempranillo og garnacha. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Vegansk. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 11,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Dejlig frugtrig vin bl.a. med anelser af kirsebær og hindbær, men også med noget saft og kraft. Tempranillo og garnacha er druerne. Lavt syreindhold.. Passer fint til grillet kød, pasta eller kylling. Serveres ved kældertemperatur (16 grader C.) 12,5 % vol. Vegansk. 18,75 cl.
Se mere
Blød og behagelig merlot, helt uden tilsætning af sulfitter. Vegansk. 75 c. 12% vol.
Se mere
Muscat-druen får i Alsace en forførende sødlig duft og smag. Velegnet til aperitifs, receptioner, velkomstdrik osv., samt oste og desserter -og ikke mindste friske asparges. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 %. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
En helt enestående naturvin med kraftige aromaer, nøddeagtig og let smørret, rig på eksotiske frugtnuancer som papaya og mango. Ikke en verdejo i klassisk forstand, men en elegant hvidvin, der viser hvilken mangfoldighed denne drue gemmer på. Vegansk. Ikke tilsat sulfitter. Producenten er Bodegas Menade, Valladolid. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Her er duft af akaciehonning og tørrede abrikoser. Farven er mat gul, orange henimod let brunlig. Syren er klar og balanceret som i appelsin med en let fedme og mineralsk salt. Sødme som i modne æbler. Der er en levende fornemmelse med friske citrusfrugter, stikkelsbær og vanilje. Naturvin fremstillet på chardonnay-druen uden tilsætning af sulfitter. Let filtreret. Ved fremstilling af orangevin fjernes skaller og kerner ikke under gæringsprocessen (modsat hvidvin), og vinen får således både mere farve og mere smag. 75 cl. 12 % vol. Biodynamisk. Ikke tilsat sulfitter. Vegansk.
Se mere
Fremstillet af druekvas fra merlot og pinot noir fra lokale øko-bønder i Alto Adige/ Sydtyrol. Lagret 18 måneder i egetræstønder. Med nuancer af tørrede frugter og vanille. 40% vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Denne mørke høj-kvalitets rom er fremstillet af økologiske og fair trade certificerede sukkerrør fra Cuba, omhyggeligt destilleret og modnet i egetræstønder. Frugtig og krydret duft og smag med en anelse sødme. Rommen har stor fylde. Den er rund og karakterfuld med toner af karamel, vanilje, sherry og orange, og den har en lang og skøn eftersmag. A rum for sipping. Nyd den f.eks. med en isterning ved 16-19 gr. C. Også god i cocktails. 70 cl. 40 % vol. Vegansk
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten chiquitta af tidligste høst. Let gul farve og duft af grønne oliven, nyslået græs, æble og tomat. Smagen desuden med mandel samt fennikel og kanel. Middelfrugtig olie med kun lidt krydderi og bitterhed. Velegnet sammen med halvbitre grønsager og tapas-tallerkener med skinke og ost. Kun 0,15 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten cornicabra af tidligste høst. Intens grønlig farve med duft af grønne oliven, æbler og græs. Smagen med en god balance mellem let sødme og bitterhed. Her fornemmes både mandel, nødder, tomat og modne bananer. Frugtig, harmonisk og kompleks olie, der vil gå fint med mange forskellige retter med kød, fisk eller skaldyr. Kun 0,17 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten grosal af tidligste høst. Farven er grønlig med gule toner og med frugtig duft af bl.a. banan og melon samt artiskok. Smagen desuden med flere bitre og krydrede noter samt mandel og grønsager. Frugtig, harmonisk og kompleks olie, der vil være ideel til forskellige kødretter og haute cuisine. Også perfekt med modne oste som f.eks. parmesan. Kan overraske sammen med chokolade og desserter. Kun 0,11 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten picual af tidligste høst. Let grønlig farve og med duft af figen, tomat og forskellige urter. Smagen desuden med mandler og forskellige bitre og krydrede noter. Frugtig halvbitter olie, der f.eks. kan tilføre extra aromaer til grillede eller kogte grønsager. Kun 0,13 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Pet Nat (Petillant Naturel) er en perlende aperitif med naturlige bobler, som opstår ved at gæringen ikke er helt færdig, når flasken lukkes. Til denne pet nat er anvendt den nye skimmelresistente drue Cabernet