Rødvin
Hos os finder du altid et bredt udvalg af økologiske rødvine til enhver smag og lejlighed. Vores udvalg af økologiske rødvine spænder bredt fra den silkebløde og velbalancerede Pinot Noir til den elegante og smagseksploderende Chateauneuf-du-Pape, og indeholder en verden af økologiske rødvine derimellem.
Hos os kan du forkæle dig selv og dine gæster med økologiske vine i forskellige prisgrupper og varianter, og du finder altid en økologisk rødvin der passer til lige netop dig og dit behov. Vi har økologiske rødvine til alt lige fra frokostselskabet, den gode middag, hyggelige familiesammenkomster, en aften med vennerne eller det enkelte glas til hverdagsmaden.
Vi kan med stolthed sige at vi altid kan stå inde for kvaliteten af vores økologiske rødvine, da vi selv udvælger de bedste vine fra leverandører i alverdens økologiske vindistrikter. Gå på opdagelse i vores store udvalg af økologiske rødvine, og tøv aldrig med at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular eller på telefon: 20780318 hvis du har brug for råd og vejledning til at udvælge den ideelle vin til netop dit behov. Husk også at gå på opdagelse i vores store udvalg af økologiske hvidvine.

Masser af rød frugt med noter af krydderurter og lakrids. Rødvin uden tilsatte sulfitter og med naturlig gæring. Fremstillet af druerne grenache og syrah. Velegnet til mange retter: en god bøf, grill, salater eller pasta. 90 p. Decanter. Guld Millesime Bio. Biodynamisk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
En amarone-billedbog fuld af herlige aromaer: tobak, blommer, læder, chokolade. Fasolis mesterstykke. 17,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
En amarone-billedbog fuld af herlige aromaer: tobak, blommer, læder, chokolade. Fasolis mesterstykke. Vegansk. 17,5 % vol. 1,5 liter. Magnumflaske Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Indbydende liflig aroma af bær og krydderier. Elegant sødmefuld, kompleks og fyldig. En elegant afbalanceret vin, Vedholdende stor eftersmag. Rødvin på 70 % corvina og 30 % rondinella håndplukkede druer. Lufttørrer 5-6 måneder inden presning. Lagret 36 måneder på små franske egefade, herefter 6 måneder på flaske. Vegansk. 17,5 % vol. 75 cl. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Her er den rene tempranillo-drue med al den friskhed, samt runde og bløde smag, som netop denne røde drue frembringer i Rioja. Maximum frugt kommer til udtryk takket være en lang proces der startede i marken og sluttede i vinkælderen. En ung moderne vin, der går fint sammen med de fleste grillede retter, pasta, ris mv. Vegansk. Biodynamisk. 75 cl. 13,5 % vol. Familien bag vingården Navarrsotillo har i flere generationer produceret vin i nordspanske Rioja/Navarra. Det er i dag brødrene Andrés, Luis og Ramón Serrano Arriezu der står bag Navarrsotillo, der har været økologisk i mange år, og nu er i gang med en biodynamisk tilgang til dyrkningen. Gennem en god balance mellem både teknologi, innovation og tradition, har brødrene fundet den bedst mulige måde at drive et økologisk/biodynamisk landbrug på. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Behagelig, blød og rund, let krydret og let drikkelig rødvin fra det central højland i Spanien. En typisk merlot. God all-round vin. Arbol de Vida er spansk for Livets Træ, og den flotte etiket er et fint eksempel på Livets Træ. Biodynamisk. 13 % vol. 75 cl. Parra Jimenez er et familiedrevet vinfirma der ligger i byen Cuenca i det centrale Spanien ca. 130 km. fra Madrid. Familiens to vingårde, Olla del Monte og Entresendas, blev opbygget i 1993 af de tre Parra-brødre Francisco, Javier og Luis, der også i dag står for størstedelen af driften på vingårdene. Lige fra begyndelsen har vinfremstillingen været økologisk. De sidste mange år desuden biodynamisk.
