Hedvin

Det ypperste fra de stejle skiferbjerge ved Middelhavskysten i Banyuls. 50 cl. 17% vol.
Se mere
Tæt saftig parade-sauternes med en sjælden styrke, med noter af moden ananas, honningmelon, citrusskal og fersken i denne skønne drik, der i øvrigt blot bliver bedre med årene. Modtaget masser af priser, bl.a. Biofach Gold 2018, Féminalise Paris 2018. 14%. 50 cl.
Se mere
Dessertvin fra egnen omkring Perpignan, hvor man allerede i oldtiden var berømt for de søde vine. Ægte "Muscat a Petits Grains" med naturlig sødme (vin doux naturel). 16% vol 75 cl.
Se mere
Et traditionelt produkt for Cognac-området. Cognac blandes med frisk gylden druesaft (næsten i forholdet 1:1) og lagres derefter på egetræsfade i 3 år. Smager af cognac, chokolade og orange med god længde og fuld af elegance. Tildelt flere guld- og sølvmedaljer. 17 % vol. 75 cl. Gylden
Se mere
Et traditionelt produkt for Cognac-området. Cognac blandes med frisk rød druesaft (næsten i forholdet 1:1) og lagres derefter på egetræsfade i 3 år. Smager af cognac, chokolade og orange med god længde og fuld af elegance. Tildelt flere guld- og sølvmedaljer. 17 % vol. 75 cl.
Se mere
En fyldig og overdådig vin til dessert eller som aperitif. Denne helt utrolige drik har lagret 8 år (!) i de store pineau-egetræsfade. Ren druesaft - tilsat cognac - lagret - intet andet. 75 cl. 17 % vol.
Se mere
På Quinta da Trovisca dyrkes 7 ha økologisk. Deres Reserve Ruby Port er særlig intens og koncentreret. Druerne er Touriga Nacional (42%), Touriga Franca (43%) og Sousao (15%). Vinen har en intens mørkviolet farve og med noter af vilde bær såsom brombær, blåbær og solbær. Herefter en rig palet med koncentreret fylde af disse modne mørke frugters bløde smag afsluttende med en lang og kompleks finish. Kraftig ost eller mørk chokolade vil komplimentere denne rige portvin. Quietly cultivated and nested in the Douro. 19,5 % vol. 75 cl. Quevedo tilhører den nye generation af små familie-ejede vingårde i Douro-dalen. Gennem generationer har man her dyrket vindruer og fremstillet portvin, men kun til videresalg til portvinshusene i storbyen Porto. Med Portugals indtræden i EU 1986, måtte man ændre lovgivningen og tillade vingårdene i Duoro at sælge direkte til kunderne. det har givet en langt større og mere spændende variation i udbuddet af portvin. På den baggrund opstod Quevedo-brandet. Familien driver i dag seks vingårde på i alt 114 ha i portvinsområdet. Quevedo Port Wines er et familieforetagende med Oscar Quevedo som den overordnede leder og søsteren Claudia Quevedo som winemaker.
Se mere
Denne tawny er lagret ca. 4 år, dels i franske egetræstønder og dels i balseiros, som er meget store åbne tønder, hvor der sker en langsom og kontrolleret oxidation. Grundet balancen mellem den unge vin og egetræslagringen fremstår denne tawny som en meget anvendelig vin til mange formål, f.eks. desserter, oste, ananas, tiramusu mm. Druerne er Touriga Franca (55%), Tinta Roriz (25%), Touriga Nacional (20%). Der er modne frugter, såsom figen og blomme, men der er også noter af mandel og nødder. Der er en fin balance mellem det syrlige og det søde velintegreret med egetræet, samt en langvarig dvælende finish. Nested in the Douro. 18,5% vol. 75 cl.
Se mere
Den franske specialitet - en aperitif på basis af druesaft og eau de vie af vin. Forfriskende, må gerne serveres afkølet. Fremstillet på Chateau des Croisille i Luzech ved Cahors. 75 cl. 17 % vol.
Se mere
Smuk gylden farve. Aroma og smag af fersken, honning, mandel og marcipan. Sprød syre i perfekt harmoni med meget fin explosiv sødme. Unik fløjlsblød, fyldig og elegant. Vidunderlig vin, der mætter smagsløgene og med sin moderate alkohol giver den nyderen lejlighed til at beholde en nærmest opløftet fornemmelse i krop og sjæl. Druerne lufttørrer 6 måneder før presning. Gæret i egefad 2-3 måneder, herefter fadlagret på små nye franske egefade 15-18 måneder. Vurderet med flotte 2 glas i Gambero Rosso ’03 ’05 ’06. Vinitalia 2000 bedste vin i sin klasse. Guld “Los Angeles” ’99. Sølv Expo 2002. Vegansk. 50 cl. 15 % vol. Vingården ligger 25 km øst for Verona i en dal beskyttet af bjerge mod nord. Jorden består af dels ler, dels sand og grus. Familien ejer selv 14 ha, men køber desuden efter nøjagtige anvisninger vindruer hos familie, naboer og venner i nærheden, i alt ca.100 ha. Kravene er høj kvalitet og lavt udbytte, ligesom det er vigtigt at behandle jorden omsorgsfuldt og sikre jordens sundhed for kommende generationer, bl.a. ved at anvende naturgødning og kompost samt have græs mellem rækkerne. Beskæring udføres for ensartet modning, og druerne er håndplukkede. Gården benytter sig af solenergi og er ad den vej klimaneutral. Slægten overtog gården i 1925, og den drives nu af et par unge mennesker i 4. generation med hjælp fra faderen. Økologisk allerede i 1984. Sortimentet er bredt og spænder fra dagligvine til de dyreste amaroner. Tankegangen er på den ene side innovativ og eksperimenterende, mens man på den anden side anvender knowhow nedarvet gennem 4 generationer.
Se mere
En helt klassisk vin santo, hvor de plukkede vindruer hænger til tørre vinteren over på nogle stativer på et velgennemluftet loft. Til foråret presses druerne, og vinen lagres adskillige år på små fade af kastanietræ. En formidabel dessertvin med en utrolig koncentration og dybde. Serveres traditionelt med små tørre mandelkager (cantuccini). 50 cl. 16 % vol.
Se mere
Lækker og frisk dessertvin. Fremstillet på sent høstede druer med mere farve, sødme og kraft. En alsidig dessertvin til en god pris. 50 cl. 14,5 % vol.;
Se mere