Brard Blanchard Cognac
En familie ejendom i Boutiers, nærmest en forstad til Cognac By. Markerne med vinstokke ligger omkring gården.
I den ene længe er destilleri (en gammel alambic af finpudset kobber), og i en anden lageret med tønder af egetræ. Der er også en lille butik. Ejendommen har været drevet økologisk siden 1972. Produktionen er for så vidt helt traditionel for en cognac-ejendom, hvor der fremstilles både vin, pineau og cognac. Brard Blanchard skiller sig dog ud pga. den høje kvalitet, hvilket har bevirket, at man efterhånden er i stand til at sælge næsten hele produktionen selv, i stedet for at sælge til de store huse inde i Cognac By.

15 år gammel cognac. Destilleriets top produkt med rancio osv.I sagens natur en sjældenhed, da der kun kan produceres ganske få flasker fra de længst lagrede barriques. Lagret 15 år på egetræsfade. 40% vol. 70 cl.
Se mere
3 år gammel cognac VS fra Brard Blanchard, der er en af de allerbedste blandt områdets små familielandbrug med vin og tilhørende destilleri. 70 cl. 40 % vol
Se mere
Et mægtigt, ikke-aggressivt og elegant udtryk som er karakteristisk for de bedste produktioner fra områdets destillerier. Ejendommen har været drevet økologisk siden 1972. Lagret 10 år på egetræsfade. 40% vol. 75 cl.
Se mere
”Single cask” cognac fra 1986. Helt unikt produkt, destilleret og lagret i 31 år i den samme tønde, derefter kommet på flaske i 2017, ingen blanding. Kun meget få flasker. 50 cl. 40 % vol.
Se mere
Et traditionelt produkt for Cognac-området. Cognac blandes med frisk gylden druesaft (næsten i forholdet 1:1) og lagres derefter på egetræsfade i 3 år. Smager af cognac, chokolade og orange med god længde og fuld af elegance. Tildelt flere guld- og sølvmedaljer. 17 % vol. 75 cl. Gylden
Se mere
Et traditionelt produkt for Cognac-området. Cognac blandes med frisk rød druesaft (næsten i forholdet 1:1) og lagres derefter på egetræsfade i 3 år. Smager af cognac, chokolade og orange med god længde og fuld af elegance. Tildelt flere guld- og sølvmedaljer. 17 % vol. 75 cl.
Se mere