Blanc (blanding af Cabernet Sauvignon og Regent), som giver en helt HVID per nat. For alle, der kan lide farvede vine. Naturvin. Let filtreret, ikke tilsat sulfitter, vegansk, biodynamisk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Pet Nat (Petillant Naturel) er perlende aperitif med naturlige bobler, som opstår ved at gæringen ikke er helt færdig, når flasken lukkes. Gustavshof anvender druen cabernet cortis til denne pet nat, og, som han skriver, er den for alle mennesker, der kan lide farvede vine. Naturvin. Let filtreret, ikke tilsat sulfitter, vegansk, biodynamisk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Dette er en typisk petnat med en kompleks duft af litchi, alpeurter og fersken med letgærede, nøddeagtige og letbitre aromaer. Der er citronsorbet og grønne abrikoser med megen mineralitet. En petnat, der også kan overbevise skeptikere. Fremstillet på druen muscaris, der er en krydsning af muscat og solaris. Naturvin. 75 cl. 12,5% vol. Vegansk. Vingården er et familiebrug, der nu dyrkes af 3. generation på kanten af en udslukt vulkan. „Ikke størrelsen af et skridt er afgørende, men retningen“, er familiens valgsprog, og de siger dermed, at det er det lange seje træk, der giver de gode resultater, både i marken og i kælderen.
Se mere
Herlig intensiv næse med tørrede røde frugter, hindbærkompot og let røgede noter. Saftig smag med intensiv frugtfylde. Flot omvævede tanniner afrunder denne dejlige vin. 100 % Tinta de Toro, 6 måneder i franske egetræstønder. 87/100 Guia Penin. Vegansk. 75cl. 14,5 % vol. Vingård lidt syd for Toro by ejet af skotten Grant Stein. Der dyrkes 66 ha, og vinstokkene er først og fremmest Tinta de Toro, der er en variant af den spanske nationaldrue Tempranillo. Økologisk siden 2016.
Se mere
Behagelig og frisk med noter af æble og grape. Vegansk. Biodynamisk. 12 % vol. 37,5 cl.
Se mere
En fyldig og kraftig hvidvin med frugtagtig bouquet og lang eftersmag. Der anes en let røget aroma og en duft af skovbund. Anbefales til fisk og fjerkræ,men er også velegnet til de mange forskellige røgvarer af fisk og kød. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Rødvin med delikat kirsebæragtig frugtsmag. Serveres ved 12 C. Velegnet til stegte/grillede kødretter og milde oste.;75 cl. 13,5 % vol. Biodynamisk. Vegansk. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Enkeltmarks pinot noir fra en lille parcel med ældre vinstokke. Vinen er meget frugtig og giver mindelser om fuldmodne røde frugter. Den har en flot struktur og en god lang eftersmag. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
En frisk boblende "champagne". Helt uden tilsatte sulfitter. Vegansk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Lækker hvidvin med modne frugtnuancer af nødder, modne pærer og tørrede frugter. Usvovlet og ufiltreret riesling fra de bedste marker og med en god struktureret smag af mineralitet fra de tertiære kalklag i undergrunden. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Tysk rødvin fremstillet af druen cabernet cortis (en tysk udviklet sort resistent mod svampesygdomme). Usvovlet og ufiltreret vin fra de bedste marker og med en god struktureret smag af mineralitet fra de tertiære kalklag i undergrunden. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Tysk rødvin fremstillet af druen pinot noir (på tysk Blauburgunder). Druerne er nøje udvalgte, og vinen er usvovlet og ufiltreret.. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
PX er en helt fantastisk drik, dyb mahogni farve, intens aroma af rosiner, svesker pg figen med en anelse karamel og kanel. En dessertvin til de helt specielle lejligheder - eller til en god blåskimmel ost ! De plukkede druer ligger først 8-10 dage i solen og tørrer ind. Serveres ved 16 grader. 15 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. Almost colourless, showing a slight gold-coloured, in which, a fine and constant bubble flows. On nose, it reveals deep fruit aromas with citrus notes that remind of lemons and oranges. Its strong bubble and the fresh fruit flavour add freshness, as well as a balanced acidity at the end. 75 cl. 11,5 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny yellow colour and a thin bubble. On nose, floral aromas with ripe fruits with bone like apricots or peaches and citrus peels. We stand out its creaminess, freshness, elegance and persistence on mouth. 75 cl. 11,5 % vol. Druen er muscatel de Alexandrie. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a pale colour with slight salmon coloured. Intense red berry fruit aromas, with hints of strawberry and cherry on the nose, and hints of lollipop on the palate. Its fine bubble, add sweetness followed by a fresh finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny golden-yellow colour. On nose, it displays strong and intensity tropical hints, with pineapple and mango hints coming through. The tropical taste and the lasting bubble, add a correct acidity, softness, full-bodied and an intensity finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 3 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Smuk gylden farve. Aroma og smag af fersken, honning, mandel og marcipan. Sprød syre i perfekt harmoni med meget fin explosiv sødme. Unik fløjlsblød, fyldig og elegant. Vidunderlig vin, der mætter smagsløgene og med sin moderate alkohol giver den nyderen lejlighed til at beholde en nærmest opløftet fornemmelse i krop og sjæl. Druerne lufttørrer 6 måneder før presning. Gæret i egefad 2-3 måneder, herefter fadlagret på små nye franske egefade 15-18 måneder. Vurderet med flotte 2 glas i Gambero Rosso ’03 ’05 ’06. Vinitalia 2000 bedste vin i sin klasse. Guld “Los Angeles” ’99. Sølv Expo 2002. Vegansk. 50 cl. 15 % vol. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Masser af rød frugt (brombær mv.)og fløjsbløde tanniner. 98 % shiraz og 2 % cabernet sauvignon. 70 cl. 14 % vol. Vegansk. Gården drives biodynamisk. Kopi af certifikat kan forevises, men Demeter-mærket vises ikke på etiketten pga. økonomi.
Se mere
En yderst vellykket hvidvin med noter af stikkelsbær of citrus. 56 % sauvignon blanc og 44 % semillon. 75 cl. 13 % vol. Vegansk. Gården drives biodynamisk. Kopi af certifikat kan forevises, men Demeter-mærket vises ikke på etiketten pga. økonomi.
Se mere
Her er der tale om en specialitet. Det er en vin man sjældent oplever og det kræver en meget engageret og dygtig vinbonde, der kan sit håndværk, for at ”fremtrylle” denne vin. Druerne presses meget let, så den blå drueskal ikke når at give farve til druemosten, men alligevel fornemmes lige en let rosa tone. Vinen er tilsat et minimum af sulfitter. Det er en meget spændende og flot vin lavet på den vanskelige røde pinot noir drue. I glasset folder den sig ud i flere nuancerede dufte som i en stor blomsterbuket. Smagen er meget ren og med flot fylde og fin friskhed. Smagsnuancerne er meget elegante og der er tale om en virkelig velafstemt vin, der afslutter med en næsten ”forbløffende” lækker eftersmag. Wine Orbit flotte 90 point af 100. A new and very nice take on Noir 4 stars by Yvonne Larkin. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
Flot rødvin i fin balance. Struktur, længde og frugt opfylder en komplet smagsoplevelse på et højt niveau. Rødvin fra New Zealand på 100% pinot noir håndplukkede druer. Lagret 12 måneder på franske egefade. Indbydende aroma af bl.a. jordbær og kirsebær. I munden fornemmes fine noter også af bær som hindbær og ribs og der er et fint islæt af vanilje fra fadlagringen. Det er en smagfuld, rund, velafbalanceret og silkeblød vin i flot harmoni. Elegant fylde og behagelig blød eftersmag. Prøv den ”bare sådan” som aperitif, til fasan og andet fuglevildt, kalv, kylling og kalkun. Let kølig til fiskeretter med hvid fisk fx pighvar, kammusling. Til ostelagkager og ikke alt for kraftige ostedesserter. Gold medal NZ Top International Wine show. 13,5 % vol. 75 cl. Vegansk
Se mere
Velsmagende, aromatisk frisk hvidvin med elegante noter af passionsfrugt og lime. Koncentreret vin med god krop. Liflig smag med flot harmoni og let krydret lang eftersmag. Det kølige klima på Sydøen giver en frisk og fyldig hvidvin, der er utrolig lækker til fisk og antipasti. Hvidvinene fra Loire får her en værdig konkurrent. Wine Spectator 89 point.13 % vol. 75 cl. Denne vingård var den første med certificerede økovine i New Zealand allerede I 1990’erne. I 2006 blev ejendommen overtaget af ægteparret Lars and Sam Jensen med de danske aner. Vinstokkene er plantet i lerholdig opskyllet sand, hvor frugtbarheden – og dermed mængden af druer – er relativt lav. Vegansk vin.
Se mere
Riesling er den perfekte mad-vin. Renser munden og er uovertruffen til fisk og lyst kød. En ”gastronomisk vin”. Tør,frugtig og fuld af mineralitet. 13,5 % vol. 75 cl. Biodynamisk. Vegansk, Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Et par små parceller lidt ovenfor landsbyen kaldes Katzenstegel (Clos des Chats på fransk). For at komme frem dertil, skal man gå ad små skovstier. Her modner druerne mere langsomt, hvilket giver en speciel friskhed i smagen med delikate og sprøde noter af friske frugter, slåenbær og en smule lemon, samt en rigtig lang og kompleks eftersmag. Velegnet til Alt godt fra havet, sushi og hvidt kød. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
En fin tør hvidvin med en tydelig mineralitet, let frugt, harmonisk syre og god langvarig smag i munden. Dittelsheim består af en tung kalk- og mergelholdig jordbund, og på de varme skråninger får druerne god varme og mulighed for at modne godt. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Tør tysk ”champagne” med let mineralitet og elegant smag af frugt. Fremstillet efter Methode Rurale på riesling-druen. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Den populære aperitif fra Italien, aperol, fås nu økologisk fra Biostilla Blandes f.eks. med prosecco. Vegansk. 15% vol. 70 cl.
Se mere
Krystalklar italiensk likørklassiker med stjerneanis. Serveres f.eks. med et par kaffebønner i et glas, i en espresso, eller bare køligt i et glas. Også meget anvendelig i cocktails. 40% vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
En tør hvidvin med en mild syre. Den har en god og behagelig smag, der holder længe i munden. Sinnvoll betyder fornuftigt gennemtænkt, og vingården driver en sinnvoll produktion, der resulterer i sinnvoll nydelse i glasset. Der tænkes meget i at spare på fossile brændstoffer og kemiske hjælpestoffer. Naturvin fremstillet på johanniter-druen, tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Fasoli Gino regnes for en af de allerbedste Soave producenter i Italien. Hvidvinen er produceret på 100% Garganega druer. Den er ikke fadlagret og både aroma og smag afspejler elegant friskhed. Lifligt indtryk af blomster, lyse roser og lidt æble og pære. Der er en fin balance i smagen mellem frugt og syre, samt et fint islæt af citrusagtig friskhed. Tiltalende fylde i den friske eftersmag. 75 cl. 12.5 % vol. Vegansk. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer. .