Se mere
Vidunderlig og kraftig barbera, fyldig og med god frugt. Uden tilsat svovl. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Bardolino-området ligger ved Gardasøen, og her har Fasoli-familien i flere år haft et samarbejde om en vingård med beskæftigelse for handicappede. Denne rødvin er en middelkraftig vin med en frisk og blomsteragtig bouquet og en dejlig letkrydret smag. Den er let at drikke, også bare som et glas på terrassen. Den passer fint sammen med lette retter, måske især retter med tomat, men også kylling, grill mm. Serveres bedst ved 15-18 gr. C. 12,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
Med betydelig lagringspotentiale. Ren nebbiolo. 75 cl. 14 % vol. Få flasker tilbage
Se mere
Tør, udtryksfyld og lidt viol. Markant og typisk barolo-syre. Er nu ved at være drikkemoden. Med betydelig lagringspotentiale. Ren nebbiolo. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Få flasker tilbage Supervalg til vildt eller retter med hvid trøffel. 75 cl. 14 % vol
Se mere
Den karakteristiske aroma af fuldmodne blommer mærkes tydeligt sammen med lige så tydelige tanniner. Tør og meget kompleks rødvin fra top-enkeltmarken Vigna Rocche. Det er en vin, der behøver tid – gerne dekantering eller den kan åbnes en times tid før servering. 100 % nebbiolo-drue. Supervalg til vildt eller retter med hvid trøffel. 75 cl. 14,5 % vol. 239, -
Se mere
”Vinens farve er kraftigt mørkerød, og den dufter af modne druer. Den har ikke været på egefade, men er lagret på tanke med en speciel blanding af ege-stykker. Vinen får på denne måde en meget fin balance af eg. 2018 var et optimalt år til vin i Danmark med druer af meget høj og perfekt kvalitet. Sommeren var meget varm med masser af sol og høje temperaturer. Denne vin kan absolut nydes nu. Jeg regner med at den vinder lidt ved at ligge i nogle år. Den vil godt kunne gemmes i mange år. Druerne er Rondo, Regent og Leon Mallet. Vinen har et lavt indhold af sulfitter. Analysen viser 34 mg/l. Grænseværdien i EU er 70 mg/l. Jeg er stolt af denne vin.” Bjarne Thougaard, vinavler. 75 cl. 12 % vol.
Se mere
Lagret 18 måneder på barriques. Gemmevin. Biodynamisk. 15 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Stor mineralitet og et bredt frugtspektrum. Superelegant og med en enorm fylde i munden. En eftersmag, der næsten ikke vil holde op. Lagret 18 måneder på barriques. Gemmevin.. Robert Parker 96 ponts. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Stor mineralitet og et bredt frugtspektrum med blomme, brombær og en snert lakrids. Superelegant og med en enorm fylde i munden af bl.a. nougat, kirsebær og fine tanniner. En eftersmag, der næsten ikke vil holde op. Fantastisk ledsager til mad. Lagret 18 måneder på barriques. Gemmevin. Nummererede flasker. Parker 96 p. Biodynamisk. 15,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Yderst vellykket rødvin fra Loichet. Masser af saftig frugt som kirsebær og blomme, og dertil tydelige noter af krydderurter som rosmarin og peber. En vin i den moderne burgunderstil med moden frugt, der gør vinen let at drikke. Kan med fordel gemmes nogle år. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Tør, fin friskhed, indsmigrende, harmonisk og længe i munden, rubinrød, modne og søde frugter, krydderurter, kaffe, enorm let og behagelig, 4 års lagring i barriques og store egetræsfade. Ingen pynt, ingen filtrering, lavt udbytte. Druen er sangiovese grosso. 75 cl. 15 % vol. Biodynamisk. Loacker Wine Estates er et familieforetagende, der ejer tre vingårde i Sydtyrol og Toscana. Vinmarkerne er på ialt 48 ha. og har siden 1979 været drevet ud fra den biodynamiske tankegang omkring samklang med naturen, vigtigheden af terroir mv. Økovin importerer vinene fra Corte Pavone, der blev købt i 1999, omfatter 19 ha, og ligger lige uden for den smukke gamle by Montalcino. markerne dyrkes stort set kun med druen sangiovese, der giver både saft og kraft til vinene. Familien bor i Sydtyrol, og familienavnet udtales da også noget i retning af ”lo akker”.
Se mere
Let krydret rødvin, nem at drikke. 100 % cabernet sauvignon – helt uden tilsætning af sulfitter. Vegansk. 75 c. 12% vol.
Se mere
Biodynamisk top-kvalitet med en utrolig delikat og frugtbetonet finesse. Frisk, kølig og sprød frugt med herlige helt utrolige aromaer af morbær, jordbær, ganske meget solbær og en friskhed som en let sommerregn. Ren hedonisme. Druerne er merlot (85%) og cabernet franc (15%). Slottet blev økologisk allerede i 2006 og biodynamisk 2008. Areal 18 ha. Kan leveres i 6-trækasse eller enkeltvis. 92/100 Wine Enthusiast, 92/100 Gilbert & Gaillard, 90/100 Parker, 88/100 James Suckling. 75 cl. 14 % vol. Biodynamisk.
Se mere
Denne rødvin hører til en af de bedste fra området. Der er duft af kirsebær og vanille og en blød og rund smag. En fyldig, kraftig varm og tanninrig vin, der kan drikkes nu, men som også gemmes i 10 år eller mere. En rigtig lækkerbidsken. Til and og flæskesteg, til okse og vildt. Til ost. Lagret på egefade i 15 måneder. Druerne er de klassiske for egnen: merlot (70%), cabernet franc og cabernet sauvignon. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Rødvin med en dyb blårød farve. Der er duft af modne bær, blommer og tobak. Smagen er rig og fyldig og balancerer med aromaer af saftige røde og sorte bær, urter, peber og bløde tanniner. Druerne er merlot, cabernet sauvignon, petit verdot og cabernet franc. 75 cl. 13,5 % . Château Meyre ligger i hjertet af Medoc lige ved siden af vinmarkerne, som grænser op til Margaux. Château Meyre har lavet vin i tre århundreder, og blev anset som et velrenommeret slot i Medoc allerede i 1876. Slottet blev klassificeret Cru Bourgeois i 1932. Ejendommen består totalt af 19 hektar. 13 hektar foran slottet har kalk, ler og sand. 4 hektar (Haut-Médoc) befinder sig nærmere Gironde, og her er jorden mestendels grus. Endelig har man 2 hektar, der ligger i Margaux. Man går meget op i bæredygtighed og miljøvenligt landbrug. Château Meyre har været økologisk siden 2008, og certificeret siden 2011. 2020 tildelt status of Cru Bourgeois Superieur.
Se mere
En perfekt og fantastisk blanding af original Bourgogne-stil og moderne vinmager-kunst med fuldmodne pinot noir-druer. En rødvin med masser af røde frugter, krydderurter og skovbund. En helt eventyrlig bourgogne. Lang eftersmag. Kan med fordel gemmes. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
3 liter fortræffelig vin fra Chile. Tæt og moden, fløjlsblød og prægtig. Grosses Gold ved smagninger på Biofach. Parker 91 p. Flasken kaldes også en Jeroboam. 300 cl. 14,5 % vol
Se mere
Meget tæt og moden, fløjlsblød og prægtig. Mørk rød med mineralsk næse, ekstremt bløde tanniner. Lagret 12 måneder i nye franske barriques. Druerne er bl.a. syrah, carmenere og cabernet suavignon. Nyd den til f.eks. stegt lammekølle. 75 cl. 14,5 % vol. Biodynamisk. Vegansk. Har opnået såvel Gold som Grosses Gold ved smagninger på Biofach. Parker 91 points. James Suckling 94 points.
