Italien
Her finder du vores nøje udvalgte økologiske vine, spirituosa og balsamico-eddiker direkte fra det smukke Italien. Landets vekslende landskab og klima skaber en unik variation i produktionen af vine og specialteter, der byder på smagseksplosioner på højt, højt niveau. Det er let at købe din italienske favorit i vores webshop, og vi står naturligvis altid inde for kvaliteten på samtlige produkter. Gå på opdagelse i vores udvalg, og tøv aldrig med at tage kontakt hvis du har behov får råd og vejledning til at udvælge netop den italienske specialitet der passer til dit behov og din smag.

Ægte balsamico eddike fremstillet ved kogning af frisk druemost og tilsat vineddike. Her er alle de typiske karaktertræk for ægte balsamico eddike – den bittersøde smag med aroma fra lagringen i træfade og den mørkebrune farve. Lagret i 3 år i åbne egetræsfade. Ikke tilsat sulfitter, konserveringsmidler eller farvestoffer. Ideelt tilbehør til frisk salat, pasta, stegte kødretter, fisk eller ost. 250 ml. i amfora-flaske med tilhørende doseringstud. Del Duca er et gammelt familieforetagende i Modena, og man har produceret balsamicoeddike siden starten i 1891. 1996 begyndte sideløbende en økologisk produktion efter de samme grundliggende krav til kvalitet og sporbarhed.
Se mere
Ægte balsamico eddike fremstillet ved kogning af frisk druemost og tilsat vineddike. Her er alle de typiske karaktertræk for ægte balsamico eddike – den bittersøde smag med aroma fra lagringen i træfade og den mørkebrune farve. Ikke tilsat sulfitter, konserveringsmidler eller farvestoffer. 250 ml. i glasflaske. Del Duca er et gammelt familieforetagende i Modena, og man har produceret balsamicoeddike siden starten i 1891. 1996 begyndte sideløbende en økologisk produktion efter de samme grundliggende krav til kvalitet og sporbarhed.
Se mere
En amarone-billedbog fuld af herlige aromaer: tobak, blommer, læder, chokolade. Fasolis mesterstykke. 17,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
En amarone-billedbog fuld af herlige aromaer: tobak, blommer, læder, chokolade. Fasolis mesterstykke. Vegansk. 17,5 % vol. 1,5 liter. Magnumflaske Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Den berømte likør med masser af økologiske mandler Leveres i flot blomster-flaske. 28 % vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Indbydende liflig aroma af bær og krydderier. Elegant sødmefuld, kompleks og fyldig. En elegant afbalanceret vin, Vedholdende stor eftersmag. Rødvin på 70 % corvina og 30 % rondinella håndplukkede druer. Lufttørrer 5-6 måneder inden presning. Lagret 36 måneder på små franske egefade, herefter 6 måneder på flaske. Vegansk. 17,5 % vol. 75 cl. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
En helt særlig likør-specialitet efter farmoderens gamle opskrift. Rosenduft og noter af orange, honning og friske krydderurter fuldender denne helt naturlige nydelse. Likør fremstillet bl.a. med rosenblade, blomsterhonning, blodappelsin samt forskellige urter. Nyd den let afkølet eller i cocktails. Også velegnet som aperitif med 3 dele Amore Eterno og 7 dele øko prosecco. 70 cl 21 % vol.
Se mere
Intens aroma, omgivet af en behagelig sødme. Klar Cointreau-agtig orangelikør fremstillet af sicilianske blodappelsiner. En ekstraordinær oplevelse med en lang, lang eftersmag i munden. Nydes afkølet, og er også rigtig god i cocktails. Lidt ligesom Grand Marnier. Triple Sec. 40 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Frugtig, harmonisk og lækker brændevin med tydelig smag af æble. Fremstillet af fuldmodne og håndplukkede økologiske æbler. Det kræver stor viden og erfaring med den helt rigtige temperatur ved destilleringen at få så mange smagsstoffer som muligt med over i brændevinen. 40 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Exceptionel økologisk orangelikør med en flot lys rød farve. Fremstillet af blodappelsiner fra Sicilien. En magisk duft af orange, behagelig frisk og fin sødmefuld balance i munden. Serveres som den er, men går også fint i blanding med prosecco. Serveres ved 4 gr. 25 % vol. 50 cl.