Se mere
Orangevin på Pinot Gris-druen. Orangevin fremstilles ved, at druerne gærer sammen med vinen i længere tid, således at såvel nogle af farvestofferne som flere af smagsstofferne kommer med over i den færdige vin. Vinen kommer på den måde til at minde lidt om en rødvin. Tangerine er aromatisk med noter af røde frugter som ribs, jordbær og kirsebær. Den er behageligt tør, med bløde tanniner og en god lang eftersmag. 89/100 i Revue du Vin de France. Biodynamisk. Vegansk. 13 % vol. 75 cl. Lidt om Domaine Etienne Simonis, Alsace Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Rødvin på 70% Corvina og 30% Rondinella håndplukkede druer fra Fasoli Gino, Italien. Vinen har en flot klar rød farve og indbydende frisk aroma af lyse bær og frugter. Smagen af moden frugt giver en behagelig blødhed og rigtig fin fylde. Vinen er let tør med silkeagtige tanniner og meget elegant og harmonisk smag. Virkelig god fylde og afbalanceret tiltalende eftersmag. Det anbefales at dekantere vinen ½-time inden servering. Alternativt hæld den op i en kande lige før serveringen og herefter straks tilbage i flasken igen. Vinen iltes hermed fint og aroma og smag træder mere naturligt frem. Serveres ved 16-20 grader. 75 cl. 13 % vol. Vegansk. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
En ægte ripasso. Den unge valpolicella gærer på druekvaset fra den koncentrerede amarone. Vinen er kompleks og krydret, lækker og sødmefuld med mindelser om nelliker og kanel. Vegansk. 14,5% vol. 75 cl. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Muskatdruen tilfører ekstra aroma og kompleksitet til denne verjus. I køkkenet: Kaloriefattigt alternativ til eddiker og citronsaft I Cocktails: det samme Som drik: blandes 1:4 med mineralvand til en anderledes forfriskning med alle indholdsstoffer fra druerne. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. Druesaft, intet andet. 50 cl.
Se mere
Dette er en fermenteret version af verjus. Ved en skånsom og helt naturlig fermentering af umodne sommerdruer forfines aroma til et andet og højere niveau. Kan anvendes som et pift til saucer og desserter, eller som et en kvalitets-vineddike til salater. Biodynamisk. Vegansk. Druesaft, intet andet. 50 cl.
Se mere
I køkkenet: Kaloriefattigt alternativ til eddiker og citronsaft I Cocktails: det samme Som drik: blandes 1:4 med mineralvand til en anderledes forfriskning med alle indholdsstoffer fra druerne. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. Druesaft, intet andet. 75 cl
Se mere
Alkoholfri hvidvin. Frugtig og frisk chardonnay med aromaer af bl.a. æble og pære. Alkoholen er ekstraheret nænsomt ved en speciel proces. Indhold: hvidvin, sakkarose, kulsyre.75 cl. 0 % vol. Vegansk.
Se mere
Alkoholfri rødvin. Fløjlsblød og fyldig merlot med let syrlig smag, aromatisk og frugtig. Alkoholen er ekstraheret nænsomt ved en speciel proces. Indhold: rødvin, sakkarose, kulsyre. 75 cl. 0 % vol. Vegansk.
Se mere
Helt fantastisk vermouth fremstillet efter en gammel andalusisk opskrift. Basis er en 8 år gammel oloroso tilsat en anelse px og forgæret med urter fra Robles’ egne vinmarker, bl.a. lavendel, kløver og valmue. Der afsluttes med en smule kanel, og resultatet minder ikke så lidt om det andalusiske køkken og dets brug af krydderier. VRMT har en fin balance mellem det søde, det bitre og det syrlige. 15 % vol. 1 liter. Vegansk.
Se mere
Ingen e-numre. Kun den rene smage af vilde skovhindbær. Fantastisk! Det kræver erfaring og stor dygtighed at få så megen frugtsmag med over i brændevinen. Dette produkt er brændt på hindbær, ikke bare en vodka trukket på bær. 40% vol. 70 cl.
Se mere
En tør rødvin med frugtig smag. Harmonisk og med bløde tanniner. Duften minder om selvplukkede kirsebær og skovbær. En elegant og tiltalende vin fremstillet på druerne Dornfelder og St. Laurent. Naturvin. Let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. ikke tilsat sulfitter. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
En elegant og frugtig hverdags-hvidvin. Dejlig ukompliceret med en intens og rig struktur. Vinen er stabil og kan være åbnet flere dage uden at ændre karakter. En milepæl indenfor usvovlet hvidvin. Druerne er grauburgunder og johanniter. Naturvin. Let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Smager næsten ligesom en dejlig tør vin. Alkoholfri. Usvovlet. Slukker tørsten. Dette biodynamiske naturprodukt giver stærke mindelser om vin. Der er en fin krydret duft og en levende elegant og langvarig smag. Opbevares køligt. Indhold: Fermenterede og ikke-fermenterede druer samt vand. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl.
Se mere