Spiritus
Hos økovin.dk er vi stolte af at kunne præsentere et af Danmarks største og flotteste udvalg af økologisk spiritus. Vores imponerende kartotek repræsenterer et alsidigt spektrum af økologisk spiritus fra alverdens hjørner. Gå på eventyr i vores vidunderlige univers af økologisk spiritus hvor du finder spiritus til enhver anledning og festlighed.
Vores samling tæller både de velkendte spiritusvarianter i økologisk figur, samt spændende projekter fra mindre bryggerier. Sæt bæredygtighed på bordet til påske- og julefrokosten eller overrask værten eller værtinden med en økologisk flaske af fineste karakter. Hvad end behovet måtte være, har vi helt sikkert flasken der formår at imponere – altid økologisk, naturligvis. Se hele vores spændende udvalg af økologisk spiritus herunder, og tøv aldrig med at kontakte os på telefon: 20780318 eller ved at udfylde vores kontaktformular hvis du har behov for råd og vejledning til at udvælge den ideelle flaske økologisk spiritus til netop dit behov. Husk også at gå op opdagelse i vores udvalg af bobler til festen.

Absinth blev forbudt i Frankrig i 1915. Man mente, at mange af den tids kunstnere som Van Gogh, Toulouse-Lautrec og flere andre, var blevet sindssyge af at indtage for meget absinth på datidens cafeer. Forbuddet blev udbredt til andre lande, men f.eks. ikke til Danmark. I nyere tid er absinth igen blevet lovlig at producere og drikke. Muligvis er det en af EUs velsignelser. Absinth har høj alkoholprocent og er tilsat anis og malurt samt flere andre urter. Smagen er lakridsagtig og med en mynteagtig bitterhed. Ved tilsætning af vand bliver drikken mælkehvid. 68 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Brandy fra det centrale Spanien nær Ciudad Real. Fremstillet af økologiske druer og lagret 10 år på ægte franske fade fra Limoges. Spansk cognac-type til en fordelagtig pris. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Brandy fra det centrale Spanien nær Ciudad Real. Fremstillet af økologiske druer og lagret 5 år på ægte franske fade fra Limoges. Spansk cognac-type til en fordelagtig pris. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Området Armagnac ligger syd for Bordeaux i Frankrig, og her har man i århundreder fremstillet sin helt egen specielle spirituøse drik, armagnac. Maurice de Mandalaere driver sin lille ejendom på blot 10 hektar efter de biodynamiske principper, som han gik over til allerede i 1997.Fra topområdet Bas Armagnac kommer denne fadlagrede drik med mindelser om nødder og søde frugter. 42 % vol. 70 cl.
Se mere
Armagnac af druer fra gamle vinstokke på den lokale druesort Baco. Baco fremmer kraft og fylde i drikken. Destilleret i egen alambic. Lagret mindst 6 år i egetønder. 40 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Armagnac af druer fra gamle vinstokke på den lokale druesort Baco. Artez anvender to forskellige druesorter til sine armagnac. Baco fremmer kraft og fylde i drikken, mens folle blanche mere fremmer det runde og bløde. Det er således også årsagen til, at de holder druerne adskilt og fremstiller to slags armagnac med hver deres drue. Destilleret i egen alambic. Lagret mindst 4 år i egetænder. 40 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Armagnac af druer fra gamle vinstokke på den lokale druesort Baco. Artez anvender to forskellige druesorter til sine armagnac. Baco fremmer kraft og fylde i drikken, mens folle blanche mere fremmer det runde og bløde. Det er således også årsagen til, at de holder druerne adskilt og fremstiller to slags armagnac med hver deres drue. Destilleret i egen alambic. Lagret mindst 4 år i egetænder. 40 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Området Armagnac ligger syd for Bordeaux i Frankrig, og her har man i århundreder fremstillet sin helt egen specielle spirituøse drik, armagnac. Maurice de Mandalaere driver sin lille ejendom på blot 10 hektar efter de biodynamiske principper, som han gik over til allerede i 1997. En smag der leder tankerne hen på kaffe, blommer og vanille. Lagret 10 år på egefade. 48 % vol. 70 cl.
Se mere
Gylden grappa fremstillet af Roveros eget barbara-kvas. 24 måneder i barrique.Tørrede frugter og honning i blanding med vanille og egetræ.50 cl. 41 % vol.
Se mere
Som noget helt specielt er denne grappa lagret 25 måneder i nye tønder fremstillet af morbær-træ. Gylden grappa fremstillet af økologisk kvas fra Alois Lageder i Alto Adige. Krydret og frugtig duft, lang og kompleks smag med kandis og sherry i finish. 50 cl. 41 % vol.
Se mere
Gylden grappa fremstillet af biodynamisk merlot-kvas fra Alois Lageder i Alto Adige. Lagret 26 måneder i brugte sherry oloroso tønder. Let røgede og maltede noter blandes med sødlige aromaer af tørrede blommer og vanilje. 50 cl. 41 % vol.
Se mere
Lys grappa fremstillet af Mario Torellis moscato-kvas. Torelli producerer moscato d’Asti (se denne). Frugtbetonet og blid med herligt aromaspil.50 cl. 41 % vol.
Se mere
Lys grappa fremstillet af Erbalunas nebbiolo-kvas. Erbaluna producerer barolo (se denne). Varm og krydret med lang eftersmag.50 cl. 41 % vol.
Se mere
Blød og meget fyldig maltwhisky. Brugen af jomfruelige friske amerikanske egefade bidrager med en meget rig karakter, robusthed og farve. Den første økologiske single malt whisky i verden - fra Speysides mindste destilleri. Alder: 8 år. 75 cl. 46 % vol. incl gaveæske
Se mere
Her kommer så en økologisk fernet. 26 forskellige urter er anvendt til denne italienske bitter-specialitet. Dertil kommer den fineste økologiske safran fra Grækenland, der fuldender denne drik med sin eksklusive karakter. Vegansk. 38% vol. 50 cl.
