Gin
Her finder du et sofistikeret spektrum af økologisk gin, der helt sikkert indeholder en flaske netop efter din smag. Gin er karakteriseret ved sin distinkte smag af enebær der tilføjer en unikhed til enhver drink og cocktail. Alle vores gin er udvalgt ud fra vores skrappe kvalitetskrav, så vi med stolthed kan stå inde for samtlige økologiske gin i vores sortiment.
Gå den sikre vej og mix din økologiske gin med en tonicvand af god kvalitet, eller skab en forførende gin-cocktail der henfører dig til nyforelskede sommeraftener i fuld flora.
I et sukkerkantet glas med isterninger tilsættes 4 cl Gin. Hertil tilføjes 2 cl hyldeblomstlikør, og glasset toppes op med sprudlende Prosecco. Tilføj en skive lime for ekstra sommerlig friskhed. Se vores udvalg af gin herunder og skriv til os via vores kontaktformular eller ring til os på telefon.: 20780318 hvis du har behov for råd til udvælgelsen af den bedste gin til dit behov. Se også vores udvalg af økologiske bobler.

En specialfremstillet gin med hele 24 økologiske smagstilsætninger fra Middelhavsområdet. En økologisk Gin Mare. Der er bl.a. anvendt rødder fra angelika og baldrian – og urter som rosmarin, kamille og mynte. Der er benyttet blomster fra f.eks. rose og lavendel samt frugter som mandarin og citron. Samt selvfølgelig enebær.40 % vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
Biostilla organic premium gin. Stilren smag af ægte enebær gør denne gin til en klassisk nydelse. Flot flaske. Vegansk. 37,5% vol. 70 cl
Se mere
Specielt fremstillet til den exclusive bar CLOUDS, der ligger på 35.etage i Zürichs højeste bygning. Friske noter af orange, mandariner og lidt enebær. Dertil krydderurter som timian, salvie og kardemomme. Fascinerende som de forskellige smagsemner harmonerer med hinanden. 42 % vol. 70 cl. Specialflaske.
Se mere
8. udgave af den populære Clouds Gin er samtidig seriens 10-års jubilæumsgin. Det var altså i 2011, at Andreas Kloke blev barmanager i restauranten Clouds i Zürich, og indledte et samarbejde med Lorenz Humbel Spezialitätenbrennerie. Denne 8. udgave er med enebær, basilikum, vanille, hibiscus, violblomst, blodappelsin, æblebrændevin mm. Her er asiatiske dufte, en buket af aromatiske krydderurter, en smule viol, æble og meget mere. 48 % vol. 70 cl. Kun 3.338 nummererede flasker. Speicialflaske i flot design, denne gang med røde farver.
Se mere
6. udgave af Clouds Gin er endnu engang en specialitet. Lorenz Humbel har sammen med barchefen på Clouds udviklet deres helt egen version af Sloe Gin – uden tilsætning af sukker. Her er selvfølgelig anvendt enebær, men også slåenbær samt Humbels egen blommebrændevin. Resultatet er tør og kompleks med en tydelig smag af enebær, men også chokolade, mandler samt en let sødme fra slåen og blommer. Den multi-facetterede aroma suppleres af en kombination af rooibos, kakao og chili. Alle komponenter er forgæret og destilleret separat! Kun 3.336 nummererede flasker. Clouds er restauranten på 35. etage på toppen af Zürichs højeste bygning. 48% vol. 70 cl. Specialflaske i flot design og med farve af modne slåenbær.
Se mere
5. udgave af Clouds Gin er atter en nyskabelse indenfor gin med 5 gange kirsebær: kirsebærblomster, kirsebærblade, kirsebærtræ, kirsebærkvas samt Humbels egen kirsch. Clouds er restauranten på 35. etage på toppen af Zürichs højeste bygning. Lorenz Humbel har sammen med folkene på Clouds udviklet denne specialitet. Kun 3.335 nummererede flasker. Fremstillet med enebær, gulerod, lavendel, ingefær, kanel mv. 48% vol. 70 cl. Specialflaske i flot kobberbrun farve.
Se mere
7. udgave af Clouds Gin med sine mangfoldige nuancer i glasset tager os med på en olfaktorisk rejse: enebær og subtile noter af stikkelsbær og muskatdruer mødes med højmodne hyldebær og lavendel. Smagen begynder med muskatdrue, estragon og lime og afløses af en meget lang urteagtig og frisk finish. Kun 3.337 nummererede flasker. Clouds er restauranten på 35. etage på toppen af Zürichs højeste bygning. 48% vol. 70 cl. Specialflaske i flot design hvid med lysgrøn tekst.
Se mere
Folkene bag succesen med Clouds Gin har udviklet denne specialitet, hvor økologiske passionsfrugter fra Thailand macererer sammen med Humbels enebærdestillat. Det er der kommet et vildt spændende mix ud af, hvor de frugtige-sød-syrlige aromaer fra passionsfrugterne spiller sammen med de kraftigt smagende enebær i et både med- og modspil. En helt særlig specialitet er, at frugtkødet fra passionsfrugterne stadig er i flaskerne, der således bør omrystes før brug til en cloudy passion. 50 cl. 40% vol. Nummererede flasker.
Se mere
En rund og fyldig dansk gin med elegante krydrede noter båret af blå kornblomst og noterne fra friske citroner. Cornflower Dry Gin er destilleret med lige dele kærlighed og omhu og med 12 udvalgte økologiske botanicals. Den har en enorm afrundet fylde og er med afbalancerede og afrundede noter. Den er simpelthen i en liga for sig selv, og er allerede at finde på flere af de fineste restauranter i Danmark. 40,4 % vol. 50 cl. Produceret i små batch med nummererede flasker. Mandala Organic importerer økologiske krydderier fra hele verden til Danmark. På et tidspunkt fik gin-elskeren Kim Dahl fra Mandala ideen til at anvende nogle af disse krydderier i en særlig dansk produceret gin med økologiske krydderier fra Kims eget firma. Således opstod samarbejdet mellem Kim og Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi.
Se mere
For få år siden etablerede familien eget distillery hjemme på gården i Wales. Denne botaniske gin er med noter af enebær, mælkebøtte, roser, pepermynte og andre florale og krydrede toner. 70 cl. 42 % vol.
Se mere
For få år siden etablerede familien eget distillery hjemme på gården i Wales. Seaweed gin er bl.a. destilleret på tang fra den keltiske kyst, hvorfor den egner sig fortrinligt til “alt godt fra havet”. Smagen er sprød og frisk, og den er også velegnet til cocktails. 70 cl. 42% vol.
Se mere
Denne lækre sloe gin er fremstillet er perfekt modnede slåen-bær plukket på deres økologiske gård hjemme I Wales. Destilleret med kanel, muskatnød og nelliker. Det går nærmest i jul med disse krydderier, mens den rige søde smag minder både om kræger og slåen og efterlader en frugtig finish. Ufiltreret. 70 cl. 25% vol.
Se mere
Dansk gin fremstillet specielt til rock-orkesteret Electric Guitars. Orkestret starter altid med en gin tonic, og har nu sammen med Kim fra Mandala fået deres helt egen gin efter orkestrets helt egne ønsker. Ingredienslisten er opbygget som en tourplan, og hver ingrediens er nøje udvalgt af Mandala Organic, tilsmagt af bandet selv. Intet er tilfældigt, f.eks. er alkoholprocenten det samme tal, som den frekvens, som man indspiller guitar ved, når man er i studiet. Alle etiketter er signeret i hånden, med bandets autografer. Dette gør hver eneste flaske unik, og ikke mindst personlig. Logoet er selvfølgelig bandets eget, som de også bruger på deres plader, plakater etc. 44,1 % vol. 50 cl. 1. udgave kun 500 stk. incl. guitarstreng og plekter. Mandala Organic importerer økologiske krydderier fra hele verden til Danmark. På et tidspunkt fik gin-elskeren Kim Dahl fra Mandala ideen til at anvende nogle af disse krydderier i en særlig dansk produceret gin med økologiske krydderier fra Kims eget firma. Således opstod samarbejdet mellem Kim og Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi.
Se mere
Dansk gin fremstillet specielt til rock-orkesteret Electric Guitars. Orkestret starter altid med en gin tonic, og har nu sammen med Kim fra Mandala fået deres helt egen gin efter orkestrets helt egne ønsker. Ingredienslisten er opbygget som en tourplan, og hver ingrediens er nøje udvalgt af Mandala Organic, tilsmagt af bandet selv. Intet er tilfældigt, f.eks. er alkoholprocenten det samme tal, som den frekvens, som man indspiller guitar ved, når man er i studiet. Alle etiketter er signeret i hånden, med bandets autografer. Dette gør hver eneste flaske unik, og ikke mindst personlig. Logoet er selvfølgelig bandets eget, som de også bruger på deres plader, plakater etc. 44,1 % vol. 50 cl. Ordinær udgave uden guitarstreng og plekter.
Se mere
Original gin, fremstillet i Frankrig, destilleret med økologiske enebær, intet andet. 70 cl. 37,5 % vol.
Se mere
Specialgin fremstillet med 24 forskellige middelhavsurter og lagret 14 måneder i brugte px-sherry-fade. PX er den helt søde sherry. Limited edition for the finest palates. Kan serveres rent ved 14 gr. C. 50 cl 40 % vol.
Se mere
En klassisk næse af enebær, citrus og koriander. En lille sødme på tungen med lime og citrusblomster, og med eftersmag af frisk græs. Dansk gin fremstillet på 16 forskellige økologiske botanicals, bl.a. vacuum destillerede økologiske appelsiner, hvilket tilfører en usædvanlig frisk smag og duft. Kildedal Gin er høj kvalitet til prisen. Hånddestilleret på Aabjerggaard i mikrosmå batches på max 56 liter. Sølv ved IWSC. 42 % vol. 50 cl. om CphOriGin: 2 venner – en madgourmet og en kemisk ingeniør – gik sammen i 2018 for at skabe premium gin, økologisk og uden kompromisser. Et lille effektivt destilleri, en legeplads for nysgerrighed og eksperimenteren, hvor der arbejdes med pipetter og andet udstyr for at udvikle unikke smage.
Se mere
Så kom den, en gin uden alkohol! Dejlig smag. Fantastisk til GT. Naturligt udtræk af urter, destillat af gin, vand mm. Eminent , hvis du vil præsentere alkoholfrie cocktails. Under 0,5 % vol. og må derfor kaldes alkoholfri. Mange juicer, marmelader mv. kan også have været udsat for lidt gæring og således godt indeholde en anelse alkohol. vegansk. 50 cl.
Se mere
En hånddestilleret, dansk produceret gin af højeste kvalitet. Alle ingredienser er økologiske. En af dem er spæde forårslindeblade, indsamlet i egen økologiske skov hos Økovin i Vestjylland. Lindetræet og dets hjerteformede blade er forbundet med Freja, kærlighedens og frugtbarhedens gudinde, og den kærlighed tror vi på at du kan smage i hver dråbe af denne gin. I samarbejde med ginkunstnerne i CphOriGin har vi udviklet denne velsmagende gin med noter af citrus, røde bær, rosmarin og en anelse lakrids. Kun fremstillet i 399 eksemplarer. 42% vol. 50 cl.
Se mere
Doften är ren med klara toner av enbär och citrus en svag doft av vanilj byggs upp av en kryddig lakritsarom. Den kraftiga alkoholen balanseras av en doft av örter och koriander. Smaken är kraftfull men samtidigt väldigt len. Lakritstonerna balanserar upp syran och sötman från ekfaten ser till att tyngdpunkten hålls mitt på tungan. På grund av att Ginen varken är kol- eller kylfiltrerad så finns gott om doft- och smakämnen samt oljor och texturbärare för att skapa en härlig munkänsla med lång eftersmak utan skarpa kanter och bittra toner. Gin som det skall vara. 57,1 % vol. 50 cl i åben trækasse (se foto)
Se mere
Denne traditionelle hollandske drik er faktisk forløberen for den gin, der senere udvikledes i England. Genever er fremstillet på korn og ved 3. destillering tilsat forskellige urter og krydderier, især enebær. Denne lagrede genever har en eksklusiv smag af urter, vanille m.v. og er lagret på tønder af egetræ. 70 cl. 35 % vol.
Se mere
Her er anvendt økologisk vinterhvede tilsat en blanding af enebær, lakrids, kanel og kardemomme. Smagen er kompleks men også afbalanceret, og med noter af enebær, lemon og lavendel. Fremstillet i Holland. 70 cl. 40% vol.
Se mere
Resultatet er en luksuriøs gin med delikate aromaer og smag af citrus og enebær på en afrundende baggrund af vanilje, kardemomme og Calamus rod. Sichuan peber, anis og Guinea peber tilfører gin'en struktur og skarphed. Eftersmagen er lang og blød med et touch af lakrids og hø.Gin'en kan serveres med is og citron, tonic eller blot tilsættes lidt vand og drikkes alene. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Er fremstillet med baggrund i Det Nordiske Køkkenmanifest. Aronia-bærret er hjertet i denne gin. Det kølige danske klima giver nemlig en langsom vækst til bærret, og derved fremkommer en helt unik frisk og kompleks tone, som let kan genfindes i ginnens smag. Destilleringen foregår i ultrasmå batches under 100 liter. Ginnen udvindes ved kold destillering, hvilket er med til at bibeholde mere smag fra de botanicals der er tilsat. Smagsnoterne er altså fremtrædende i denne gin, hvilket gør den til et højkvalitets produkt. Meget flot flaske. 50 cl. 43 % vol.
Se mere
Summer Fruit ønsker at bringe dig I sommerhumør, selv på en kold vinterdag. Der er anvendt de fineste økologiske ingedienser, som rabarber, hindbær, bourbon vanille, mynte, enebær og flere andre. Ginnen udvindes ligesom den klassiske Origin CPH ved kold destillering, hvilket er med til at bibeholde mere smag fra de botanicals der er tilsat. Smagsnoterne er altså fremtrædende i denne gin, hvilket gør den til et højkvalitets produkt. Den fremstilles i ultrasmå batches under 100 liter. Denne gin er en limited edition (der findes kun 1.000 nummererede flasker). Meget flot flaske. 50 cl. 43 % vol.
Se mere
Biodynamisk dyrkede urter er bl.a. ingredienser i denne small batch gin fra Bodensee. Forfriskende detaljerede smage af enebær, citronmelisse og orange efterfulgt af de mere krydrede smage af humleblomst og lavendel. Med megen kraft og textur, som det kun kan lade sig gøre i et lille destilleri. Fremstillet på mikrodestilleriet BAN i Nenzingen nær Boden Søen. 50 cl. 42% vol.
Se mere
En virkelig specialitet. Rüebli er tysk for gulerod. White Socks Gin blandet med et destillat af gulerod. Her er nye muligheder for at blande din helt egen cocktail. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Sådan skal en gin laves. Duft af enebær og lidt citron springer i næsen, og de samme modne duftnoter præger også den faste krop. En karakterfuld gin, der ikke lader sig forveksle, og som også er dejlig at drikke ren. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
Denne traditionelle hollandske drik er faktisk forløberen for den gin, der senere udvikledes i England. Genever er fremstillet på korn og ved 3. destillering tilsat forskellige urter og krydderier, især enebær. Denne unge genever har en meget fin og frugtig smag. 70 cl. 35 % vol.
Se mere