Frizzante og perlende
Her finder du vores udvalg af økologisk Frizzante. Frizzante betyder ”perlende” på italiensk og dækker over de let mousserende vine hvor flaskens tryk typisk ligger på 2-3 bar - cirka halvt så meget som champagne. Lad dig forføre og imponere af vores økologiske Frizzantes blide og uimodståelige bobler der formår at gøre enhver lejlighed til noget lidt specielt.
Hos Økovin.dk har vi særligt udvalgt disse let mousserende vine, og vores sortiment tæller både den sødlige Moscato frizzante der gør sig yderst udmærket som ledsager til bagværk med nødder, og den elegante Prosecco der brillerer på terrassen og gør sig godt i sommerdrinks. Oplev, opdag og smag dig til din økologiske boblende favorit og husk at vi altid står klar med en hjælpende hånd, og guider dig til det rigtige valg af økologisk Frizzante, enten på telefon eller via vores kontaktformular. Se vores udvalg herunder og glem ikke at udforske vores unikke sortiment af økologisk dessertvin og likør.

Brachetto er en rød drue, der er hjemmehørende i denne del af Piemonte. Druen anvendes typisk til at fremstille denne søde og bløde vin med lette bobler. Fremstillingen foregår ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. På samme måde fremstilles i øvrigt moscato d‘Asti. Perlende rødvin på brachetto-druen med naturlig sødme og lav alkoholprocent. Frisk, aromatisk og sødmefuld med smag af jordbær og rosenblade. Alkoholprocenten er kun 5%. Velegnet til desserter, gerne med jordbær eller som aperitif. 75 cl. 5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne lille vingård i Piemonte på bare 7 ha. I alt bliver det blot til 80.000 flasker pr. år. På ejendommen dyrkes især moscato, men også brachetto og barbera. Sammen med faderen Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987. Det var 5 år før, EU fik sine regler for økologisk landbrug. Cantina Torelli var da også den første vingård med godkendte økologiske druer i Piemonte. Målet for Gianfranco er, som før, at fremhæve egnens positive karakteristika i den enkelte vin.
Se mere
Lette bobler. Baseret på citrongræs, kaffir lime og 5 andre specialudvalgte urter, som gør produktet meget komplekst i smagen og giver stor spændvidde på smagspaletten. Denne variant er forfriskende, tør, med noter af citrus og bør nydes i et champagneglas. Serveres som aperitif eller til fisk og skaldyr. Vegan. Ikke tilsat sulfitter. 75 cl. 0,5 % vol. BORINO FIZZ: Den lette og elegante smagsoplevelse er båret frem af samspillet mellem urter, krydderier og blomster frem for frugt. Hver flaske med sin unikke sammensætning; Under den 21 dage lange fermenteringsproces udvikles de komplekse smagsnoter og naturlige lette bobler. Vi håber, du vil nyde den kold i et glas med stilk og få en signifikant anderledes smagsoplevelse, end du før har oplevet. BORINO Fizz skal ses som et alternativ til alkohol, men også et alternativ til mere frugttunge og sukkerfyldte drikkevarer, der præger det alkoholfrie marked i dag. Det, at have omtanke for den alkoholfrie oplevelse, er blevet en del af det gode værtskab. Derfor finder man også vores flasker på kortet hos flere af de bedste restauranter i både Danmark og Tyskland. BORINO Fizz har ingen kategori, den er helt sin egen og kan ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Smagen gør forskellen, det samme gør boblen. BORINO Fizz er fermenteret ligesom champagne, hvilket gør at boblen er holdbar og holder sig i op til 4 dage, hvis den bliver forseglet med en god champagnelukker. Fermenteringen skaber en alkoholprocent under 0,5% svarende til indholdet i en moden banan eller friskpresset appelsinjuice. Kunstbryggeriet Far og Søn : Vi har brygget øl gennem 14 år. Først i kunstnerisk regi og senere som "et rigtigt bryggeri" med tilhørende restaurant. Her oplevede vi en stigende efterspørgsel på alkoholfrie produkter, men fandt, at produkter som most og saft var for sukkerholdige, og at gæsterne blev mætte af drikkevarerne - ikke maden. Efter adskillige forsøg, knuste flasker og hovedbrud kom vi frem til en metode, der gjorde det muligt for os at skabe en ny let og elegant alkoholfri oplevelse. Metoden er en kombination af traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra champagne, kombineret med moderne brygteknikker. Med den har vi skabt en ny drikkevare kategori.
Se mere
Lette bobler. Forfriskende og let med noter af pære og ingefær. Brygget på frisk thaibasilikum, ingefær og rød grape. Nyd den i et hvidvinsglas og server til salater, kammuslinger eller sushi. Vegan. Ikke tilsat sulfitter. 75 cl. 0,5 % vol. BORINO FIZZal : Den lette og elegante smagsoplevelse er båret frem af samspillet mellem urter, krydderier og blomster frem for frugt. Hver flaske med sin unikke sammensætning; Under den 21 dage lange fermenteringsproces udvikles de komplekse smagsnoter og naturlige lette bobler. Vi håber, du vil nyde den kold i et glas med stilk og få en signifikant anderledes smagsoplevelse, end du før har oplevet. BORINO Fizz skal ses som et alternativ til alkohol, men også et alternativ til mere frugttunge og sukkerfyldte drikkevarer, der præger det alkoholfrie marked i dag. Det, at have omtanke for den alkoholfrie oplevelse, er blevet en del af det gode værtskab. Derfor finder man også vores flasker på kortet hos flere af de bedste restauranter i både Danmark og Tyskland. BORINO Fizz har ingen kategori, den er helt sin egen og kan ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Smagen gør forskellen, det samme gør boblen. BORINO Fizz er fermenteret ligesom champagne, hvilket gør at boblen er holdbar og holder sig i op til 4 dage, hvis den bliver forseglet med en god champagnelukker. Fermenteringen skaber en alkoholprocent under 0,5% svarende til indholdet i en moden banan eller friskpresset appelsinjuice. Kunstbryggeriet Far og Søn : Vi har brygget øl gennem 14 år. Først i kunstnerisk regi og senere som "et rigtigt bryggeri" med tilhørende restaurant. Her oplevede vi en stigende efterspørgsel på alkoholfrie produkter, men fandt, at produkter som most og saft var for sukkerholdige, og at gæsterne blev mætte af drikkevarerne - ikke maden. Efter adskillige forsøg, knuste flasker og hovedbrud kom vi frem til en metode, der gjorde det muligt for os at skabe en ny let og elegant alkoholfri oplevelse. Metoden er en kombination af traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra champagne, kombineret med moderne brygteknikker. Med den har vi skabt en ny drikkevare kategori.
