Spanien
Vi har fundet det bedste vin, sherryvin-eddike og druesaft fra Spanien. Det hele er naturligvis økologisk og nøje udvalgt så du altid kan være sikker på at få den bedste kvalitet. Køb økologiske spanske vine og specialiteter i vores webshop, og tøv aldrig med at tage kontakt hvis du har brug for et godt råd til at vælge den bedste vin til din smag og dit behov.

Brandy fra det centrale Spanien nær Ciudad Real. Fremstillet af økologiske druer og lagret 10 år på ægte franske fade fra Limoges. Spansk cognac-type til en fordelagtig pris. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Brandy fra det centrale Spanien nær Ciudad Real. Fremstillet af økologiske druer og lagret 5 år på ægte franske fade fra Limoges. Spansk cognac-type til en fordelagtig pris. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Sherry med lys maghogni-farve, en mild sødme og bouquet med hasselnødder og karamel.Serveres ved 15 grader. Passer fint til skinke, ost, oliven osv. samt nødder og bisquits. 16% vol. 50 cl.
Se mere
Hvidvin med en strågylden farve og duft og smag af en blanding af tropefrugter og frugter fra Middelhavsegnene. Går fint til tapas, salater, kylling, fisk mm., eller bare til at nyde en varm dag på terrassen. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol. Familien bag vingården Navarrsotillo har i flere generationer produceret vin i nordspanske Rioja/Navarra. Det er i dag brødrene Andrés, Luis og Ramón Serrano Arriezu der står bag Navarrsotillo, der har været økologisk i mange år, og nu er i gang med en biodynamisk tilgang til dyrkningen. Gennem en god balance mellem både teknologi, innovation og tradition, har brødrene fundet den bedst mulige måde at drive et økologisk/biodynamisk landbrug på. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Her er den rene tempranillo-drue med al den friskhed, samt runde og bløde smag, som netop denne røde drue frembringer i Rioja. Maximum frugt kommer til udtryk takket være en lang proces der startede i marken og sluttede i vinkælderen. En ung moderne vin, der går fint sammen med de fleste grillede retter, pasta, ris mv. Vegansk. Biodynamisk. 75 cl. 13,5 % vol. Familien bag vingården Navarrsotillo har i flere generationer produceret vin i nordspanske Rioja/Navarra. Det er i dag brødrene Andrés, Luis og Ramón Serrano Arriezu der står bag Navarrsotillo, der har været økologisk i mange år, og nu er i gang med en biodynamisk tilgang til dyrkningen. Gennem en god balance mellem både teknologi, innovation og tradition, har brødrene fundet den bedst mulige måde at drive et økologisk/biodynamisk landbrug på. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Behagelig, blød og rund, let krydret og let drikkelig rødvin fra det central højland i Spanien. En typisk merlot. God all-round vin. Arbol de Vida er spansk for Livets Træ, og den flotte etiket er et fint eksempel på Livets Træ. Biodynamisk. 13 % vol. 75 cl. Parra Jimenez er et familiedrevet vinfirma der ligger i byen Cuenca i det centrale Spanien ca. 130 km. fra Madrid. Familiens to vingårde, Olla del Monte og Entresendas, blev opbygget i 1993 af de tre Parra-brødre Francisco, Javier og Luis, der også i dag står for størstedelen af driften på vingårdene. Lige fra begyndelsen har vinfremstillingen været økologisk. De sidste mange år desuden biodynamisk.
Se mere
Verdejo er den nye sort i hvidvin – florale noter, frisk og krydret i munden. Meget behagelig at drikke. Arbol de Vida er spansk for Livets Træ, og den flotte etiket er et fint eksempel på Livets Træ. Biodynamisk. 11,5 % vol. 75 cl.Parra Jimenez er et familiedrevet vinfirma der ligger i byen Cuenca i det centrale Spanien ca. 130 km. fra Madrid. Familiens to vingårde, Olla del Monte og Entresendas, blev opbygget i 1993 af de tre Parra-brødre Francisco, Javier og Luis, der også i dag står for størstedelen af driften på vingårdene. Lige fra begyndelsen har vinfremstillingen været økologisk. De sidste mange år desuden biodynamisk.