Se mere
Gylden grappa fremstillet af Roveros eget barbara-kvas. 24 måneder i barrique.Tørrede frugter og honning i blanding med vanille og egetræ.50 cl. 41 % vol.
Se mere
Lys grappa fremstillet af Erbalunas nebbiolo-kvas. Erbaluna producerer barolo (se denne). Varm og krydret med lang eftersmag.50 cl. 41 % vol.
Se mere
Som noget helt specielt er denne grappa lagret 25 måneder i nye tønder fremstillet af morbær-træ. Gylden grappa fremstillet af økologisk kvas fra Alois Lageder i Alto Adige. Krydret og frugtig duft, lang og kompleks smag med kandis og sherry i finish. 50 cl. 41 % vol.
Se mere
Gylden grappa fremstillet af biodynamisk merlot-kvas fra Alois Lageder i Alto Adige. Lagret 26 måneder i brugte sherry oloroso tønder. Let røgede og maltede noter blandes med sødlige aromaer af tørrede blommer og vanilje. 50 cl. 41 % vol.
Se mere
Lys grappa fremstillet af Mario Torellis moscato-kvas. Torelli producerer moscato d’Asti (se denne). Frugtbetonet og blid med herligt aromaspil.50 cl. 41 % vol.
Se mere
Aromatisk likør fremstillet efter gamle piemontesiske opskrifter. Barbera Asti lagres med kinabark (deraf navnet) og forskellige andre lokale urter og rødder i egetræstønder. Vinen har en meget krydret og frugtrig smag. Kinabarkens bitterhed (kendes også fra tonic) balancerer fint med sødmen fra det tilsatte sukker. Den bittersøde smag er overraskende behagelig og vedvarende. Ideel som aperitif eller digestif, rigtig god sammen med mørk chokolade, vanilleis, cantuccini eller ostebord. 75 cl. 16 % vol.
Se mere
Vidunderlig og kraftig barbera, fyldig og med god frugt. Uden tilsat svovl. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Bardolino-området ligger ved Gardasøen, og her har Fasoli-familien i flere år haft et samarbejde om en vingård med beskæftigelse for handicappede. Denne rødvin er en middelkraftig vin med en frisk og blomsteragtig bouquet og en dejlig letkrydret smag. Den er let at drikke, også bare som et glas på terrassen. Den passer fint sammen med lette retter, måske især retter med tomat, men også kylling, grill mm. Serveres bedst ved 15-18 gr. C. 12,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
Med betydelig lagringspotentiale. Ren nebbiolo. 75 cl. 14 % vol. Få flasker tilbage
Se mere
Tør, udtryksfyld og lidt viol. Markant og typisk barolo-syre. Er nu ved at være drikkemoden. Med betydelig lagringspotentiale. Ren nebbiolo. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Få flasker tilbage Supervalg til vildt eller retter med hvid trøffel. 75 cl. 14 % vol
Se mere
Den karakteristiske aroma af fuldmodne blommer mærkes tydeligt sammen med lige så tydelige tanniner. Tør og meget kompleks rødvin fra top-enkeltmarken Vigna Rocche. Det er en vin, der behøver tid – gerne dekantering eller den kan åbnes en times tid før servering. 100 % nebbiolo-drue. Supervalg til vildt eller retter med hvid trøffel. 75 cl. 14,5 % vol. 239, -
Se mere
Det er ikke campari, men det ligner. Campari er et registreret varemærke, men derfor kan man jo godt forsøge at fremstille noget der ligner rigtig meget. Ingredienser er bl.a. økologiske smagsstoffer som gulerod, æble, solbær og forskellige urter og krydderier. Vegansk. 25% vol. 70 cl.
Se mere
Her kommer så en økologisk fernet. 26 forskellige urter er anvendt til denne italienske bitter-specialitet. Dertil kommer den fineste økologiske safran fra Grækenland, der fuldender denne drik med sin eksklusive karakter. Vegansk. 38% vol. 50 cl.