Se mere
Lette bobler. Fyldig med nuancer af solmodne sensommerbær, der giver en kontrolleret sødme og ender i en tør note. Baseret på ren hibiscus, der giver den smukke røde farve. Nyd den i et stort rødvinsglas og bemærk, hvordan smagsnoterne udvikler sig. Serveres til fyldige hovedretter. Vegan. Ikke tilsat sulfitter. 75 cl. 0,5 % vol. BORINO FIZZ : Den lette og elegante smagsoplevelse er båret frem af samspillet mellem urter, krydderier og blomster frem for frugt. Hver flaske med sin unikke sammensætning; Under den 21 dage lange fermenteringsproces udvikles de komplekse smagsnoter og naturlige lette bobler. Vi håber, du vil nyde den kold i et glas med stilk og få en signifikant anderledes smagsoplevelse, end du før har oplevet. BORINO Fizz skal ses som et alternativ til alkohol, men også et alternativ til mere frugttunge og sukkerfyldte drikkevarer, der præger det alkoholfrie marked i dag. Det, at have omtanke for den alkoholfrie oplevelse, er blevet en del af det gode værtskab. Derfor finder man også vores flasker på kortet hos flere af de bedste restauranter i både Danmark og Tyskland. BORINO Fizz har ingen kategori, den er helt sin egen og kan ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Smagen gør forskellen, det samme gør boblen. BORINO Fizz er fermenteret ligesom champagne, hvilket gør at boblen er holdbar og holder sig i op til 4 dage, hvis den bliver forseglet med en god champagnelukker. Fermenteringen skaber en alkoholprocent under 0,5% svarende til indholdet i en moden banan eller friskpresset appelsinjuice. Kunstbryggeriet Far og Søn : Vi har brygget øl gennem 14 år. Først i kunstnerisk regi og senere som "et rigtigt bryggeri" med tilhørende restaurant. Her oplevede vi en stigende efterspørgsel på alkoholfrie produkter, men fandt, at produkter som most og saft var for sukkerholdige, og at gæsterne blev mætte af drikkevarerne - ikke maden. Efter adskillige forsøg, knuste flasker og hovedbrud kom vi frem til en metode, der gjorde det muligt for os at skabe en ny let og elegant alkoholfri oplevelse. Metoden er en kombination af traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra champagne, kombineret med moderne brygteknikker. Med den har vi skabt en ny drikkevare kategori.
Se mere
Højaromatisk perlende muskatvin med naturlig sødme og lav alkoholprocent, et naturens vidunder ! Fremstilles ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. Nydes i Piemonte til bagværk med nødder og mandler. 75 cl. 5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne lille vingård i Piemonte på bare 7 ha. I alt bliver det blot til 80.000 flasker pr. år. På ejendommen dyrkes især moscato, men også brachetto og barbera. Sammen med faderen Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987. Det var 5 år før, EU fik sine regler for økologisk landbrug. Cantina Torelli var da også den første vingård med godkendte økologiske druer i Piemonte. Målet for Gianfranco er, som før, at fremhæve egnens positive karakteristika i den enkelte vin.
Se mere
Pet Nat (Petillant Naturel) er perlende aperitif med naturlige bobler, som opstår ved at gæringen ikke er helt færdig, når flasken lukkes. Gustavshof anvender druen cabernet cortis til denne pet nat, og, som han skriver, er den for alle mennesker, der kan lide farvede vine. Naturvin. Let filtreret, ikke tilsat sulfitter, vegansk, biodynamisk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Dette er en typisk petnat med en kompleks duft af litchi, alpeurter og fersken med letgærede, nøddeagtige og letbitre aromaer. Der er citronsorbet og grønne abrikoser med megen mineralitet. En petnat, der også kan overbevise skeptikere. Fremstillet på druen muscaris, der er en krydsning af muscat og solaris. Naturvin. 75 cl. 12,5% vol. Vegansk. Vingården er et familiebrug, der nu dyrkes af 3. generation på kanten af en udslukt vulkan. „Ikke størrelsen af et skridt er afgørende, men retningen“, er familiens valgsprog, og de siger dermed, at det er det lange seje træk, der giver de gode resultater, både i marken og i kælderen.
Se mere
Frugtig perlende vin til terrassen eller i lette sommerdrinks. 11,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Alkoholfri ”champagne”. Friske aromaer af bl.a. æble og lidt fersken. Alkoholen er ekstraheret nænsomt ved en speciel proces. Indhold: hvidvin, sakkarose, kulsyre. 75 cl. 0 % vol.
Se mere