Se mere
Frugtige noter af jordbær, ribs og hindbær gør denne rosevin til en elegant nydelse - og med kun lidt garvesyre. Druesorten garnacha (fransk grenache) er fantastisk til rosévin og meget anvendt dertil både i Spanien og i Sydfrankrig. Biodynamisk. Vegansk. 13 % vol. 75 cl. Parra Jimenez er et familiedrevet vinfirma der ligger i byen Cuenca i det centrale Spanien ca. 130 km. fra Madrid. Familiens to vingårde, Olla del Monte og Entresendas, blev opbygget i 1993 af de tre Parra-brødre Francisco, Javier og Luis, der også i dag står for størstedelen af driften på vingårdene. Lige fra begyndelsen har vinfremstillingen været økologisk. De sidste mange år desuden biodynamisk.
Se mere
Sød sherry med dyb mahogni-farve og intens aroma med dybde og excellent harmoni.Perfekt ledsager til lufttørret skinke, ost, oliven, mandler, nødder mv.Serveres ved 15 grader. En perfekt sherry. 16% vol. 50 cl.
Se mere
Tør sherry med lidt bitter aroma, men blød og behagelig og med en let mandelsmag. Til tapas. Dejlig tør sherry, serveres afkølet (8-10 gr.). Fino er yderst velegnet sammen med tapas, ja nærmest et ”must” ifølge vinskribenten Søren Frank. Går fint sammen med oliven, skaldyr, stegt fisk, ost, tørret skinke o.l.
Se mere
Ekstrajomfruolie af bedste kvalitet med kun 0.2% oliesyre. Udvundet direkte ved koldpresning og kun ved brug af mekaniske hjælpemidler. Let grønlig farve og frugtig smag af en anelse æble. Ligevægtig og harmonisk i duft og smag. Økologisk olivenolie fra Andalusien i det sydlige Spanien med meget lav oliesyreprocent. En ekstrajomfruolie må efter reglerne indeholde op til 0,8% syre. Biodynamisk. Vegansk. 1 liter i metaldunk.
Se mere
Ekstrajomfruolie af bedste kvalitet med kun 0.2% oliesyre. Udvundet direkte ved koldpresning og kun ved brug af mekaniske hjælpemidler. Let grønlig farve og frugtig smag af en anelse æble. Ligevægtig og harmonisk i duft og smag. Økologisk olivenolie fra Andalusien i det sydlige Spanien med meget lav oliesyreprocent. En ekstrajomfruolie må efter reglerne indeholde op til 0,8% syre. Biodynamisk. Vegansk. 5 liter i metaldunk.
Se mere
Ved en yderst skånsom behandling af druer og most lykkes det at frembringe en hel lille åbenbaring af fascination og fortryllelse. Fuld af friskhed og subtile aromaer og alligevel med en stor kraft - dog parret med elegance og finesse. Guldmedalje Biofach 2014. 75 cl. 12,5 % vol. Biodynamisk. Parra Jimenez er et familiedrevet vinfirma der ligger i byen Cuenca i det centrale Spanien ca. 130 km. fra Madrid. Familiens to vingårde, Olla del Monte og Entresendas, blev opbygget i 1993 af de tre Parra-brødre Francisco, Javier og Luis, der også i dag står for størstedelen af driften på vingårdene. Lige fra begyndelsen har vinfremstillingen været økologisk. Og de sidste mange år desuden biodynamisk.
Se mere
I en til formålet oprettet vinkælder, Finca Inanna, arbejder man ud fra ældgamle principper, således er der ingen elektricitet og alt arbejde udføres manuelt. Rødvinen gærer spontant i åbne amforaer, således som vi kender det fra oldtiden, for siden at modne i barriques. Ved en yderst skånsom behandling af druer og most lykkes det at frembringe en helt enestående frugtbetonet vin med noter af blommer, kirsebær, romkage, enebær, mørk chokolade og vanille. Lang, lang eftersmag. 75 cl. 13,5 % vol. Biodynamisk. Parra Jimenez er et familiedrevet vinfirma der ligger i byen Cuenca i det centrale Spanien ca. 130 km. fra Madrid. Familiens to vingårde, Olla del Monte og Entresendas, blev opbygget i 1993 af de tre Parra-brødre Francisco, Javier og Luis, der også i dag står for størstedelen af driften på vingårdene. Lige fra begyndelsen har vinfremstillingen været økologisk. Og de sidste mange år desuden biodynamisk.