Se mere
Domænets nye kultvin. I begyndelsen blid, men senere mere kraftfuld og saftig. Her er masser af saft og kraft samt anelser af chokolade og lakrids. Det er en mere moderne stil, som ikke lige glemmes med det første. Druerne er cinsault, grenache, syrah og mourvedre. Etiketten viser en kamille i blomst. Udtræk af kamille anvendes i biodynamisk dyrkning bl.a. for at styrke plantens calciumoptag og for større modstandskraft mod tørke. Fremragende ledsager til vildtretter, krydrede retter med kød eller grønsager - også god til grill. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Her er masser af sorte bær, blommer og skovbær samt et lille touch af chokolade. Slank og elegant i udtrykket med bl.a. søde kirsebær. En frisk og umiddelbar vin med en anelse honning i en god lang eftersmag. Druerne er først og fremmest grenache, syrah, mourvedre og cinsault, og der høstes blot 25 hl/ha. Nummererede flasker. Wine spectator 91 p. Mængder af udmærkelser, over 350 stk. gennem årene. 15 % vol. 75 cl
Se mere
Skovbær og lakridsrod, Lang eftersmag. 7. generation driver i dag vinslottet. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Meget koncentreret og harmonisk med stor elegance. Skovfrugter, tobak, lakridsrod. Lang eftersmag. 15 måneder i store egefade. En stor årgang, der kan gemmes længe, til 2035. Druerne er grenache, syrah, mourvedre og cinsault, og der høstes 25 hl/ha. Biodynamisk. 15 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Rødvin fra topproducenten Erbaluna i Barolo. Ikke tilsat sulfitter. Druen er nebbiolo I næsen skifer og trøffel, og smagen er fløjlsblød og krydret, med lang eftersmag. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
En rødvin, hvor friskhed og kompleksitet er i perfekt balance. Dejlig rubinrød farve. I næsen diskrete noter af jordbær, hindbær og solbær samt lidt vanilje. Smagen er blød og delikat og med fløjlsbløde tanniner. Rund og krydret og lang eftersmag. Druerne er merlot (70%) og cabernet sauvignon (30%). 75 cl. 13 % vol. Château Meyre ligger i hjertet af Medoc lige ved siden af vinmarkerne, som grænser op til Margaux. Château Meyre har lavet vin i tre århundreder, og blev anset som et velrenommeret slot i Medoc allerede i 1876. Slottet blev klassificeret Cru Bourgeois i 1932. Ejendommen består totalt af 19 hektar. 13 hektar foran slottet har kalk, ler og sand. 4 hektar (Haut-Médoc) befinder sig nærmere Gironde, og her er jorden mestendels grus. Endelig har man 2 hektar, der ligger i Margaux. Man går meget op i bæredygtighed og miljøvenligt landbrug. Château Meyre har været økologisk siden 2008, og certificeret siden 2011. 2020 tildelt status of Cru Bourgeois Superieur.
Se mere
Et kraftigt tanninskelet, milde krydderurter og fine trøffelnoter underbygger på imponerende vis den diskrete, næsten filigrane frugt. En rødvin i den absolutte top. 14 % vol. 75 cl.
Se mere
Domænets absolutte topvin med noter af mokka, tørrede frugter og peber. En blid indgang, saftig, elegant og aromatisk. En næsten saltet yndefuld mineralitet, silkebløde tannniner og med en lang, lang finale. Gran Partita er også en berømt serenade af Mozart. En rigtig gemmevin. Lagret 2 år i barriques og derefter 3 år i flaske. Nummererede flasker. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl.
Se mere
I en til formålet oprettet vinkælder, Finca Inanna, arbejder man ud fra ældgamle principper, således er der ingen elektricitet og alt arbejde udføres manuelt. Rødvinen gærer spontant i åbne amforaer, således som vi kender det fra oldtiden, for siden at modne i barriques. Ved en yderst skånsom behandling af druer og most lykkes det at frembringe en helt enestående frugtbetonet vin med noter af blommer, kirsebær, romkage, enebær, mørk chokolade og vanille. Lang, lang eftersmag. 75 cl. 13,5 % vol. Biodynamisk. Parra Jimenez er et familiedrevet vinfirma der ligger i byen Cuenca i det centrale Spanien ca. 130 km. fra Madrid. Familiens to vingårde, Olla del Monte og Entresendas, blev opbygget i 1993 af de tre Parra-brødre Francisco, Javier og Luis, der også i dag står for størstedelen af driften på vingårdene. Lige fra begyndelsen har vinfremstillingen været økologisk. Og de sidste mange år desuden biodynamisk.
Se mere
Klassisk bordeaux fremstillet på druerne merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. 12,5 % vol. 37,5 cl.
Se mere
Naturvin helt uden sulfitter, og al arbejde er udført under hensyn til månens cyklus. Vinen er ikke filtreret, og i det hele taget så naturlig som mulig. Slottet ligger i Corbieres-området. Druen er cinsault. En fremragende vin med en sjælden mineralitet. Grafit, blæk og en sart frugt ledsages af kraftige, og på samme tid, bløde tanniner. Biodynamisk. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
Naturvin med så lidt intervention som muligt, og helt uden tilsætning af sulfitter. Vinen er fremstillet ved en yderst selektiv plukning af druerne, og lagring er som noget helt specielt, foregået i amforaer af ler. Meget begrænset mængde. Kan nydes ved festlige lejligheder, til kraftige oste, vildt, lam og røde bøffer. 75 cl. 14 % vol. Casa los Frailes er en familiegård, hvor vinmarkerne er med meget kalkholdig jord og med påvirkning fra Middelhavets vinde. Økologisk siden 2002 og nu under omlægning til biodynamisk dyrkning.
Se mere
Yderst koncentreret og harmonisk med stor elegance. Her er både skovbær, tobak, lakridsrod og meget lang eftersmag. Lav høstudbytte 25 hl/ha, 15 måneder i store egetræstønder. Meget stor årgang, kan gemmes ”evigt”. Denne helt igennem storartede vin anbefales til kraftige og krydrede retter med vildt eller okse. Druerne er grenache, syrah og mourvedre. Biodynamisk. 75 cl. 14,5% vol.
Se mere
En meget lækker rødvin af høj kvalitet og en sand fornøjelse at drikke. I næsen dominerer brombær, solbær og hindbær. Smagen er en diskret og delikat blanding af de røde bær og Rhone-dalens krydderurter. Tør og udtryksfuld, fyrig og elegant, masser af røde frugter i smagen. En helt eminent vin til lettere retter, f.eks. grill, salater, pasta el.lign., eller bare til terrassen. Grenache, syrah, cinsault og mourvedre er druerne. Decanter 90 p. Millesime Bio Gold. Biodynamisk. 75 cl. 13% vol. Om: Domaine des Carabiniers, Rhone Familien Leperchois driver en mindre vingård på 50 ha i det sydlige Rhone ikke så langt fra Avignon. Markerne ligger først og fremmest omkring gården (Cotes du Rhone og Lirac), men der er også mindre parceller i Tavel og Chateauneuf-du-Pape. Økologien blev tidligt en naturlig produktionsform for hele familien (år 2000), og siden 2011 har gården været dyrket efter de biodynamiske principper. Faderen er stadig familiens overhoved, men det er sønnen Fabien, der står for den daglige drift i mark og vinkælder, mens datteren Magali står for salget af vinene, både i Frankrig og til eksport. Målet er at skabe terroirprægede vine af høj kvalitet, hvor planeternes stilling og markernes helt lokale særpræg samt naturgær udnyttes til at fremtrylle formidable vine med både frugt og fylde. Modtager jævnligt anerkendelser og priser for deres vine. Og som Christian Leperchois (gårdens ejer)siger, "Jeg ønsker at lave gode vine MED naturen, ikke IMOD den!"
Se mere
Varm og fyrig, hindbær og garrigue-krydderurter. Lakrids, lidt trøffel og tobak. Lang eftersmag med mange lag. Druerne er grenache, syrah og mourvedre. En vin med stort lagringspotentiale og velegnet til lammekølle og andre krydrede retter. Decanter 91 p. Parker 92 p. Sølv Millesime Bio. Biodynamisk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
En dejlig frugtig rødvin med 100 % syrah.Venlig og behagelig vin, mørk i farven, brombær og solbær i smagen. Biodynamisk. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
Slottets basisvin er en harmonisk rødvin med smag af solbær, blommer og modne tanniner. Eftersmagen er lang, krydret og aromatisk. Druerne er merlot (55%) og cabernet sauvignon (45%). 75 cl. 13 % vol. Château Meyre ligger i hjertet af Medoc lige ved siden af vinmarkerne, som grænser op til Margaux. Château Meyre har lavet vin i tre århundreder, og blev anset som et velrenommeret slot i Medoc allerede i 1876. Slottet blev klassificeret Cru Bourgeois i 1932. Ejendommen består totalt af 19 hektar. 13 hektar foran slottet har kalk, ler og sand. 4 hektar (Haut-Médoc) befinder sig nærmere Gironde, og her er jorden mestendels grus. Endelig har man 2 hektar, der ligger i Margaux. Man går meget op i bæredygtighed og miljøvenligt landbrug. Château Meyre har været økologisk siden 2008, og certificeret siden 2011. 2020 tildelt status of Cru Bourgeois Superieur.