Se mere
En specialfremstillet gin med hele 24 økologiske smagstilsætninger fra Middelhavsområdet. En økologisk Gin Mare. Der er bl.a. anvendt rødder fra angelika og baldrian – og urter som rosmarin, kamille og mynte. Der er benyttet blomster fra f.eks. rose og lavendel samt frugter som mandarin og citron. Samt selvfølgelig enebær.40 % vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Biostilla organic premium gin. Stilren smag af ægte enebær gør denne gin til en klassisk nydelse. Flot flaske. Vegansk. 37,5% vol. 70 cl
Se mere
Ren og meget blød og behagelig vodka produceret på 100 % økologisk hvede. Producenten Distilleria Alfons Walcher i de italienske Alper producerer spiritus af allerhøjeste kvalitet til absolut fornuftige priser. Vegansk. Elegant flaske. 40% vol. 70 cl.
Se mere
Denne frugtbrændevin fortryller næse og mund med sin lækre og intensive smag af solmodne blodappelsiner fra Sicilien og sine sødlige aromaer med let bitre noter og den behagelige syrlighed. En stor smagsoplevelse. Vegansk. Kan serveres rent ved ca. 8 gr. C. eller f.eks. i en Middelhavstonic. 40% vol. 50 cl.
Se mere
Brachetto er en rød drue, der er hjemmehørende i denne del af Piemonte. Druen anvendes typisk til at fremstille denne søde og bløde vin med lette bobler. Fremstillingen foregår ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. På samme måde fremstilles i øvrigt moscato d‘Asti. Perlende rødvin på brachetto-druen med naturlig sødme og lav alkoholprocent. Frisk, aromatisk og sødmefuld med smag af jordbær og rosenblade. Alkoholprocenten er kun 5%. Velegnet til desserter, gerne med jordbær eller som aperitif. 75 cl. 5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne lille vingård i Piemonte på bare 7 ha. I alt bliver det blot til 80.000 flasker pr. år. På ejendommen dyrkes især moscato, men også brachetto og barbera. Sammen med faderen Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987. Det var 5 år før, EU fik sine regler for økologisk landbrug. Cantina Torelli var da også den første vingård med godkendte økologiske druer i Piemonte. Målet for Gianfranco er, som før, at fremhæve egnens positive karakteristika i den enkelte vin.
Se mere
Italiensk “cognac” lagret 10 år på egetræstønder. Smagen minder om rosiner og middelhavsfrugter og i eftersmagen måske lidt akaciehonning. 70 cl. 43 % vol.
Se mere
Tør, fin friskhed, indsmigrende, harmonisk og længe i munden, rubinrød, modne og søde frugter, krydderurter, kaffe, enorm let og behagelig, 4 års lagring i barriques og store egetræsfade. Ingen pynt, ingen filtrering, lavt udbytte. Druen er sangiovese grosso. 75 cl. 15 % vol. Biodynamisk. Loacker Wine Estates er et familieforetagende, der ejer tre vingårde i Sydtyrol og Toscana. Vinmarkerne er på ialt 48 ha. og har siden 1979 været drevet ud fra den biodynamiske tankegang omkring samklang med naturen, vigtigheden af terroir mv. Økovin importerer vinene fra Corte Pavone, der blev købt i 1999, omfatter 19 ha, og ligger lige uden for den smukke gamle by Montalcino. markerne dyrkes stort set kun med druen sangiovese, der giver både saft og kraft til vinene. Familien bor i Sydtyrol, og familienavnet udtales da også noget i retning af ”lo akker”.
Se mere
Let krydret rødvin, nem at drikke. 100 % cabernet sauvignon – helt uden tilsætning af sulfitter. Vegansk. 75 c. 12% vol.
Se mere
En rosé med masser af duft og smag. rund og blød, og let at drikke en sommerdag. Den har en flot laksefarvet farve med en duft af friskplukkede hindbær og kirsebær. Smagen er frisk med en lang intens smag af røde bær. Prøv den til en laksemad, og ellers til salater, kylling eller lette oste. 12,5 % vol. 75 cl. Vegansk.
Se mere
Hvidvin, frisk og floral næse, frugtig smag og nøddeagtig eftersmag. Ikke tilsat svovl. 12,5 % vol. 75 cl. Druesorten er Cortese. Biodynamisk.
Se mere
Rødvin fra topproducenten Erbaluna i Barolo. Ikke tilsat sulfitter. Druen er nebbiolo I næsen skifer og trøffel, og smagen er fløjlsblød og krydret, med lang eftersmag. 75 cl. 14 % vol.
Se mere
Lækker smag af en blanding af blåbær, jordbær,kirsebær, solbær og hindbær. Skøn likør med udpræget smag af modne bær. 25% vol. 70 cl.
Se mere
Specialgin fremstillet med 24 forskellige middelhavsurter og lagret 14 måneder i brugte px-sherry-fade. PX er den helt søde sherry. Limited edition for the finest palates. Kan serveres rent ved 14 gr. C. 50 cl 40 % vol.
Se mere
Fremstillet af druekvas fra lokale øko-bønder i Alto Adige/ Sydtyrol 40 % vol. 50 cl
Se mere
Lækker grappa fremstillet på kvas af pinot noir-druen. 50 cl., 40 % vol. Vegansk.
Se mere
Likør med masser af hyldeblomst-smag. Vegansk . Flot slank gaveflaske. 17% vol. 50 cl
Se mere
Rød vermouth efter en gammel overleveret opskrift. Rygraden er vin fra Toscana fremstillet på druen sangiovese. Tilsætning af 16 forskellige botanicals forvandler den ædle druesaft til en elegant aperitif med bemærkelsesværdig fylde. Vegansk. 16 % vol. 75 cl.
Se mere
Tør hvid vermouth efter fransk tradition. Til fremstilling benyttes bl.a. hvidvin fra Custoza samt udtræk af forskellige urter, frugter og krydderier. Stor aromafylde og mange forskellige smagsnuancer. Velegnet til cocktails. Vegansk. 18 % vol. 75 cl.
Se mere
Til denne traditionsrige lyse vermouth er anvendt mere end 30 forskellige urter og krydderier for at komme frem til den forførende og elegante smag i denne vermouth. Server din egen Dry Martini med is, gin og vermouth. Vegansk. 16 % vol. 75 cl.
Se mere
Så kom den, en gin uden alkohol! Dejlig smag. Fantastisk til GT. Naturligt udtræk af urter, destillat af gin, vand mm. Eminent , hvis du vil præsentere alkoholfrie cocktails. Under 0,5 % vol. og må derfor kaldes alkoholfri. Mange juicer, marmelader mv. kan også have været udsat for lidt gæring og således godt indeholde en anelse alkohol. vegansk. 50 cl.
Se mere
Den italienske specialitet med masser af saft af modne økologiske citroner. 25 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Ristede økologiske hasselnødder gør denne likør extra indbydende. Den typiske nøddesmag og de fine aromaer fra ristningen er en forførende kombination afstemt med det relativt lave sukkerindhold. 28 % vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Luxus kaffe likør fremstillet med specielt udvalgt kaffe fra Etiopien og Latinamerika. Fair trade. Den intensive aroma fra arabicabønnerne fra Etiopien sammen med den rige struktur fra de latinamerikanske bønner giver denne gourmet kaffelikør en helt særlig, kraftig og blød smag. Kan nydes ren eller i cocktails. 25% vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Likør klassikeren med den intense og naturlige duft af modne øko abrikoser. 28% vol. 70 cl.
Se mere
Blød og behagelig merlot, helt uden tilsætning af sulfitter. Vegansk. 75 c. 12% vol.
Se mere
Højaromatisk perlende muskatvin med naturlig sødme og lav alkoholprocent, et naturens vidunder ! Fremstilles ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. Nydes i Piemonte til bagværk med nødder og mandler. 75 cl. 5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne lille vingård i Piemonte på bare 7 ha. I alt bliver det blot til 80.000 flasker pr. år. På ejendommen dyrkes især moscato, men også brachetto og barbera. Sammen med faderen Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987. Det var 5 år før, EU fik sine regler for økologisk landbrug. Cantina Torelli var da også den første vingård med godkendte økologiske druer i Piemonte. Målet for Gianfranco er, som før, at fremhæve egnens positive karakteristika i den enkelte vin.
Se mere
Den klassiske citronlikør. Distilleriet ligger ved Amalfi-kysten. 70 cl. 32 % vol.
Se mere
Det er druen nebbiolo, den benyttes til den berømte barolo. Druen kan faktisk kun dyrkes i et mindre område i Piemonte. Med kortere gæring og blidere lagring kan denne vin drikkes allerede nu (2022) og de næste 3-4-5 år. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
Fremstillet af druekvas fra merlot og pinot noir fra lokale øko-bønder i Alto Adige/ Sydtyrol. Lagret 18 måneder i egetræstønder. Med nuancer af tørrede frugter og vanille. 40% vol. 50 cl. Vegansk.
Se mere
Denne mørke høj-kvalitets rom er fremstillet af økologiske og fair trade certificerede sukkerrør fra Cuba, omhyggeligt destilleret og modnet i egetræstønder. Frugtig og krydret duft og smag med en anelse sødme. Rommen har stor fylde. Den er rund og karakterfuld med toner af karamel, vanilje, sherry og orange, og den har en lang og skøn eftersmag. A rum for sipping. Nyd den f.eks. med en isterning ved 16-19 gr. C. Også god i cocktails. 70 cl. 40 % vol. Vegansk
Se mere
Behagelig og frisk med noter af æble og grape. Vegansk. Biodynamisk. 12 % vol. 37,5 cl.
Se mere
Det økologiske destilleri i Sydtyrol har længe ønsket at starte en produktion af højkvalitetseddike. Det er nu lykkedes med deres Genussmanufaktur. De økologiske æbler er selvfølgelig helt lokale og plukket i Sydtyrol, der er masser af håndarbejde i selve produktionen, som iøvrigt foregår efter ældgamle principper men med anvendelse af moderne teknologi. Kvalitet er nøgleordet under alle processer fra plukning af de fuldmodne æbler til selve flaskens form og etiket. Endelig er smagen justeret ved tilsætning af koncentreret æblesaft. Resultatet er fantastisk. Den syrlige smag af eddike er i en perfekt balance med sødmen fra den tilføjede æblesaft. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer. Evt. bundfald er tegn på produktets naturlighed. Eddikesyre 5%. 25 cl. Fremstillet af Genussmanufaktur der Brennerei Walcher.
Se mere
Det økologiske destilleri i Sydtyrol har længe ønsket at starte en produktion af højkvalitetseddike. Det er nu lykkedes med deres Genussmanufaktur. De økologiske æbler er selvfølgelig helt lokale og plukket i Sydtyrol, der er masser af håndarbejde i selve produktionen, som iøvrigt foregår efter ældgamle principper men med anvendelse af moderne teknologi. Kvalitet er nøgleordet under alle processer fra plukning af de fuldmodne æbler til selve flaskens form og etiket. Endelig er smagen justeret ved tilsætning af koncentreret æblesaft. Resultatet er fantastisk. Den syrlige smag af eddike er i en perfekt balance med sødmen fra den tilføjede æblesaft. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer. Evt. bundfald er tegn på produktets naturlighed. Eddikesyre 5%. 50 cl. i høj slank flaske. Fremstillet af Genussmanufaktur der Brennerei Walcher
Se mere
Frugtig perlende vin til terrassen eller i lette sommerdrinks. 11,5 % vol. 75 cl.
Se mere
En frisk boblende "champagne". Helt uden tilsatte sulfitter. Vegansk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Smuk gylden farve. Aroma og smag af fersken, honning, mandel og marcipan. Sprød syre i perfekt harmoni med meget fin explosiv sødme. Unik fløjlsblød, fyldig og elegant. Vidunderlig vin, der mætter smagsløgene og med sin moderate alkohol giver den nyderen lejlighed til at beholde en nærmest opløftet fornemmelse i krop og sjæl. Druerne lufttørrer 6 måneder før presning. Gæret i egefad 2-3 måneder, herefter fadlagret på små nye franske egefade 15-18 måneder. Vurderet med flotte 2 glas i Gambero Rosso ’03 ’05 ’06. Vinitalia 2000 bedste vin i sin klasse. Guld “Los Angeles” ’99. Sølv Expo 2002. Vegansk. 50 cl. 15 % vol. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
Den populære aperitif fra Italien, aperol, fås nu økologisk fra Biostilla Blandes f.eks. med prosecco. Vegansk. 15% vol. 70 cl.