Se mere
Naturvin med så lidt intervention som muligt, og helt uden tilsætning af sulfitter. Vinen er fremstillet ved en yderst selektiv plukning af druerne, og lagring er som noget helt specielt, foregået i amforaer af ler. Meget begrænset mængde. Kan nydes ved festlige lejligheder, til kraftige oste, vildt, lam og røde bøffer. 75 cl. 14 % vol. Casa los Frailes er en familiegård, hvor vinmarkerne er med meget kalkholdig jord og med påvirkning fra Middelhavets vinde. Økologisk siden 2002 og nu under omlægning til biodynamisk dyrkning.
Se mere
Rubinrød farve, næsten silkeblød i smagen, perfekt afstemte tanniner. Tempranillo og garnacha lagret på egetræ i 3 måneder. 13,5 % vol. 75 cl. Velegnet til stegte kødretter m.v. Dejlige produkter fra to producenter i La Mancha, Spaniens centrale højland. Her er meget varmt og tørt. Jorden er bedst til vindyrkning og fåreavl. De to producenter er brødre og bor ved en lille meget søvnig og meget støvet by et par hundrede km syd for Madrid. Vel ankommet til deres bodega opdager man, at der ikke spor støvet her - tværtimod. Brødrene formår som få at forene økologi og stordrift. De dyrker tilsammen over 100 hektar med vin og betjener sig af bl.a. af et gigantisk drypvandingsanlæg med vandslanger langs hver eneste række af vinstokke. Der er vin overalt. Der gødes med kompost, og ukrudt fjernes maskinelt. De to brødre har fælles vinkælder og markedsføring, men holder fast i deres respektive navne.
Se mere
Elegant ung rosévin, dejlig duft og smag af røde frugter, måske jordbær. 100 % garnacha. 11,5 % vol. 75 cl. Serveringstemperatur: 8-9 grader C. Vegansk. Dejlige produkter fra to producenter i La Mancha, Spaniens centrale højland. Her er meget varmt og tørt. Jorden er bedst til vindyrkning og fåreavl. De to producenter er brødre og bor ved en lille meget søvnig og meget støvet by et par hundrede km syd for Madrid. Vel ankommet til deres bodega opdager man, at der ikke spor støvet her - tværtimod. Brødrene formår som få at forene økologi og stordrift. De dyrker tilsammen over100 hektar med vin og betjener sig af bl.a. af et gigantisk drypvandingsanlæg med vandslanger langs hver eneste række af vinstokke. Der er vin overalt. Der gødes med kompost, og ukrudt fjernes maskinelt. De to brødre har fælles vinkælder og markedsføring, men holder fast i deres respektive navne.
Se mere
Gylden sødlig hvidvin med en god syre. Frisk og køligt alternativ til terrassen. I smagen anes lidt bananer og pærer. Druesorten er airen. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 10,5 % vol. 75 cl. Vegansk. Forfriskende som aperitif og velkomstdrik, men også velegnet sammen med salater, fisk eller pasta.
Se mere
Skøn rosévin med restsødme. Frisk og køligt alternativ til terrassen. Druesorten er garnacha. Denne drue benyttes ofte til rosé pga den gode smag. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 11,5 % vol. 75 cl. Vegansk. Forfriskende som aperitif og velkomstdrik, men også velegnet sammen med de fleste former for mad.
Se mere
Rødvin med sødme er ikke så almindelig i Danmark, men er faktisk et glimrende valg til mange retter. Også et frisk og køligt alternativ til terrassen. Druerne er tempranillo og garnacha. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Vegansk. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 11,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Dejlig frugtrig vin bl.a. med anelser af kirsebær og hindbær, men også med noget saft og kraft. Tempranillo og garnacha er druerne. Lavt syreindhold.. Passer fint til grillet kød, pasta eller kylling. Serveres ved kældertemperatur (16 grader C.) 12,5 % vol. Vegansk. 18,75 cl.