Se mere
Rubinrød farve, næsten silkeblød i smagen, perfekt afstemte tanniner. Tempranillo og garnacha lagret på egetræ i 3 måneder. 13,5 % vol. 75 cl. Velegnet til stegte kødretter m.v. Dejlige produkter fra to producenter i La Mancha, Spaniens centrale højland. Her er meget varmt og tørt. Jorden er bedst til vindyrkning og fåreavl. De to producenter er brødre og bor ved en lille meget søvnig og meget støvet by et par hundrede km syd for Madrid. Vel ankommet til deres bodega opdager man, at der ikke spor støvet her - tværtimod. Brødrene formår som få at forene økologi og stordrift. De dyrker tilsammen over 100 hektar med vin og betjener sig af bl.a. af et gigantisk drypvandingsanlæg med vandslanger langs hver eneste række af vinstokke. Der er vin overalt. Der gødes med kompost, og ukrudt fjernes maskinelt. De to brødre har fælles vinkælder og markedsføring, men holder fast i deres respektive navne.
Se mere
Rødvin med sødme er ikke så almindelig i Danmark, men er faktisk et glimrende valg til mange retter. Også et frisk og køligt alternativ til terrassen. Druerne er tempranillo og garnacha. Med avanceret teknik er det muligt at stoppe gæringen ved en hurtig nedkøling, når druemosten er ved 40 g. restsukker pr. liter. Vegansk. Serveringstemperatur: 10-11 gr. C. 11,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Dejlig frugtrig vin bl.a. med anelser af kirsebær og hindbær, men også med noget saft og kraft. Tempranillo og garnacha er druerne. Lavt syreindhold.. Passer fint til grillet kød, pasta eller kylling. Serveres ved kældertemperatur (16 grader C.) 12,5 % vol. Vegansk. 18,75 cl.
Se mere
Tør rødvin med bouquet af modne røde bær og noter af kirsebær og blåbær. Vinen er lagret på store egetræstønder og indeholder også en smule merlot og cabernet. Decanter 3 stjerner, Parker 87 point. Anbefaling Biofach. Velegnet til rødt kød og vildt. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Blød og behagelig merlot, helt uden tilsætning af sulfitter. Vegansk. 75 c. 12% vol.
Se mere
Det er druen nebbiolo, den benyttes til den berømte barolo. Druen kan faktisk kun dyrkes i et mindre område i Piemonte. Med kortere gæring og blidere lagring kan denne vin drikkes allerede nu (2022) og de næste 3-4-5 år. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
Denne røde druesort er den betydeligste i Georgien, og den har gæret i amforaer i flere måneder sammen med druekvaset. Farven er meget mørk, næsten sort, og der er noter af røg, mørke bær og kirsebærlikør. Det er en tør rødvin med bløde tanniner og animalske toner. Økologisk certificeret . Serveringstemperatur bedst ved 17-18 grader. 75 cl. 14,5 % vol. Georgien anses for at være den europæiske vinavls vugge, og man regner med, at der er fremstillet vin her i 7.-8.000 år. I dag valfarter journalister, vin-freaks og andre til det lille land ved foden af Kaukasus for at opleve de nedgravede amforaer, hvori vinen gærer med skindkontakt. Nogle af de oprindelige metoder for gæring og/eller lagring i amforaer af ler er nemlig bevaret netop her i Georgien. Hos Kurdadze er der anlagt et system af terrasser, der muliggør, at vinen han flyde fra den ene amfora (kaldet qvevri) til den anden uden nogen form for pumpning og kun ved hjælp af tyngdekraften. Alle vine spontangærer og behandles i øvrigt så lidt som muligt, bliver ikke filtreret, og får kun minimal tilsætning af sulfitter før de kommes på flaske.
