Rosé
Rosévinen har de seneste år vundet større og større indpas i alverdens vinelskeres hjerter, og det må siges at rosétrenden er en trend der heldigvis er kommet for at blive – hos både mænd og kvinder.
Med sin sarte og sommerlige nuancer, og en smagsvariation der spænder over bær og frugter i alverdens afskygninger, er den økologiske rosévin et spændende alternativ, der akkompagnerer forår og sommer på allermest glimrende vis. Rosévinen kan nydes til stort set alle lejligheder og anretninger. Servér den som aperitif i sommervarmen, som frisk og farverig ledsager til forretten eller som elegant følgeskab til frokost- og middagsanretninger af fisk, grill, skaldyr og salater.
Vores økologiske rosévine er naturligvis nøje udvalgt fra vores håndplukkede leverandører fra økologiske vindistrikter verden over, og vi kan derfor med stolthed sige at vi til enhver tid kan stå inde for kvaliteten af vores økologiske rosévine.Gå på opdagelse i vores udvalg af økologiske rosévine herunder, og tøv aldrig med at kontakte os ved hjælp af vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon: 20780318 hvis du har brug for råd og vejledning til at udvælge den ideelle økologiske rosévin til netop dit behov. Husk også at gå på opdagelse i vores store udvalg af økologiske hvidvine

Dejlig levende vin med friskhed og elegance. Den smelter på tungen med saftige og eksotiske frugtnuancer, en frisk syre og en tiltalende kompleks smag. Denne vin er fremstillet af den røde drue Cabernet Cortis ved en speciel proces, hvor druemosten kun opnår ganske kort skindkontakt. Vinen kan således nærmest betegnes som en blanc de noir, men da den har en let rosa farve, er det nok rigtigst at betegne den som en rosé. Det er i hvert fald de tyske vinmyndigheders overbevisning. Velegnet ledsager til mange forskellige retter. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
Elegant og levende helårsvin med let frugtig smag med mange nuancer. Denne vin er fremstillet af den røde drue St. Laurent ved en speciel proces, hvor druemosten kun opnår ganske kort skindkontakt. Vinen kan således nærmest betegnes som en blanc de noir, men da den har en let rosa farve, er det nok rigtigst at betegne den som en rosé. Det er i hvert fald de tyske vinmyndigheders overbevisning. Velegnet ledsager til fiskeretter og pasta. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Frugtige noter af jordbær, ribs og hindbær gør denne rosevin til en elegant nydelse - og med kun lidt garvesyre. Druesorten garnacha (fransk grenache) er fantastisk til rosévin og meget anvendt dertil både i Spanien og i Sydfrankrig. Biodynamisk. Vegansk. 13 % vol. 75 cl. Parra Jimenez er et familiedrevet vinfirma der ligger i byen Cuenca i det centrale Spanien ca. 130 km. fra Madrid. Familiens to vingårde, Olla del Monte og Entresendas, blev opbygget i 1993 af de tre Parra-brødre Francisco, Javier og Luis, der også i dag står for størstedelen af driften på vingårdene. Lige fra begyndelsen har vinfremstillingen været økologisk. De sidste mange år desuden biodynamisk.
Se mere
Fortryllende og smuk rosé, frisk med god syre og en anelse jordbærsmag. Biodynamisk. 75 cl. 12,5 % vol. Champagne Fleury Père et Fils, Champagne. Champagnen fra Champagne Fleury produceres i hjertet af den franske champagne-region, og har ry for at være den allerførste champagne, der er fremstillet gennem en 100% biodynamisk proces. Familien, der ejer Champagne Fleury har fremstillet champagne i mere end 100 år, hvilket betyder at erfaringer og håndværk er blevet videreført til mange generationer. Champagnen er blevet dyrket økologisk siden 1970 og sidenhen med udgangspunkt i biodynamiske prodesser siden 1989. Verden over er Champagne Fleury en yderst anerkendt champagne, som sælges på de fineste restauranter rundt omkring i verden. se mere her: http://www.champagne-fleury.fr/
Se mere
En rosé med masser af duft og smag. rund og blød, og let at drikke en sommerdag. Den har en flot laksefarvet farve med en duft af friskplukkede hindbær og kirsebær. Smagen er frisk med en lang intens smag af røde bær. Prøv den til en laksemad, og ellers til salater, kylling eller lette oste. 12,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
Kraftig og krydret rosé fra verdens første og mest berømte appellation for rosévine. Her er noter of såvel jordbær som krydderurter, og vinen benævnes ofte som ”gastronomisk”, således at den anbefales til så forskellige retter som krydrede eller grillede retter, alt godt fra havet, samt frugt- eller chokoladedesserter. Det lille område omkring byen Tavel var allerede under Ludvig XIV kendt som et perfekt område for rosévine, og allerede 1937 fik Tavel sin godkendelse. Vinen kan for resten gemmes. Biodynamisk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Flot rød farve. Frisk rosé med liflig smag af røde frugter, som friske jordbær eller hindbær, også lidt blodappelsin. Meget lav alkoholprocent. Velegnet som aperitif på terrassen eller som ledsager til hvidt kød, middelhavsretter eller forskellige desserter. Ikke tilsat sulfitter. Druen er grenache, og der er kun anvendt naturlig gæring. Bronze Millesime Bio. Biodynamisk. 75 cl. 10,5 % vol.
Se mere
Elegant ung rosévin, dejlig duft og smag af røde frugter, måske jordbær. 100 % garnacha. 11,5 % vol. 75 cl. Serveringstemperatur: 8-9 grader C. Vegansk. Dejlige produkter fra to producenter i La Mancha, Spaniens centrale højland. Her er meget varmt og tørt. Jorden er bedst til vindyrkning og fåreavl. De to producenter er brødre og bor ved en lille meget søvnig og meget støvet by et par hundrede km syd for Madrid. Vel ankommet til deres bodega opdager man, at der ikke spor støvet her - tværtimod. Brødrene formår som få at forene økologi og stordrift. De dyrker tilsammen over100 hektar med vin og betjener sig af bl.a. af et gigantisk drypvandingsanlæg med vandslanger langs hver eneste række af vinstokke. Der er vin overalt. Der gødes med kompost, og ukrudt fjernes maskinelt. De to brødre har fælles vinkælder og markedsføring, men holder fast i deres respektive navne.
Se mere
Skøn rosévin med restsødme. Frisk og køligt alternativ til terrassen. Druesorten er garnacha. Denne drue benyttes ofte til rosé pga den gode smag. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 11,5 % vol. 75 cl. Vegansk. Forfriskende som aperitif og velkomstdrik, men også velegnet sammen med de fleste former for mad.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a pale colour with slight salmon coloured. Intense red berry fruit aromas, with hints of strawberry and cherry on the nose, and hints of lollipop on the palate. Its fine bubble, add sweetness followed by a fresh finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere