Velkommen til

For at handle hos Oekovin.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Ja Nej

Rosé

Rosévinen har de seneste år vundet større og større indpas i alverdens vinelskeres hjerter, og det må siges at rosétrenden er en trend der heldigvis er kommet for at blive – hos både mænd og kvinder.

Med sin sarte og sommerlige nuancer, og en smagsvariation der spænder over bær og frugter i alverdens afskygninger, er den økologiske rosévin et spændende alternativ, der akkompagnerer forår og sommer på allermest glimrende vis. Rosévinen kan nydes til stort set alle lejligheder og anretninger. Servér den som aperitif i sommervarmen, som frisk og farverig ledsager til forretten eller som elegant følgeskab til frokost- og middagsanretninger af fisk, grill, skaldyr og salater.

Vores økologiske rosévine er naturligvis nøje udvalgt fra vores håndplukkede leverandører fra økologiske vindistrikter verden over, og vi kan derfor med stolthed sige at vi til enhver tid kan stå inde for kvaliteten af vores økologiske rosévine.Gå på opdagelse i vores udvalg af økologiske rosévine herunder, og tøv aldrig med at kontakte os ved hjælp af vores kontaktformular eller ved at ringe på telefon: 20780318 hvis du har brug for råd og vejledning til at udvælge den ideelle økologiske rosévin til netop dit behov. Husk også at gå på opdagelse i vores store udvalg af økologiske hvidvine

Læs mere...
Billede af Bright Cabernet Cortis Gustavshof 2021 Deutscher Qualitätswein Rheinhessen Rosé.
DKK 126,00
Se mere
Billede af Bright St. Laurent Trocken Gustavshof 2021, Deutscher Qualitätswein Rheinhessen Rosé. Histamin Check. (tidl. Blanc de Noir Trocken)
DKK 126,00
Se mere
Billede af Caballero Rosado, Garnacha 2021. La Mancha
DKK 79,00
Se mere
Billede af Champagne Fleury Père et Fils, Rosé de Saignée Brut
DKK 395,00
Se mere
Billede af Chiaretto di Bardolino DOC 2021 Rose La Corte del Pozzo Fasoli Gino
DKK 96,00
Se mere
Billede af Lunar Apogé Tavel AOP Rosé 2020
DKK 148,00
Se mere
Billede af Lune Rose Sans Sulfite Ajoute 2020 Domaine des Carabiniers Lunar Apoge
DKK 115,00
Se mere
Billede af Macatela rosé 2021 Vino de la Tierra de Castilla
DKK 69,00
Se mere
Billede af Macatela Semidulce Rosado 2020  Vino de la Tierra de Castilla
DKK 69,00
Se mere
Billede af Queen of Kings Rosé Monastrell Brut Vinos Alicante DO
DKK 124,00
Se mere