Se mere
Halvsød rød vin med kraftig og sødmefuld smag og noter af ristede kastanjer, solbær og overmodne kirsebær. Nærmest animalsk og flæsket. De meget kraftige tanniner og et højt syreindhold gør sammen med indholdet af restsukker denne drik til en herlig vild oplevelse! Naturvin. Spontangæret i amforaer og lagret i producentens 7-trins terrassesystem med qvevri, ikke filtreret, minimal tilsætning af svovl i forbindelse med flaskningen. 75 cl. 17% vol. Om produsenten: Papari Valley, Shalva Kurdadze, Kakhetien Georgien anses for at være den europæiske vinavls vugge, og man regner med, at der er fremstillet vin her i 7.-8.000 år. I dag valfarter journalister, vin-freaks og andre til det lille land ved foden af Kaukasus for at opleve de nedgravede amforaer, hvori vinen gærer med skindkontakt. Nogle af de oprindelige metoder for gæring og/eller lagring i amforaer af ler er nemlig bevaret netop her i Georgien. Hos Kurdadze er der anlagt et system af terrasser, der muliggør, at vinen han flyde fra den ene amfora (kaldet qvevri) til den anden uden nogen form for pumpning og kun ved hjælp af tyngdekraften. Alle vine spontangærer og behandles i øvrigt så lidt som muligt, bliver ikke filtreret, og får kun minimal tilsætning af sulfitter før de kommes på flaske.
Se mere
Herlig intensiv næse med tørrede røde frugter, hindbærkompot og let røgede noter. Saftig smag med intensiv frugtfylde. Flot omvævede tanniner afrunder denne dejlige vin. 100 % Tinta de Toro, 6 måneder i franske egetræstønder. 87/100 Guia Penin. Vegansk. 75cl. 14,5 % vol. Vingård lidt syd for Toro by ejet af skotten Grant Stein. Der dyrkes 66 ha, og vinstokkene er først og fremmest Tinta de Toro, der er en variant af den spanske nationaldrue Tempranillo. Økologisk siden 2016.
Se mere
Fra de gamle grenache-stokke kommer aromaer fra modne bær, kakao og mokka, og fra omkring ti andre forskellige druesorter leveres andre subtile aromaer til denne fantastiske vin med et stort gemmepotetiale. Kan drikkes nu, men også god til lagring i vinkælderen. Biodynamisk. 75 cl. 14,5 % vol.
Se mere
Rødvin med delikat kirsebæragtig frugtsmag. Serveres ved 12 C. Velegnet til stegte/grillede kødretter og milde oste.;75 cl. 13,5 % vol. Biodynamisk. Vegansk. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Enkeltmarks pinot noir fra en lille parcel med ældre vinstokke. Vinen er meget frugtig og giver mindelser om fuldmodne røde frugter. Den har en flot struktur og en god lang eftersmag. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Med noter af lakrids, humus og måske især trøffel. Aromaer af overmodne blåbær og med bløde tanniner. Lang finish. Domænet ejer her ca. 1 hektar, hvorfra der produceres blot 3.831 flasker. 13 % vol. 75 cl.
Se mere
Tysk rødvin fremstillet af druen cabernet cortis (en tysk udviklet sort resistent mod svampesygdomme). Usvovlet og ufiltreret vin fra de bedste marker og med en god struktureret smag af mineralitet fra de tertiære kalklag i undergrunden. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Tysk rødvin fremstillet af druen pinot noir (på tysk Blauburgunder). Druerne er nøje udvalgte, og vinen er usvovlet og ufiltreret.. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Masser af rød frugt (brombær mv.)og fløjsbløde tanniner. 98 % shiraz og 2 % cabernet sauvignon. 70 cl. 14 % vol. Vegansk. Gården drives biodynamisk. Kopi af certifikat kan forevises, men Demeter-mærket vises ikke på etiketten pga. økonomi.