Se mere
Krystalklar italiensk likørklassiker med stjerneanis. Serveres f.eks. med et par kaffebønner i et glas, i en espresso, eller bare køligt i et glas. Også meget anvendelig i cocktails. 40% vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Fasoli Gino regnes for en af de allerbedste Soave producenter i Italien. Hvidvinen er produceret på 100% Garganega druer. Den er ikke fadlagret og både aroma og smag afspejler elegant friskhed. Lifligt indtryk af blomster, lyse roser og lidt æble og pære. Der er en fin balance i smagen mellem frugt og syre, samt et fint islæt af citrusagtig friskhed. Tiltalende fylde i den friske eftersmag. 75 cl. 12.5 % vol. Vegansk. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer. .
Se mere
En ægte ripasso fra Trabucchi. Når amaronen har lagret færdig i februar, kommer man frisk vin på kvaset. Resultatet er en meget flot vin med noter af kirsebærlikør og chokolade. Smagen er rund og blød med frugtsmag og blide tanniner. Dertil tobak, lakrids og vanilje. 24 måneder i franske barriques. 75 cl. 14,5 % vol.
Se mere
Ikke amarone, heller ikke ripasso, men dog alligevel !Kort tørring af druer (30 dage) og derefter 18 måneder i barriques. En behagelig duft af sort trøffel, grafit, mynte, chokolade, peber, lakrids. Smagen har en god struktur, hvor syre, bløde tanniner og smagen af kirsebær balancerer fint med den ret høje alkoholprocent. En kompleks vin med en lang finale af chokolade og blommer. 75 cl. 15 % vol.
Se mere
Urterne er samlet i bjergene i Sydtyrol i egnen omkring destilleriet Flot slank gaveflaske. 28% vol. 50 cl.
Se mere
Rødvin på 70% Corvina og 30% Rondinella håndplukkede druer fra Fasoli Gino, Italien. Vinen har en flot klar rød farve og indbydende frisk aroma af lyse bær og frugter. Smagen af moden frugt giver en behagelig blødhed og rigtig fin fylde. Vinen er let tør med silkeagtige tanniner og meget elegant og harmonisk smag. Virkelig god fylde og afbalanceret tiltalende eftersmag. Det anbefales at dekantere vinen ½-time inden servering. Alternativt hæld den op i en kande lige før serveringen og herefter straks tilbage i flasken igen. Vinen iltes hermed fint og aroma og smag træder mere naturligt frem. Serveres ved 16-20 grader. 75 cl. 13 % vol. Vegansk. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
En ægte ripasso. Den unge valpolicella gærer på druekvaset fra den koncentrerede amarone. Vinen er kompleks og krydret, lækker og sødmefuld med mindelser om nelliker og kanel. Vegansk. 14,5% vol. 75 cl. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
En helt klassisk vin santo, hvor de plukkede vindruer hænger til tørre vinteren over på nogle stativer på et velgennemluftet loft. Til foråret presses druerne, og vinen lagres adskillige år på små fade af kastanietræ. En formidabel dessertvin med en utrolig koncentration og dybde. Serveres traditionelt med små tørre mandelkager (cantuccini). 50 cl. 16 % vol.
Se mere
Helt fantastisk vermouth fremstillet efter en gammel andalusisk opskrift. Basis er en 8 år gammel oloroso tilsat en anelse px og forgæret med urter fra Robles’ egne vinmarker, bl.a. lavendel, kløver og valmue. Der afsluttes med en smule kanel, og resultatet minder ikke så lidt om det andalusiske køkken og dets brug af krydderier. VRMT har en fin balance mellem det søde, det bitre og det syrlige. 15 % vol. 1 liter. Vegansk.
Se mere
Ingen e-numre. Kun den rene smage af vilde skovhindbær. Fantastisk! Det kræver erfaring og stor dygtighed at få så megen frugtsmag med over i brændevinen. Dette produkt er brændt på hindbær, ikke bare en vodka trukket på bær. 40% vol. 70 cl.
Se mere