Krydderlikør spritz o.l.

Pebermynte-likør med masser af myntesmag. Fremstillet af vand, sukker, spiritus og mynte. Anvendes som aperitif, eller blandes i f.eks. cocktails, is og chokolade. 50 cl. 16% vol.
Se mere
Aromatisk likør fremstillet efter gamle piemontesiske opskrifter. Barbera Asti lagres med kinabark (deraf navnet) og forskellige andre lokale urter og rødder i egetræstønder. Vinen har en meget krydret og frugtrig smag. Kinabarkens bitterhed (kendes også fra tonic) balancerer fint med sødmen fra det tilsatte sukker. Den bittersøde smag er overraskende behagelig og vedvarende. Ideel som aperitif eller digestif, rigtig god sammen med mørk chokolade, vanilleis, cantuccini eller ostebord. 75 cl. 16 % vol.
Se mere
Det er ikke campari, men det ligner. Campari er et registreret varemærke, men derfor kan man jo godt forsøge at fremstille noget der ligner rigtig meget. Ingredienser er bl.a. økologiske smagsstoffer som gulerod, æble, solbær og forskellige urter og krydderier. Vegansk. 25% vol. 70 cl.
Se mere
Den populære aperitif fra Italien, aperol, fås nu økologisk fra Biostilla Blandes f.eks. med prosecco. Vegansk. 15% vol. 70 cl.
Se mere
Aperol, Spritz, kært barn har mange navne. Fremstillet i Frankrig efter original italiensk opskrift 70 cl.15 % vol.
Se mere
Urterne er samlet i bjergene i Sydtyrol i egnen omkring destilleriet Flot slank gaveflaske. 28% vol. 50 cl.
Se mere