Se mere
Flot rødvin i fin balance. Struktur, længde og frugt opfylder en komplet smagsoplevelse på et højt niveau. Rødvin fra New Zealand på 100% pinot noir håndplukkede druer. Lagret 12 måneder på franske egefade. Indbydende aroma af bl.a. jordbær og kirsebær. I munden fornemmes fine noter også af bær som hindbær og ribs og der er et fint islæt af vanilje fra fadlagringen. Det er en smagfuld, rund, velafbalanceret og silkeblød vin i flot harmoni. Elegant fylde og behagelig blød eftersmag. Prøv den ”bare sådan” som aperitif, til fasan og andet fuglevildt, kalv, kylling og kalkun. Let kølig til fiskeretter med hvid fisk fx pighvar, kammusling. Til ostelagkager og ikke alt for kraftige ostedesserter. Gold medal NZ Top International Wine show. 13,5 % vol. 75 cl. Vegansk
Se mere
Ubesværet frisk og frugtig rødvin med masser af charme og fyldig frugt. På den ene side noter af grøn peber og brændenælder, på den anden side masser af sød frugt med hyldebær og surkirsebær. Meget lettilgængelige tanniner. 100 % Cabernet Franc. Håndplukkede druer. Let filtreret. Biodynamisk. 75 cl. 12,5 % vol. Familien Amirault har i mere end 180 år dyrket vinmarkerne her i St. Nicolas de Bourgueil. Der er 34 ha, og de nuværende ejere har siden 2012 drevet gården økologisk, og nu biodynamisk. Til ejendommen hører desuden nogle parceller i nabo-områderne Anjou og Touraine. Vinkælderen er noget helt specielt. Den er bygget ind i klippen via et gammelt stenbrud, og her er altid hele året rundt 13 gr. C.
Se mere
En ypperlig og intensiv næse, aromaer af enebær og sort peber, lang syrebetonet eftersmag. Domænet ejer her knap 2 hektar, hvorfra der fremstilles bare 6.020 flasker. 13% vol. 75 cl.
Se mere
En ypperlig og intensiv næse, aromaer af enebær og sort peber, lang syrebetonet eftersmag. Domænet ejer her knap 2 hektar, hvorfra der dette år fremstilles 10.243 flasker. 13% vol. 75 cl.
Se mere
En ægte ripasso fra Trabucchi. Når amaronen har lagret færdig i februar, kommer man frisk vin på kvaset. Resultatet er en meget flot vin med noter af kirsebærlikør og chokolade. Smagen er rund og blød med frugtsmag og blide tanniner. Dertil tobak, lakrids og vanilje. 24 måneder i franske barriques. 75 cl. 14,5 % vol.
Se mere
Ikke amarone, heller ikke ripasso, men dog alligevel !Kort tørring af druer (30 dage) og derefter 18 måneder i barriques. En behagelig duft af sort trøffel, grafit, mynte, chokolade, peber, lakrids. Smagen har en god struktur, hvor syre, bløde tanniner og smagen af kirsebær balancerer fint med den ret høje alkoholprocent. En kompleks vin med en lang finale af chokolade og blommer. 75 cl. 15 % vol.
Se mere
Rødvin på 70% Corvina og 30% Rondinella håndplukkede druer fra Fasoli Gino, Italien. Vinen har en flot klar rød farve og indbydende frisk aroma af lyse bær og frugter. Smagen af moden frugt giver en behagelig blødhed og rigtig fin fylde. Vinen er let tør med silkeagtige tanniner og meget elegant og harmonisk smag. Virkelig god fylde og afbalanceret tiltalende eftersmag. Det anbefales at dekantere vinen ½-time inden servering. Alternativt hæld den op i en kande lige før serveringen og herefter straks tilbage i flasken igen. Vinen iltes hermed fint og aroma og smag træder mere naturligt frem. Serveres ved 16-20 grader. 75 cl. 13 % vol. Vegansk. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
En ægte ripasso. Den unge valpolicella gærer på druekvaset fra den koncentrerede amarone. Vinen er kompleks og krydret, lækker og sødmefuld med mindelser om nelliker og kanel. Vegansk. 14,5% vol. 75 cl. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Vinstokkene er gamle, druesorten er trempranillo, druerne er håndplukkede, uden anvendelse af SO2. En frisk rødvin med noter af røde frugter som kirsebær og hindbær. Må gerne serveres let afkølet som ledsager til lettere retter på f.eks. terrassen. Uden tilsætning af sulfitter. 75 cl. 13 % vol
Se mere
Alkoholfri rødvin. Fløjlsblød og fyldig merlot med let syrlig smag, aromatisk og frugtig. Alkoholen er ekstraheret nænsomt ved en speciel proces. Indhold: rødvin, sakkarose, kulsyre. 75 cl. 0 % vol. Vegansk.
Se mere
En tør rødvin med frugtig smag. Harmonisk og med bløde tanniner. Duften minder om selvplukkede kirsebær og skovbær. En elegant og tiltalende vin fremstillet på druerne Dornfelder og St. Laurent. Naturvin. Let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. ikke tilsat sulfitter. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere