Calvados
Vi er stolte af at kunne præsentere vores udvalg af økologisk Calvados som er en æblebrændevin fra distriktet Calvados i Normandiet i Frankrig. Vi giver dig et nuanceret online udvalg af håndplukkede økologiske Calvados, udvalgt og kvalitetsstemplet af os og vores dygtige leverandører.
Se vores sortiment af økologiske Calvados herunder og gå på opdagelse i æblebrændevinens forskellige lagringstider der skaber forskellighed og karakter i udvalget. Tøv aldrig med at tage kontakt på telefon: 20780318 eller gennem vores kontaktformular hvor vi altid står klar med råd og vejledning til at vælge den ideelle flaske til netop dit behov. Husk desuden at se nærmere på vores spændende udvalg af gin.

Skøn duft og smag af fuldmodne æbler, vanille og lidt lakrids. Calvados fremstilles i Normandiet på basis af cider. Lagret på egetræstønder, og denne VS består af en udvalgt blanding fra forskellige tønder med 2-3 år på bagen. Går fint sammen med desserter og oste - eller bare for sig selv. 70 cl. 40 % vol. Pepin er et gammelt familieforetagende, der i generationer har produceret cider og calvados. For nogle år siden gik de over til økologisk produktion. Cideri og destilleri ligger ved Chateau de Serans i Orne-dalen i Normandiet. Familien driver et helt traditionelt cideri med de sorter af æbler og pærer, der igennem århundreder er blevet fundet bedst egnede til at fremstille cider og calvados. Der er tale om både søde og bitre sorter, mest af æble. Ialt har de 42 ha med frugttræer. Calvados fremstilles ved at destillere cider og derefter lagre destillatet på egetræstønder.
Se mere
Her er aromatiske urter og tørrede frugter med lang eftersmag. Extra old består af en udvalgt blanding af calvados, der har lagret i egetræstønder fra 6 til 10 år. Farven er orangeagtig og duften er med vanilje og tarte tatin. Smagen er udsøgt med mandler og nødder og noter af chokolade og cigarkasse. 70 cl. 40 % vol. Pepin er et gammelt familieforetagende, der i generationer har produceret cider og calvados. For nogle år siden gik de over til økologisk produktion. Cideri og destilleri ligger ved Chateau de Serans i Orne-dalen i Normandiet. Familien driver et helt traditionelt cideri med de sorter af æbler og pærer, der igennem århundreder er blevet fundet bedst egnede til at fremstille cider og calvados. Der er tale om både søde og bitre sorter, mest af æble. Ialt har de 42 ha med frugttræer. Calvados fremstilles ved at destillere cider og derefter lagre destillatet på egetræstønder.
Se mere
Med alderen kommer mandler, valnødder og nødder mere frem. Lagret på egetræstønder i mindst 10 år. Creme de la creme. Går fint sammen med desserter og oste. 70 cl. 43 % vol.
Se mere
Vielle Reserve består af en udvalgt blanding af calvados, der har lagret i egetræstønder mellem 4 og 7 år. Farven er ravgylden og smagen nærmer sig lidt det cognac-agtige med noter af hasselnød og kandiserede frugter. Prøv den evt. til frugtdessert. 70 cl. 40 % vol. Pepin er et gammelt familieforetagende, der i generationer har produceret cider og calvados. For nogle år siden gik de over til økologisk produktion. Cideri og destilleri ligger ved Chateau de Serans i Orne-dalen i Normandiet. Familien driver et helt traditionelt cideri med de sorter af æbler og pærer, der igennem århundreder er blevet fundet bedst egnede til at fremstille cider og calvados. Der er tale om både søde og bitre sorter, mest af æble. Ialt har de 42 ha med frugttræer. Calvados fremstilles ved at destillere cider og derefter lagre destillatet på egetræstønder.
Se mere
Destilleret 2003 og derefter lagret på egetræstønder. Kommet på flaske 2018. 15 år gammel calva. 70 cl. 41 % vol. Lakforsejling og eitket lettere skadet under transport – derfor nedsat pris.
Se mere
Destilleret 2005 og derefter lagret på egetræstønder. Kommet på flaske 2018. 13 år gammel calva. 70 cl. 41 % vol.
Se mere
Destilleret 2007 og derefter lagret på egetræstønder. Kommet på flaske 2018. 11 år gammel calva. 70 cl. 43 % vol.
Se mere