Michel Beucher
Michel Beucher er kendt i hele verden for sin æblebrændevin og har i mange år været en anerkendt frontfigur i spiritusverdenen når det kommer til calvados. Æblerne til Michel Beuchers calvados dyrkes på hans egen gård i Nordfrankrig i det historiske område Normandiet, der er fyldt med smuk natur og mageløse slotte. Siden 1976 har Michel Beucher dyrket de æbler, han bruger i sine calvados på økologisk vis, og trods sin efterhånden høje alder fortsætter han sin produktion. Æbletræerne er nogle helt specielle sorter, der gennem generationer er blevet foretrukket til fremstilling af cider og calvados. Der holdes stor afstand imellem træerne og under og omkring dem afgræsser kreaturer græsset.

Med alderen kommer mandler, valnødder og nødder mere frem. Lagret på egetræstønder i mindst 10 år. Creme de la creme. Går fint sammen med desserter og oste. 70 cl. 43 % vol.
Se mere
Destilleret 2003 og derefter lagret på egetræstønder. Kommet på flaske 2018. 15 år gammel calva. 70 cl. 41 % vol. Lakforsejling og eitket lettere skadet under transport – derfor nedsat pris.
Se mere
Destilleret 2005 og derefter lagret på egetræstønder. Kommet på flaske 2018. 13 år gammel calva. 70 cl. 41 % vol.
Se mere