Bodegas Navarrsotillo
Familien bag vingården Navarrsotillo har i flere generationer produceret vin i nordspanske Rioja/Navarra. Det er i dag brødrene Andrés og Ramón Serrano Arriezu der står bag Navarrsotillo, der har været økologisk i mange år. Gennem en god balance mellem både teknologi, innovation og tradition, har brødrene fundet den bedst mulige måde at drive et økologisk landbrug p Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.

Frisk rosévin på garnacha-druen, der er den perfekte drue til rosé både i Frankrig (kaldet grenache) og i Spanien. Flot rød farve, god smag og masser af velvære. 75 cl., 13,5 vol. Vegansk. Navarrsotillo er en mindre familieejendom på ca. 70 hektar i Rioja/Navarra i det nordlige Spanien. Den blev grundlagt 1995 af de to brødre Andrés og Ramón Serrano. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Hvidvin med en strågylden farve og duft og smag af en blanding af tropefrugter og frugter fra Middelhavsegnene. Går fint til tapas, salater, kylling, fisk mm., eller bare til at nyde en varm dag på terrassen. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol. Navarrsotillo er en mindre familieejendom på ca. 70 hektar i Rioja/Navarra i det nordlige Spanien. Den blev grundlagt 1995 af de to brødre Andrés og Ramón Serrano. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Her er den rene tempranillo-drue med al den friskhed, samt runde og bløde smag, som netop denne røde drue frembringer i Rioja. Maximum frugt kommer til udtryk takket være en lang proces der startede i marken og sluttede i vinkælderen. En ung moderne vin, der går fint sammen med de fleste grillede retter, pasta, ris mv. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol. Navarrsotillo er en mindre familieejendom på ca. 70 hektar i Rioja/Navarra i det nordlige Spanien. Den blev grundlagt 1995 af de to brødre Andrés og Ramón Serrano. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere
Brødrene fra Navarrsotillo har også en vingård i nabo-området Navarra. Denne dyrkes efter de biodynamiske regler. Denne rødvin er middelkraftig og aromatisk, farven er som mørkerøde kirsebær, og vinen er velegnet til mange retter såsom salater, pasta, ris og kød. 75 cl. 13.5 % vol. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere