Rosé

Rosévinen har de seneste år vundet større og større indpas i alverdens vinelskeres hjerter, og det må siges at rosétrenden er en trend der heldigvis er kommet for at blive – hos både mænd og kvinder.

Med sin sarte og sommerlige nuancer, og en smagsvariation der spænder over bær og frugter i alverdens afskygninger, er den økologiske rosévin et spændende alternativ, der akkompagnerer forår og sommer på allermest glimrende vis. Rosévinen kan nydes til stort set alle lejligheder og anretninger. Servér den som aperitif i sommervarmen, som frisk og farverig ledsager til forretten eller som elegant følgeskab til frokost- og middagsanretninger af fisk, grill, skaldyr og salater.

Vores økologiske rosévine er naturligvis nøje udvalgt fra vores håndplukkede leverandører fra økologiske vindistrikter verden over, og vi kan derfor med stolthed sige at vi til enhver tid kan stå inde for kvaliteten af vores økologiske rosévine.Gå på opdagelse i vores udvalg af økologiske rosévine herunder, og tøv aldrig med at kontakte os ved hjælp af vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon: 20780318 hvis du har brug for råd og vejledning til at udvælge den ideelle økologiske rosévin til netop dit behov. Husk også at gå på opdagelse i vores store udvalg af økologiske hvidvine

Læs mere...
Billede af Antonita Garnacha Rose Navarrsotillo Rioja DOC 2018
DKK 98,00
Se mere
Billede af Macatela rosé 2018 Vino de la Tierra de Castilla
DKK 69,00
Se mere
Billede af Macatela semidulce 2017 rosé. Vino de la Tierra de Castilla
DKK 59,00
Se mere
Billede af Pratello Sant' Emiliano Chiaretto 2018
DKK 112,00
Se mere
Billede af Rosato Vignuolo Castel del Monte DOC 2018
DKK 79,00
Se mere
Billede af Rosé 2018 Domaine Bousquet Tupungato Uco Valley Mendoza
DKK 99,00
Se mere
Billede af Terre in Fiore Chiaretto Bardolino DOC 2018
DKK 84,00
Se mere