Se mere
En specialfremstillet gin med hele 24 økologiske smagstilsætninger fra Middelhavsområdet. En økologisk Gin Mare. Der er bl.a. anvendt rødder fra angelika og baldrian – og urter som rosmarin, kamille og mynte. Der er benyttet blomster fra f.eks. rose og lavendel samt frugter som mandarin og citron. Samt selvfølgelig enebær.40 % vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Biostilla organic premium gin. Stilren smag af ægte enebær gør denne gin til en klassisk nydelse. Flot flaske. Vegansk. 37,5% vol. 70 cl
Se mere
Ren og meget blød og behagelig vodka produceret på 100 % økologisk hvede. Producenten Distilleria Alfons Walcher i de italienske Alper producerer spiritus af allerhøjeste kvalitet til absolut fornuftige priser. Vegansk. Elegant flaske. 40% vol. 70 cl.
Se mere
Italiensk “cognac” lagret 10 år på egetræstønder. Smagen minder om rosiner og middelhavsfrugter og i eftersmagen måske lidt akaciehonning. 70 cl. 43 % vol.
Se mere
Ægte tequila fremstillet af 100 % agave og lagret minimum 3 år på egetræsfade. Perfect for the tequila connoisseur. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
Spiritus fremstillet af sukkerrør på et lille destilleri ved Rio Iguacu i Brasilien. Importeret og kommet på flaske i Svejts. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
Smooth light spirit with warm apple flavours”. Lagret mindst 5 år på egefade. 70 cl. 40% vol.
Se mere
En behagelig bitter efter en gammel opskrift, bl.a. med smag af lakrids.70 cl. 35% vol
Se mere
Specielt fremstillet til den exclusive bar CLOUDS, der ligger på 35.etage i Zürichs højeste bygning. Friske noter af orange, mandariner og lidt enebær. Dertil krydderurter som timian, salvie og kardemomme. Fascinerende som de forskellige smagsemner harmonerer med hinanden. 42 % vol. 70 cl. Specialflaske.
Se mere
6. udgave af Clouds Gin er endnu engang en specialitet. Lorenz Humbel har sammen med barchefen på Clouds udviklet deres helt egen version af Sloe Gin – uden tilsætning af sukker. Her er selvfølgelig anvendt enebær, men også slåenbær samt Humbels egen blommebrændevin. Resultatet er tør og kompleks med en tydelig smag af enebær, men også chokolade, mandler samt en let sødme fra slåen og blommer. Den multi-facetterede aroma suppleres af en kombination af rooibos, kakao og chili. Alle komponenter er forgæret og destilleret separat! Kun 3.336 nummererede flasker. Clouds er restauranten på 35. etage på toppen af Zürichs højeste bygning. 48% vol. 70 cl. Specialflaske i flot design og med farve af modne slåenbær.
Se mere
5. udgave af Clouds Gin er atter en nyskabelse indenfor gin med 5 gange kirsebær: kirsebærblomster, kirsebærblade, kirsebærtræ, kirsebærkvas samt Humbels egen kirsch. Clouds er restauranten på 35. etage på toppen af Zürichs højeste bygning. Lorenz Humbel har sammen med folkene på Clouds udviklet denne specialitet. Kun 3.335 nummererede flasker. Fremstillet med enebær, gulerod, lavendel, ingefær, kanel mv. 48% vol. 70 cl. Specialflaske i flot kobberbrun farve.
Se mere
Jean-Francois Decroix har sammenstikket denne cognac af flere forskellige fade med et gennemsnit på 10 års lagring for at fremtrylle denne friske, frugtige, runde og bløde cognac. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
15 år gammel cognac. Destilleriets top produkt med rancio osv.I sagens natur en sjældenhed, da der kun kan produceres ganske få flasker fra de længst lagrede barriques. Lagret 15 år på egetræsfade. 40% vol. 70 cl.
Se mere
3 år gammel cognac VS fra Brard Blanchard, der er en af de allerbedste blandt områdets små familielandbrug med vin og tilhørende destilleri. 70 cl. 40 % vol
Se mere
Et mægtigt, ikke-aggressivt og elegant udtryk som er karakteristisk for de bedste produktioner fra områdets destillerier. Ejendommen har været drevet økologisk siden 1972. Lagret 10 år på egetræsfade. 40% vol. 75 cl.
Se mere
”Single cask” cognac fra 1986. Helt unikt produkt, destilleret og lagret i 31 år i den samme tønde, derefter kommet på flaske i 2017, ingen blanding. Kun meget få flasker. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
En rund og fyldig dansk gin med elegante krydrede noter båret af blå kornblomst og noterne fra friske citroner. Cornflower Dry Gin er destilleret med lige dele kærlighed og omhu og med 12 udvalgte økologiske botanicals. Den har en enorm afrundet fylde og er med afbalancerede og afrundede noter. Den er simpelthen i en liga for sig selv, og er allerede at finde på flere af de fineste restauranter i Danmark. 40,4 % vol. 50 cl. Mandala Organic importerer økologiske krydderier fra hele verden til Danmark. På et tidspunkt fik gin-elskeren Kim Dahl fra Mandala ideen til at anvende nogle af disse krydderier i en særlig dansk produceret gin med økologiske krydderier fra Kims eget firma. Således opstod samarbejdet mellem Kim og Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi.
Se mere
For få år siden etablerede familien eget distillery hjemme på gården i Wales. Denne botaniske gin er med noter af enebær, mælkebøtte, roser, pepermynte og andre florale og krydrede toner. 70 cl. 42 % vol.
Se mere
For få år siden etablerede familien eget distillery hjemme på gården i Wales. Seaweed gin er bl.a. destilleret på tang fra den keltiske kyst, hvorfor den egner sig fortrinligt til “alt godt fra havet”. Smagen er sprød og frisk, og den er også velegnet til cocktails. 70 cl. 42% vol.
Se mere
Her kommer det andet batch af walisisk whisky fra gården. Første batch er for længst udsolgt. Lagret 4 år i sherry-tønde giver denne whisky en blød og samtidig kraftig smag, der fortsætter i en mere sødlig og med noter af vanilje og tobak. Nummererede flasker, kun fremstillet i 242 eksemplarer. 70 cl. 46 % vol.
Se mere
Verdens første økologiske whisky, destilleret 1992 og bottled 1999. Yderst sjælden. Den walisiske bonde John Savage-Onstwedder fik 1992 den ide, at han ville lave en whisky af økologisk byg af egen avl. Han fik en aftale i stand med Springbank Distillery, og år 2000 blev whiskyen sat til salg for første gang. Da Mhile betyder 2000 på gælisk. Salget gik over al forventning, omtalerne var yderst positive, og John gik straks i gang med at få fremstillet mere økologisk whisky. Fra Jim Murrays smagning: Nose: Fat and mildly feinty. Palate: Lemon drop sharpness, fan tailing out for a beguilingly malty middle. Finish: Chewy and tantalisingly spicy. Comment: Has an extraordinary finish, suggesting something twice the age. 46 % vol. 70 cl.
Se mere
Denne lækre sloe gin er fremstillet er perfekt modnede slåen-bær plukket på deres økologiske gård hjemme I Wales. Destilleret med kanel, muskatnød og nelliker. Det går nærmest i jul med disse krydderier, mens den rige søde smag minder både om kræger og slåen og efterlader en frugtig finish. Ufiltreret. 70 cl. 25% vol.
Se mere
Dansk gin fremstillet specielt til rock-orkesteret Electric Guitars. Orkestret starter altid med en gin tonic, og har nu sammen med Kim fra Mandala fået deres helt egen gin efter orkestrets helt egne ønsker. Ingredienslisten er opbygget som en tourplan, og hver ingrediens er nøje udvalgt af Mandala Organic, tilsmagt af bandet selv. Intet er tilfældigt, f.eks. er alkoholprocenten det samme tal, som den frekvens, som man indspiller guitar ved, når man er i studiet. Alle etiketter er signeret i hånden, med bandets autografer. Dette gør hver eneste flaske unik, og ikke mindst personlig. Logoet er selvfølgelig bandets eget, som de også bruger på deres plader, plakater etc. 44,1 % vol. 50 cl. Mandala Organic importerer økologiske krydderier fra hele verden til Danmark. På et tidspunkt fik gin-elskeren Kim Dahl fra Mandala ideen til at anvende nogle af disse krydderier i en særlig dansk produceret gin med økologiske krydderier fra Kims eget firma. Således opstod samarbejdet mellem Kim og Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi.
Se mere
Lys rom, fremstillet i Frankrig af sukkerrør og melasse fra Argentina. typisk hvid rom, også velegnet til cocktails. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
Brun rom, lagret i egetræstønder, fremstillet i Frankrig af sukkerrør og melasse fra Argentina. En typisk mørk rom, rund og blød, også velegnet til cocktails. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
Svensk håndværk, når det er bedst. Fire fantastiske specialiteter fra Nils Oscar Säteri og Mälteri. Maltvodka, Aquavit, Kummin (kommen) og Ingefära (ingefær). 4 x 50 cl. 40 % vol.
Se mere
En luksusgin fra Cognac. Urterne er destilleret sammen med en alkohol, der stammer fra gårdens egne hvedemarker. I familiens have står endvidere et Sichuan-pebertræ. Frugterne herfra, samt enebær, kardemomme, ingefær m.m. indgår i denne botanical, hvor man tydeligt fornemmer det naturlige og rene resultat af en småskala produktion. 70 cl. 45 % vol.
Se mere
Original gin, fremstillet i Frankrig, destilleret med økologiske enebær, intet andet. 70 cl. 37,5 % vol.
Se mere
Specialgin fremstillet med 24 forskellige middelhavsurter og lagret 14 måneder i brugte px-sherry-fade. PX er den helt søde sherry. Limited edition for the finest palates. Kan serveres rent ved 14 gr. C. 50 cl 40 % vol.
Se mere
Fremstillet af druekvas fra lokale øko-bønder i Alto Adige/ Sydtyrol 40 % vol. 50 cl
Se mere
Lækker grappa fremstillet på kvas af pinot noir-druen. 50 cl., 40 % vol. Vegansk.
Se mere
Fremstillet af melasse fra de økologiske sukkerrørsmarker hos CAI Balino på Cuba 300 km vest for Havanna. Destilleret i Svejts. En fin og ren rom med en let sødme. Velegnet til cocktails.70 cl. 40 % vol.
Se mere
I næsen mærker man rige toner af svesker, honning og krydderurter. Smagen er dyb og tæt, fyldig og silkeblød, med en helt utrolig længde, koncentrerede aromaer af gammel eg og syltede frugter. En helt exceptionel cognac. Denne gamle cognac er destilleret i 1979, derefter lagret på meget gamle egetræstønder og til sidst kommet på flaske. I Skotland ville man kalde den single cask. 40 % vol. 50 cl.
Se mere
Målet med Highland Harvest Blended Malt er, en whisky, der opnår en perfekt balance af maltsødme, egetræs tanniner og silkeblød karakter, der frembringes ved omhyggelig modning, som sørger for at udtrykke de bedste aspekter af den skotske Highland region. 70 cl. 40% vol.
Se mere
Denne whisky har en indbydende duft af grønne æbler, grønne druer og rosiner, med fine, subtile nuancer af knust kanel og søde krydderier. I smagen vil man opleve sukkersødet havre, rosiner og ahornsirup, i en whisky som er fornemmes silkeblød på tungen efterfulgt af en dejlig eftersmag af let sødmefuld eg og karamel. Ganske enkelt en ren fornøjelse. 70 cl. 46 % vol.
Se mere
Nuancer af honning, abrikoser og pærer i næsen, og med en blomstret elegance. I smagen, varme krydderier, honning og Sevilla-appelsin med en dejlig varm finish. Dette er en virkelig dekadent whisky, med sød, honningagtig præg af Sauternesfade, som siver ind i denne allerede bløde whisky, for at skabe en perfekt oplevelse. Til limited edition Sauternes finish er der anvendt 4 økologiske Sauternes fade som er blevet håndplukket af ejeren af Chateau’et. 70 cl. 46 % vol.
Se mere
Skøn æbleduft og –smag, fremstillet af den æblesort, der på dansk hedder Gråsten.35 cl. 40 % vol.
Se mere
Fremstillet af kirsebær, tildeltes 2005 prisen ”Bester Kirschbrand der Schweiz”. Og 2009 "Best of Bio Spirits".35 cl. 40 % vol.
Se mere
Frugtbrændevin er gammel svejtsisk tradition, og Lorenz Humbels ambition er at bringe mest muligt af frugtens specielle aroma over i brændevinen. Hans brændevine er små nicheprodukter på et højt niveau, hvorfor han da også har høstet et hav af priser både i Svejts og i andre lande. Desuden har han en mindre import fra bl.a. Brasilien.Som havde man en kurv med nyplukkede (sveske)blommer i hånden !35 cl. 40 % vol
Se mere
Frugtbrændevin er gammel svejtsisk tradition, og Lorenz Humbels ambition er at bringe mest muligt af frugtens specielle aroma over i brændevinen. Hans brændevine er små nicheprodukter på et højt niveau, hvorfor han da også har høstet et hav af priser både i Svejts og i andre lande. Desuden har han en mindre import fra bl.a. Brasilien.Ren og klar, ædel drik fremstillet af pærer.35 cl. 40 % vol.
Se mere
Dodd‘ gin-destilleri har til huse i Londons Tower Bridge. Til denne gin har man indsamlet de økologiske blomster og urter i KEW, The Royal Botanic Gardens. Nu med høj alkoholprocent for explorere og sømænd. 70 cl. 57,3 % vol. 70 cl. 57,3 % vol.
Se mere
Destilleri ethar til huse i Londons Tower Bridge. Til denne gin har man indsamlet de økologiske blomster og urter i KEW, The Royal Botanic Gardens. Resultatet er en fantastisk gin med florale noter og smag af enebær, rødder, lemon mv. 70 cl. 46% vol.
Se mere
En klassisk næse af enebær, citrus og koriander. En lille sødme på tungen med lime og citrusblomster, og med eftersmag af frisk græs. Dansk gin fremstillet på 16 forskellige økologiske botanicals, bl.a. vacuum destillerede økologiske appelsiner, hvilket tilfører en usædvanlig frisk smag og duft. Kildedal Gin er høj kvalitet til prisen. Hånddestilleret på Aabjerggaard i mikrosmå batches på max 56 liter. Sølv ved IWSC. 42 % vol. 50 cl. om CphOriGin: 2 venner – en madgourmet og en kemisk ingeniør – gik sammen i 2018 for at skabe premium gin, økologisk og uden kompromisser. Et lille effektivt destilleri, en legeplads for nysgerrighed og eksperimenteren, hvor der arbejdes med pipetter og andet udstyr for at udvikle unikke smage.
Se mere
Økologisk mørk rom lagret sammen med danske økologiske kirsebær. 50 cl. 23 % vol.
Se mere
En hånddestilleret, dansk produceret gin af højeste kvalitet. Alle ingredienser er økologiske. En af dem er spæde forårslindeblade, indsamlet i egen økologisk skov. Lindetræet og dets hjerteformede blade er forbundet med Freja, kærlighedens og frugtbarhedens gudinde, og den kærlighed tror vi på at du kan smage i hver dråbe af denne gin. I samarbejde med ginkunstnerne i CphOriGin har vi udviklet denne velsmagende gin med noter af citrus, røde bær, rosmarin og en anelse lakrids. 42% vol. 50 cl. Produceret af CphOriGin for ØKOVIN ApS Om CphOriGin, Danmark 2 venner – en madgourmet og en kemisk ingeniør – gik sammen i 2018 for at skabe premium gin, økologisk og uden kompromisser. Et lille effektivt destilleri, en legeplads for nysgerrighed og eksperimenteren, hvor der arbejdes med pipetter og andet udstyr for at udvikle unikke smage.
Se mere
En 17 år gammel Islay Scotch (øko!) er en af ingredienserne, og sammen med svejtsisk byg- og fransk hvede-whisky giver det vores Blend ekstra smag og længde. I næsen mærker man sædekorn, tørrede frugter, tobak og vanilje. Smagen er fuld og rund med aromatisk struktur i mange lag. 50 cl. 40% vol.
Se mere
Marc de Banyuls, blanc. Italien har grappa, franskmændene har marc.Processen er den samme. Denne hvide marc er fremstillet på kvaset fra Grenache blanc, grenache gris og muscat petit grain. 50 cl. 48 % vol
Se mere
Marc de Banyuls, rouge. Italien har grappa, franskmændene har marc.Processen er den samme. Denne røde marc er fremstillet på kvaset fra Grenache, grenache gris og carignan. 50 cl. 48 % vol
Se mere
Med alderen kommer mandler, valnødder og nødder mere frem. Lagret på egetræstønder i mindst 10 år. Creme de la creme. Går fint sammen med desserter og oste. 70 cl. 43 % vol.
Se mere
Skøn duft med smag af fuldmodne æbler, vanille og lidt lakrids. Calvados fremstilles i Normandiet på basis af cider. Lagret på egetræstønder i 6 år. Går fint sammen med desserter og oste. 70 cl. 43 % vol.
Se mere
Destilleret 2005 og derefter lagret på egetræstønder. Kommet på flaske 2018. 13 år gammel calva. 70 cl. 41 % vol.
Se mere
Destilleret 2007 og derefter lagret på egetræstønder. Kommet på flaske 2018. 11 år gammel calva. 70 cl. 43 % vol.
Se mere
Doften är ren med klara toner av enbär och citrus en svag doft av vanilj byggs upp av en kryddig lakritsarom. Den kraftiga alkoholen balanseras av en doft av örter och koriander. Smaken är kraftfull men samtidigt väldigt len. Lakritstonerna balanserar upp syran och sötman från ekfaten ser till att tyngdpunkten hålls mitt på tungan. På grund av att Ginen varken är kol- eller kylfiltrerad så finns gott om doft- och smakämnen samt oljor och texturbärare för att skapa en härlig munkänsla med lång eftersmak utan skarpa kanter och bittra toner. Gin som det skall vara. 57,1 % vol. 50 cl i åben trækasse (se foto)
Se mere
Denne traditionelle hollandske drik er faktisk forløberen for den gin, der senere udvikledes i England. Genever er fremstillet på korn og ved 3. destillering tilsat forskellige urter og krydderier, især enebær. Denne lagrede genever har en eksklusiv smag af urter, vanille m.v. og er lagret på tønder af egetræ. 70 cl. 35 % vol.
Se mere
Her er anvendt økologisk vinterhvede tilsat en blanding af enebær, lakrids, kanel og kardemomme. Smagen er kompleks men også afbalanceret, og med noter af enebær, lemon og lavendel. Fremstillet i Holland. 70 cl. 40% vol.
Se mere
Resultatet er en luksuriøs gin med delikate aromaer og smag af citrus og enebær på en afrundende baggrund af vanilje, kardemomme og Calamus rod. Sichuan peber, anis og Guinea peber tilfører gin'en struktur og skarphed. Eftersmagen er lang og blød med et touch af lakrids og hø.Gin'en kan serveres med is og citron, tonic eller blot tilsættes lidt vand og drikkes alene. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Fremstillet af druekvas fra merlot og pinot noir fra lokale øko-bønder i Alto Adige/ Sydtyrol. Lagret 18 måneder i egetræstønder. Med nuancer af tørrede frugter og vanille. 40% vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Denne mørke rom er en lækker sag og helt fantastisk. Destilleret af økologiske og fair trade certificerede sukkerør, og derefter lagret i egetræstønder. Frugtig og krydret duft og smag med en anelse sødme. Rommen har stor fylde, den er rund og karakterfuld med toner af karamel, vanilje, sherry og orange, og den har en lang og skøn eftersmag. A rum for sipping. 70 cl. 40 % vol. Vegansk.
Se mere
Skøn økologisk sommer snaps med essensen af den skandinaviske sommer i flasken. Denne unikke vintage snaps er tænkt som et årligt tilbagevendende produkt og tappes i en begrænset mængde på kun 1800 flasker.
Se mere
Lagret mindst 36 måneder i forskellige slags tønder og de sidste 6 måneder i tokaj tønder. Blid og kompleks, rig og enestående, lagringen i tokajtønder fremhæver de frugtige elementer. Urten er fremstillet i mikrobryggeriet Unser Bier i Basel, mens destillering og lagring er foretaget af Humbel Spezialitätenbrennerei, også i Svejts. 70 cl. 43 % vol.
Se mere
Den velkendte drik fra Frankrig med tydelig smag af lakrids. Fremstillet efter en gammel opskrift med smagsgivere som anis, bynke m.fl. andre urter. Meget flot og utraditionel gaveflaske, hvor label går hele vejen rundt. 45 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Spirit of Hven Backafallsbyn", som er Sveriges første og eneste familieejede Pot Still destilleri har på få år manifesteret sig, som et af de mest ambitiøse destillerier i Skandinavien, og ambitionerne er tårnhøje. 50 cl.
Se mere
I næsen dejlig rom-duft af melasse og honning. I munden noter af nougat og lidt modne hindbær. Fair traded og økologisk melasse fra Paraguay destilleret og lagret i Svejts. . 70 cl. 40 % vol.
Se mere
Krystalklar italiensk likørklassiker med stjerneanis. Serveres f.eks. med et par kaffebønner i et glas, i en espresso, eller bare køligt i et glas. Også meget anvendelig i cocktails. 40% vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Denna sjätte whisky i Spirit of Hvens “Seven Stars” serie är en singelmalt whisky med en härlig torr rökighet. Väl balanserad genom slutlagring på Chateau Margaux fat med exceptionellt hög andel Cabernet Sauvignon, sedvanligt kryddat med Merlot, Cabernet Franc och Petit Verdot. Receptet är utmanande med stor lakritsdoft, underbyggd av en påtaglig träsötma vilket ger en lång sprudlande eftersmak. 50 cl. 45 % vol.
Se mere
Alkaid är nummer 7 och den sista i Spirit of Hvens “Seven Stars” serie. Den binder ihop kvintessensen från de tidigare utgåvorna genom att innehålla delar av det som varit unikt i varje stjärna. Det finns toner av amerikansk och europeisk ek, aromer av eleganta viner såsom Margaux och Sherry samt en mjuk antydan av rök. Den är välbalanserad och den mest fullmogna whiskyn i serien. Den har en mjuk rökighet som vägs upp av lång lagring på lufttorkad ek med hård rostning och kolning. Smaken är elegant och mjuk även vid 45 %vol. Alkaid har en lätt oljig ton som landar mitt på tungan. Syran och tanninerna är väl balanserade och whiskyn upplevs mogen. Eken bidrar med delikata estrar och en modest stringent bitterhet följt av en härlig sötma från träsocker och ek-laktoner. Alkaid har lång eftersmak och stor munkänsla. Alkaid är certifierat ekologisk och buteljerad vid 45 % vol, utan tillsatser eller färgämne, ingen kol- eller kylfiltrering. Varje flaska är individuellt numrerad och vaxad för hand. 50 cl. 45 % vol.
Se mere
Her er ingen filtrering, kunstige farver eller anden tilsætning. Helt naturligt, sådan som det skal være. Hver flaske er individuelt nummeret og kontrolleret, inden den lukkes med voks og signeres. ”Outspädd, utan vatten är doften markerat örtig med klara toner av nypon, lakrits och nyskördad halm. Bakom de diskreta dofterna av orangeri visar sig en tydlig om än distinkt rökighet med inslag av tjära och läder. Smaken är fylld av mogen frukt med en klar pepprighet, rökigheten matchas perfekt av den fylliga vaniljen. Tyngdpunkten ligger mitt på tungan och den har en fin balans mellan syra och oljighet”. 50 cl. 45 % vol.
Se mere
Her er ingen filtrering, kunstige farver eller anden tilsætning. Helt naturligt, sådan som det skal være. Hver flaske er individuelt nummeret og kontrolleret, inden den lukkes med voks og signeres. 50 cl. 45 % vol.
Se mere
”Som sina föregångare Dubhe och Merak, är denna whisky Phecda rund och mjuk med en ungdomlig fräschör även om den visar lite mer mognad än de två tidigare. Under den något längre lagringstiden har fenoltonerna, framförallt de som karaktäriseras av läder och lakrits accentuerats, vilket ger en fyllig munkänsla. Mognaden har skett på Quercus Muehlenbergii från Missouri och Quercus Petraea från Allier. Den amerikanska eken bidrar med toffee och vanilj, och den franska ger lakrits och pepprighet. Denna whisky är buteljerad på Hven vid 45 vol%, utan kol- eller kylfiltrering, inga färgämnen eller tillsatser. Den är ekologiskt certifierad och naturlig, som det skall vara. Varje flaska är individuellt numrerad och kontrollerad innan den vaxats för hand”. 50 cl. 45 % vol.
Se mere
Basen i Megrez är 5% Chokladmalt, 40% Rökmalt och 55% Pilsnermalt. Destillatet har mognat på 8,4% Fransk Petraea, 33,4% Fransk Robur och 58,2% Amerikansk Muehlenbergii. Whiskyn har fått gifta sig på Spansk Quercus Robur strax under ett år. Dessa fat på 500L har tidigare lagrat Pedro Ximénez Sherry vilket ger en svag russinton i bakgrunden. Rökigheten är modest med en fenolhalt på 26 ppm, vilket gör att den är tydlig men tar inte överhanden. Lite som en sommarbrasa på avstånd. Under den första lagringstiden har Quercus Muehlenbergii från Missouri bidragit med mjuka vaniljtoner, Q. Petraea faten har gett lakrits och pepprighet och de Q. Robur faten har gett basala jordtoner. Slutlagringen på sherryfaten har gett både sötma och örtighet från eken men även en charmig ton av mogna druvor från Pedro Ximénez. Denna whisky är buteljerad på Hven vid 45 vol%, utan kol- eller kylfiltrering, inga färgämnen eller tillsatser. Den är ekologiskt certifierad och naturlig, som det skall vara. Varje flaska är individuellt numrerad och kontrollerad innan den vaxats för hand.”. 50 cl. 45 % vol.
Se mere
Nyanserad, något rökig smak med tydlig fatkaraktär, inslag av torkad frukt, vaniljfudge, nötter, kanel, honung och pomerans. Serveras rumtempererad. 50 cl. 45 % vol.
Se mere
”På de Caribiske øer Trinidad & Tobago finder man den pikante chili, Trinidad Moruga Scorpion og andre spændende chilisorter. Trinidad Moruga Scorpion blev med sine hæsblæsende 2,009,231 scoville i år 2012 kåret som verdens stærkeste chili. Scorpion-navnet henviser til chiliens spids, der efter sigende skulle stikke som brodden fra en skorpion. Vi har bragt den og andre sorter hjem til vores mildere klima på Bornholm, hvor de får lov at varme denne chilisnaps. ” 50cl. 40 % vol. Lækkert gaverør medfølger. Utraditionelle snapse fra Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Vores snaps smager fantastisk til frokostbordet, men vores tanke har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. vores variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Vi har gjort meget ud af alle detaljer omkring vores snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne.
Se mere
“Overalt i landet på skrænter og i klitter, hvor andre bærgivende buske oftest må give op, kan vi sent på året høste det syrlige bær, Havtorn. Vi har valgt at kombinere det med agurk og dild, og til trods for at sidstnævnte oprindeligt stammer fra Centralasien, forbindes det i dag især med de nord- og østeuropæiske køkkener. Kombinationen er vores bud på en snaps til Ny Nordisk madlavning.” 50cl. 40 % vol. Lækkert gaverør medfølger. Utraditionelle snapse fra Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Vores snaps smager fantastisk til frokostbordet, men vores tanke har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. vores variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Vi har gjort meget ud af alle detaljer omkring vores snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne.
Se mere
“Figentræet har kultiveret Mellemøstens tørre og solrige klima så langt tilbage, som nogen kan huske. Figenbladet er ofte brugt i klassisk malerkunst for at skjule nøgenhed, og figenen i sig selv har spillet en stor rolle i oldtidens myter og historier. Vores figensnaps har derimod ikke noget at skjule. Det er en fremstormende og modig smagsvariant, der viderefører frugtens fyldige og fugtige karakter.” 50cl. 40 % vol. Lækkert gaverør medfølger. Utraditionelle snapse fra Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Vores snaps smager fantastisk til frokostbordet, men vores tanke har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. vores variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Vi har gjort meget ud af alle detaljer omkring vores snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne.
Se mere
”Europas hindbær, Asiens ingefær og Mellemøstens granatæble. Udover at disse frugter og rødder i deres oprindelige form byder på en lang række helbredsfordele, forenes de runde nuancer og skarpe noter desuden i en yderst frisk og velafrundet smagsoplevelse. Og smagen, ja, den passer da også til lige så mange situationer, som der er lande i den store verden.” 50 cl. 40 % vol. Lækkert gaverør medfølger. Utraditionelle snapse fra Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Vores snaps smager fantastisk til frokostbordet, men vores tanke har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. vores variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Vi har gjort meget ud af alle detaljer omkring vores snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne.
Se mere
”Aztekerne og Mayaerne blandede det i deres kakaodrik for mange hundrede år siden i Mellemamerika. I dag blander vi vanilje i snaps på Bornholm. Vi har fået fingrene i nogle dejlige hele vaniljestænger, som vi flækker på langs og sænker ned i en skøn snaps. Efter nænsom filtrering, giver det en dejligt kompleks men drikkevenlig snaps.” 50cl. 40 % vol. Lækkert gaverør medfølger. Utraditionelle snapse fra Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Vores snaps smager fantastisk til frokostbordet, men vores tanke har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. vores variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Vi har gjort meget ud af alle detaljer omkring vores snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne.
Se mere
”Citroner fik først en rigtig plads i det danske køkken for små 300 år siden, men blåbær har vi i Skandinavien haft fornøjelse af længe. Den vokser særligt godt på Bornholm og giver i denne snaps en god balance. Sammen med en spiralskåret citronskal resulterer det i en snaps, der både napper i ganen og giver en behagelig eftersmag.” 50cl. 40 % vol. Lækkert gaverør medfølger. Utraditionelle snapse fra Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Vores snaps smager fantastisk til frokostbordet, men vores tanke har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. vores variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Vi har gjort meget ud af alle detaljer omkring vores snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne.
Se mere
”Her i landet har vi længe gnasket på den sorte masse, der skabes fra en rod, som hovedsageligt trækkes ud af jorden ved Middelhavet, Mellemøsten og Asien. Det skal selvfølgelig også i snapsen. Vores lakridssnaps har bid, og indeholder en yderst dyb lakridssmag, der fylder længe i munden.” 50cl. 40 % vol. Lækkert gaverør medfølger Utraditionelle snapse fra Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Vores snaps smager fantastisk til frokostbordet, men vores tanke har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. vores variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Vi har gjort meget ud af alle detaljer omkring vores snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne.
Se mere
”Vores traditionelle bornholmske honningsyp har fået et twist. Blandingen af snaps og honning har i århundreder været en fast bestanddel af bornholmsk kultur, og populær blandt både lokale og besøgende. Vi har tilsat en knivspids chili, hvilket resulterer i en sød og rund snaps, der slutter med et lille bid.” 50cl. 40 % vol. Lækkert gaverør medfølger. Utraditionelle snapse fra Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Vores snaps smager fantastisk til frokostbordet, men vores tanke har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. vores variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Vi har gjort meget ud af alle detaljer omkring vores snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne.
Se mere
Utraditionelle snapse fra Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø. I dag er der otte smagsvarianter i vores sortiment lavet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet. Vores snaps smager fantastisk til frokostbordet, men vores tanke har fra starten været at udvikle smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv f.eks. vores variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage. Vi har gjort meget ud af alle detaljer omkring vores snaps, både hvad angår indhold og udseende – intet er overladt til tilfældighederne. Bornholmersnapse 1-8 i flasker a 5 cl. 40 % vol.
Se mere
”Hvert år udkommer Snaps Bornholm med en Limited Edition på 5000 flasker på vores fødselsdag den 14. oktober. I 2019 fortsætter vi traditionen med ‘Abrikos’. Vores abrikossnaps er gylden som efterårets blade og smager sødmefuldt med et strejf af syre. ‘Abrikos’ er en fremragende følgesvend til blandt andet hønsemaden, tapas og ost. Og som med alle vores snapse bliver vores ‘Abrikos’ kun bedre med årene.” 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Proudly distilled in Switzerland. Fremstillet med det klare vand fra bjergfloden Reuss, der deler Svejts i en østlig og vestlig del. Lagret 3 år i egetræstønder. 70 cl. 40% vol
Se mere
Dette er anden aftapning af vores Spelt-Rye, lavet på byg, svedjerug og spelt, dyrket her på vores egne marker. Den har ikke ligget i 3 år, og er altså ikke en rigtig whisky. Tappet ved 50,0 % vol. Det er blevet til 1.078 flasker i alt. 50 cl. 50 % vol. Leveres i flot rund gaveæske af 2 lags brun pap. Destilleriet ligger på vores slægtsgård Gyrup med Nationalpark Thy og klitterne ved Vesterhavet som nærmeste naboer. Mens whiskyproduktionen startede i 2010, er Gyrup et traditionsbundet sted med en historie, der går tilbage til 1300-tallet. Sammen med whiskydestilleri og gårdmalteri er Gyrup samtidig et moderne økologisk landbrug med en mælkeproduktion til Thise og 450 hektar planteavl. Thy Whisky blev grundlagt på den simple idé - at skabe en whisky af gårdens råvarer og gamle nordiske kornsorter med en klar tilknytning til og karakter af vores nærområde Thy. I dag er det 8. generation af familien, der ejer og driver Gyrup og Thy Whisky. Vi bruger både moderne og gamle kornsorter af byg, rug, spelt og andet til at skabe vores whisky. Whiskyen lagrer i bourbon-, sherryfade og med enkelte fade af nyt egetræ. Whiskyen tappes som enkeltaftapninger, få fade ad gangen, hvor hver aftapning bliver helt sin egen.
Se mere
Whiskyen er skabt af et mix af nogle af vores bedste fade single malt whisky fra 2017. Der er bourbon fade og sherry fade. Og en smule bøgerøg. Og til sidst har den fået en helt unik finish på fade, der før har lagret Limfjordsporter på Thisted Bryghus. Vi er rigtigt glade for resultatet - der følger en linje fra den første "Stovt" fra 2019, men samtidig er noget nyt og helt sin egen. Den er en hyldest til danskernes og thyboernes yndlings-stout, Limfjordsporteren fra Thisted Bryghus - og det er blevet en virkelig god whisky med lækker mundfylde og lang dyb eftersmag! Kun tappet 1825 flasker. 50 cl. 51 % vol. Leveres i flot rund gaveæske af 2 lags brun pap. Destilleriet ligger på vores slægtsgård Gyrup med Nationalpark Thy og klitterne ved Vesterhavet som nærmeste naboer. Mens whiskyproduktionen startede i 2010, er Gyrup et traditionsbundet sted med en historie, der går tilbage til 1300-tallet. Sammen med whiskydestilleri og gårdmalteri er Gyrup samtidig et moderne økologisk landbrug med en mælkeproduktion til Thise og 450 hektar planteavl. Thy Whisky blev grundlagt på den simple idé - at skabe en whisky af gårdens råvarer og gamle nordiske kornsorter med en klar tilknytning til og karakter af vores nærområde Thy. I dag er det 8. generation af familien, der ejer og driver Gyrup og Thy Whisky. Vi bruger både moderne og gamle kornsorter af byg, rug, spelt og andet til at skabe vores whisky. Whiskyen lagrer i bourbon-, sherryfade og med enkelte fade af nyt egetræ. Whiskyen tappes som enkeltaftapninger, få fade ad gangen, hvor hver aftapning bliver helt sin egen.
Se mere
Svensk whisky med en mørk, næsten mytisk duft af læder og lakrids omsluttet af noter af modne blommer. Hertil forfriskende toner af æble og hyldeblomst. Nyslået hø og morgenvåd eng giver en blød og behagelig afslutning. Whisky opkaldt efter Hven’s berømte beboer, astronomen Tycho Brahe (1546-1601), som havde sit observatorium på Hven. Navnet refererer til den supernova som Tycho Brahe opdagede i stjernebilledet Cassiopeia 1572. Tycho's Star er fremstillet ved en blanding af tre forskellige malt-typer: Pale ale malt for grundstammen, chokolademalt for at give noter af karamel og tørverøget malt for at skabe toner af læder, lakrids og tjære. Destillatet er derefter lagret på 3 forskellige slags egetræs-tønder fra Missouri, Allier og Bourgogne. 50 cl. 41,8 % vol.
Se mere
Den berømte tyske digestif nu i økologisk udgave. Fremstillet med økologiske urter fra 43 lande. Worldwide after a good meal. Pakke med 3 små flasker á 2 cl. 44 % vol.
Se mere
Vodka fremstillet på svensk økologisk rug og økologiske chili. Kraftig smag af chili, velegnet til cocktails.70 cl. 38 % vol.
Se mere
Vodka fremstillet på svensk økologisk rug og økologisk citronskal. Kraftig smag af citron, velegnet til cocktails.70 cl. 38 % vol.
Se mere
Vodka fremstillet på svensk økologisk rug og økologisk ingefær. Kraftig smag af ingefær, velegnet til cocktails.70 cl. 38 % vol.
Se mere
Vodka fremstillet på svensk økologisk rug og økologiske hindbær.Kraftig smag af hindbær, velegnet til cocktails.70 cl. 38 % vol.
Se mere
Vodka fremstillet på svensk økologisk rug og økologiske havtorn. Kraftig smag af havtorn, velegnet til cocktails.70 cl. 38 % vol.
Se mere
Vodka fremstillet på svensk økologisk rug og økologisk bourbon vanille. Kraftig smag af vanille, velegnet til cocktails. Med hel vanillestang i flasken.70 cl. 38 % vol.
Se mere
Ingen e-numre. Kun den rene smage af vilde skovhindbær. Fantastisk! Det kræver erfaring og stor dygtighed at få så megen frugtsmag med over i brændevinen. 40% vol. 70 cl.
Se mere
En virkelig specialitet. Rüebli er tysk for gulerod. White Socks Gin blandet med et destillat af gulerod. Her er nye muligheder for at blande din helt egen cocktail. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Sådan skal en gin laves. Duft af enebær og lidt citron springer i næsen, og de samme modne duftnoter præger også den faste krop. En karakterfuld gin, der ikke lader sig forveksle, og som også er dejlig at drikke ren. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
Blot lidt krydderi - måske alpe-urter - mærkes i næsen. I munden en fin vedvarende sødme med en anelse lakrids. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
Denne traditionelle hollandske drik er faktisk forløberen for den gin, der senere udvikledes i England. Genever er fremstillet på korn og ved 3. destillering tilsat forskellige urter og krydderier, især enebær. Denne unge genever har en meget fin og frugtig smag. 70 cl. 35 % vol.
Se mere
100 % økologisk agave fremstillet i Oaxaca-provinsen I det sydlige Mexico. Destilleret i traditionelle kobber pot stills. En kvalitets mezcal med aromaer af græs, pære og grønne urter. Varm eftersmag og god fylde. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
1100 % økologisk agave fremstillet i Oaxaca-provinsen I det sydlige Mexico. Destilleret i traditionelle kobber pot stills. En kvalitets mezcal med aromaer af røg, aga ve og grønne æbler.med et hint ag eg. 70 cl. 40 % vol.
Se mere