Se mere
En helt enestående naturvin med kraftige aromaer, nøddeagtig og let smørret, rig på eksotiske frugtnuancer som papaya og mango. Ikke en verdejo i klassisk forstand, men en elegant hvidvin, der viser hvilken mangfoldighed denne drue gemmer på. Vegansk. Ikke tilsat sulfitter. Producenten er Bodegas Menade, Valladolid. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Mørk gylden sherry med en anelse sødme. Velegnet til tapas, men faktisk også til vildt og rødt kød.Serveres afkølet (12-15 gr.) 16% vol. 50 cl.
Se mere
Økologisk balsamisk rødvinseddike fra Spanien. Indeholder 6 % eddikesyre fremkommet ved naturlig forgæring af druer af sorten garnacha. 25 cl. Brødrene Delgado dyrker omkring 100 ha med vin i La Mancha. En del af vinen lader de forgære til gode og prisbillige eddiker, fremkommet ved naturlig forgæring af druer og med en eddikesyreprocent på 6%. På det seneste har de tilplantet et areal med oliventræer og kan så også levere olivenolie.
Se mere
Balsamisk rødvinseddike. Druesorten er garnacha. Brødrene Delgado dyrker omkring 100 ha med vin i La Mancha. En del af vinen lader de forgære til gode og prisbillige eddiker, fremkommet ved naturlig forgæring af druer og med en eddikesyreprocent på 6%. På det seneste har de tilplantet et areal med oliventræer og kan så også levere olivenolie.
Se mere
Balsamisk hvidvinseddike. Druesorten er airen. Brødrene Delgado dyrker omkring 100 ha med vin i La Mancha. En del af vinen lader de forgære til gode og prisbillige eddiker, fremkommet ved naturlig forgæring af druer og med en eddikesyreprocent på 6%. På det seneste har de tilplantet et areal med oliventræer og kan så også levere olivenolie.
Se mere
Økologisk balsamisk hvidvinseddike fra Spanien. Indeholder 6 % eddikesyre fremkommet ved naturlig forgæring af druer af sorten airen. 25 cl. Brødrene Delgado dyrker omkring 100 ha med vin i La Mancha. En del af vinen lader de forgære til gode og prisbillige eddiker, fremkommet ved naturlig forgæring af druer og med en eddikesyreprocent på 6%. På det seneste har de tilplantet et areal med oliventræer og kan så også levere olivenolie.
Se mere
Økologisk rødvinseddike fra Spanien. Indeholder 6 % eddikesyre fremkommet ved naturlig forgæring af druer af sorten garnacha. 25 cl. Brødrene Delgado dyrker omkring 100 ha med vin i La Mancha. En del af vinen lader de forgære til gode og prisbillige eddiker, fremkommet ved naturlig forgæring af druer og med en eddikesyreprocent på 6%. På det seneste har de tilplantet et areal med oliventræer og kan så også levere olivenolie.
Se mere
Økologisk hvidvinseddike fra Spanien. Indeholder 6 % eddikesyre fremkommet ved naturlig forgæring af druer af sorten airen. 25 cl. Brødrene Delgado dyrker omkring 100 ha med vin i La Mancha. En del af vinen lader de forgære til gode og prisbillige eddiker, fremkommet ved naturlig forgæring af druer og med en eddikesyreprocent på 6%. På det seneste har de tilplantet et areal med oliventræer og kan så også levere olivenolie.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten chiquitta af tidligste høst. Let gul farve og duft af grønne oliven, nyslået græs, æble og tomat. Smagen desuden med mandel samt fennikel og kanel. Middelfrugtig olie med kun lidt krydderi og bitterhed. Velegnet sammen med halvbitre grønsager og tapas-tallerkener med skinke og ost. Kun 0,15 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten cornicabra af tidligste høst. Intens grønlig farve med duft af grønne oliven, æbler og græs. Smagen med en god balance mellem let sødme og bitterhed. Her fornemmes både mandel, nødder, tomat og modne bananer. Frugtig, harmonisk og kompleks olie, der vil gå fint med mange forskellige retter med kød, fisk eller skaldyr. Kun 0,17 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten grosal af tidligste høst. Farven er grønlig med gule toner og med frugtig duft af bl.a. banan og melon samt artiskok. Smagen desuden med flere bitre og krydrede noter samt mandel og grønsager. Frugtig, harmonisk og kompleks olie, der vil være ideel til forskellige kødretter og haute cuisine. Også perfekt med modne oste som f.eks. parmesan. Kan overraske sammen med chokolade og desserter. Kun 0,11 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten picual af tidligste høst. Let grønlig farve og med duft af figen, tomat og forskellige urter. Smagen desuden med mandler og forskellige bitre og krydrede noter. Frugtig halvbitter olie, der f.eks. kan tilføre extra aromaer til grillede eller kogte grønsager. Kun 0,13 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Lys gylden sherry, rund og sød, med noter af hasselnødder og moden frugt.Serveres let afkølet (12-15 gr.) til retter med nødder eller kager. Lækker som long drink med et par isterninger.16 % vol. 75 cl.
Se mere
Herlig intensiv næse med tørrede røde frugter, hindbærkompot og let røgede noter. Saftig smag med intensiv frugtfylde. Flot omvævede tanniner afrunder denne dejlige vin. 100 % Tinta de Toro, 6 måneder i franske egetræstønder. 87/100 Guia Penin. Vegansk. 75cl. 14,5 % vol. Vingård lidt syd for Toro by ejet af skotten Grant Stein. Der dyrkes 66 ha, og vinstokkene er først og fremmest Tinta de Toro, der er en variant af den spanske nationaldrue Tempranillo. Økologisk siden 2016.
Se mere
PX er en helt fantastisk drik, dyb mahogni farve, intens aroma af rosiner, svesker pg figen med en anelse karamel og kanel. En dessertvin til de helt specielle lejligheder - eller til en god blåskimmel ost ! De plukkede druer ligger først 8-10 dage i solen og tørrer ind. Serveres ved 16 grader. 15 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. Almost colourless, showing a slight gold-coloured, in which, a fine and constant bubble flows. On nose, it reveals deep fruit aromas with citrus notes that remind of lemons and oranges. Its strong bubble and the fresh fruit flavour add freshness, as well as a balanced acidity at the end. 75 cl. 11,5 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny yellow colour and a thin bubble. On nose, floral aromas with ripe fruits with bone like apricots or peaches and citrus peels. We stand out its creaminess, freshness, elegance and persistence on mouth. 75 cl. 11,5 % vol. Druen er muscatel de Alexandrie. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a pale colour with slight salmon coloured. Intense red berry fruit aromas, with hints of strawberry and cherry on the nose, and hints of lollipop on the palate. Its fine bubble, add sweetness followed by a fresh finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny golden-yellow colour. On nose, it displays strong and intensity tropical hints, with pineapple and mango hints coming through. The tropical taste and the lasting bubble, add a correct acidity, softness, full-bodied and an intensity finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 3 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Vinstokkene er gamle, druesorten er trempranillo, druerne er håndplukkede, uden anvendelse af SO2. En frisk rødvin med noter af røde frugter som kirsebær og hindbær. Må gerne serveres let afkølet som ledsager til lettere retter på f.eks. terrassen. Uden tilsætning af sulfitter. 75 cl. 13 % vol
Se mere
Nyd den delikate sødme med en udpræget karakter af vindrue. Fremkommet ved naturlig forgæring af druer fra Sherry-distriktet (Jerez). 250 ml.
Se mere
Lækker og frisk dessertvin. Fremstillet på sent høstede druer med mere farve, sødme og kraft. En alsidig dessertvin til en god pris. 50 cl. 14,5 % vol.;
Se mere
En frisk og udsøgt cava som afspejler en moderne, elegant og sund livsstil. Klassisk i udtrykket med dejlig smag af æble og citrus. Den er tør og frisk med behagelig syre og dejlig frugtig eftersmag. En helt igennem lækker cava til en yderst fornuftig pris. Udvalgt blandt de bedste druer af xarel-lo, macabeu og parellada. Vita Vivet betyder noget i retning af Lev Livet. 75 cl. 11,5 % vol. Cellar Jan Vidal har lavet vin og dyrket druer i Penedès, som ligger mellem Barcelona og Tarragona siden 1970. Xavier som i dag driver huset er 3. generation og fokus er på klare, transparente og ærlige vine. Huset omfatter i dag 55 ha. Vinstokkene er ca. 25 år gamle.
Se mere