Bobler
En flaske sprudlende og velsmagende bobler fungerer som det lille ”ekstra”, der sætter både de små fejringer og større festlige begivenheder op på et højere niveau. Hos os finder du altid et bredt udvalg af økologiske bobler til enhver smag og lejlighed. Vores sortiment af økologiske bobler er sammensat så du altid finder en flaske der passer til netop dit behov, og vi ryster aldrig på hånden når vi siger at vi står inde for kvaliteten af hver og én af vores økologiske bobler.
Gå på opdagelse i vores fantastiske kartotek af ypperlige økologiske bobler der rummer alt fra den perfekte boblende aperitif til et udvalg af ekstravagante champagner, Prosecco og Cava. Gå på opdagelse i dette økologiske bobleunivers og tøv aldrig med at kontakte os på telefon: 20780318 eller ved hjælp af vores kontaktformular hvis du har brug for råd og vejledning til at udvælge den ideelle flaske bobler til netop dit behov.

Brachetto er en rød drue, der er hjemmehørende i denne del af Piemonte. Druen anvendes typisk til at fremstille denne søde og bløde vin med lette bobler. Fremstillingen foregår ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. På samme måde fremstilles i øvrigt moscato d‘Asti. Perlende rødvin på brachetto-druen med naturlig sødme og lav alkoholprocent. Frisk, aromatisk og sødmefuld med smag af jordbær og rosenblade. Alkoholprocenten er kun 5%. Velegnet til desserter, gerne med jordbær eller som aperitif. 75 cl. 5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne lille vingård i Piemonte på bare 7 ha. I alt bliver det blot til 80.000 flasker pr. år. På ejendommen dyrkes især moscato, men også brachetto og barbera. Sammen med faderen Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987. Det var 5 år før, EU fik sine regler for økologisk landbrug. Cantina Torelli var da også den første vingård med godkendte økologiske druer i Piemonte. Målet for Gianfranco er, som før, at fremhæve egnens positive karakteristika i den enkelte vin.
Se mere
Denne blanc de noirs repræsenterer alt det, der karakteriserer en god champagne: en herlig duft og en afrundet og frisk smag, der minder om honning, akacie og friske frugter. Fremstillet på 100 % pinot noir-druer. Biodynamisk. 75 cl. 12 % vol.
Se mere
Fortryllende og smuk rosé, frisk med god syre og en anelse jordbærsmag. Biodynamisk. 75 cl. 12,5 % vol. Champagne Fleury Père et Fils, Champagne. Champagnen fra Champagne Fleury produceres i hjertet af den franske champagne-region, og har ry for at være den allerførste champagne, der er fremstillet gennem en 100% biodynamisk proces. Familien, der ejer Champagne Fleury har fremstillet champagne i mere end 100 år, hvilket betyder at erfaringer og håndværk er blevet videreført til mange generationer. Champagnen er blevet dyrket økologisk siden 1970 og sidenhen med udgangspunkt i biodynamiske prodesser siden 1989. Verden over er Champagne Fleury en yderst anerkendt champagne, som sælges på de fineste restauranter rundt omkring i verden. se mere her: http://www.champagne-fleury.fr/
Se mere
Efter 36 måneders lagring er boblerne fine og aromaerne delikate. Her er masser af fine små luftbobler og både duft og smag er frisk, floral og mineralsk. En flot „champagne“, der på samme tid er fyldig, blid og med kraftig mineralitet. Det er en vin til fest og selskabelighed. Den kan serveres som velkomstdrink og aperitif, eller til tapas, til sushi eller i øvrigt til fisk og skaldyr Biodynamisk. 5 stjerner og 90/100 points hos Alt om Vin. 91/100 p. hos Din Vin Guide. 13 % vol. 75 cl. Katia og Etienne Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ved foden af Vogeserne ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, og mange af hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner inden for vinfremstilling. Indenfor biodynamisk jordbrug er terroir-begrebet, og dermed arbejdet med at forfine den enkelte druesorts karakteristika, sammen med markens jordbund, mikroklima osv. noget helt grundlæggende. På gården har Etienne nu praktiseret biodynamik i mere end 20 år for at kreere vine fulde af stilsikker renhed og karakter.
Se mere
Lette bobler. Baseret på citrongræs, kaffir lime og 5 andre specialudvalgte urter, som gør produktet meget komplekst i smagen og giver stor spændvidde på smagspaletten. Denne variant er forfriskende, tør, med noter af citrus og bør nydes i et champagneglas. Serveres som aperitif eller til fisk og skaldyr. Vegan. Ikke tilsat sulfitter. 75 cl. 0,5 % vol. BORINO FIZZ: Den lette og elegante smagsoplevelse er båret frem af samspillet mellem urter, krydderier og blomster frem for frugt. Hver flaske med sin unikke sammensætning; Under den 21 dage lange fermenteringsproces udvikles de komplekse smagsnoter og naturlige lette bobler. Vi håber, du vil nyde den kold i et glas med stilk og få en signifikant anderledes smagsoplevelse, end du før har oplevet. BORINO Fizz skal ses som et alternativ til alkohol, men også et alternativ til mere frugttunge og sukkerfyldte drikkevarer, der præger det alkoholfrie marked i dag. Det, at have omtanke for den alkoholfrie oplevelse, er blevet en del af det gode værtskab. Derfor finder man også vores flasker på kortet hos flere af de bedste restauranter i både Danmark og Tyskland. BORINO Fizz har ingen kategori, den er helt sin egen og kan ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Smagen gør forskellen, det samme gør boblen. BORINO Fizz er fermenteret ligesom champagne, hvilket gør at boblen er holdbar og holder sig i op til 4 dage, hvis den bliver forseglet med en god champagnelukker. Fermenteringen skaber en alkoholprocent under 0,5% svarende til indholdet i en moden banan eller friskpresset appelsinjuice. Kunstbryggeriet Far og Søn : Vi har brygget øl gennem 14 år. Først i kunstnerisk regi og senere som "et rigtigt bryggeri" med tilhørende restaurant. Her oplevede vi en stigende efterspørgsel på alkoholfrie produkter, men fandt, at produkter som most og saft var for sukkerholdige, og at gæsterne blev mætte af drikkevarerne - ikke maden. Efter adskillige forsøg, knuste flasker og hovedbrud kom vi frem til en metode, der gjorde det muligt for os at skabe en ny let og elegant alkoholfri oplevelse. Metoden er en kombination af traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra champagne, kombineret med moderne brygteknikker. Med den har vi skabt en ny drikkevare kategori.
Se mere
Lette bobler. Forfriskende og let med noter af pære og ingefær. Brygget på frisk thaibasilikum, ingefær og rød grape. Nyd den i et hvidvinsglas og server til salater, kammuslinger eller sushi. Vegan. Ikke tilsat sulfitter. 75 cl. 0,5 % vol. BORINO FIZZal : Den lette og elegante smagsoplevelse er båret frem af samspillet mellem urter, krydderier og blomster frem for frugt. Hver flaske med sin unikke sammensætning; Under den 21 dage lange fermenteringsproces udvikles de komplekse smagsnoter og naturlige lette bobler. Vi håber, du vil nyde den kold i et glas med stilk og få en signifikant anderledes smagsoplevelse, end du før har oplevet. BORINO Fizz skal ses som et alternativ til alkohol, men også et alternativ til mere frugttunge og sukkerfyldte drikkevarer, der præger det alkoholfrie marked i dag. Det, at have omtanke for den alkoholfrie oplevelse, er blevet en del af det gode værtskab. Derfor finder man også vores flasker på kortet hos flere af de bedste restauranter i både Danmark og Tyskland. BORINO Fizz har ingen kategori, den er helt sin egen og kan ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Smagen gør forskellen, det samme gør boblen. BORINO Fizz er fermenteret ligesom champagne, hvilket gør at boblen er holdbar og holder sig i op til 4 dage, hvis den bliver forseglet med en god champagnelukker. Fermenteringen skaber en alkoholprocent under 0,5% svarende til indholdet i en moden banan eller friskpresset appelsinjuice. Kunstbryggeriet Far og Søn : Vi har brygget øl gennem 14 år. Først i kunstnerisk regi og senere som "et rigtigt bryggeri" med tilhørende restaurant. Her oplevede vi en stigende efterspørgsel på alkoholfrie produkter, men fandt, at produkter som most og saft var for sukkerholdige, og at gæsterne blev mætte af drikkevarerne - ikke maden. Efter adskillige forsøg, knuste flasker og hovedbrud kom vi frem til en metode, der gjorde det muligt for os at skabe en ny let og elegant alkoholfri oplevelse. Metoden er en kombination af traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra champagne, kombineret med moderne brygteknikker. Med den har vi skabt en ny drikkevare kategori.
Se mere
Lette bobler. Fyldig med nuancer af solmodne sensommerbær, der giver en kontrolleret sødme og ender i en tør note. Baseret på ren hibiscus, der giver den smukke røde farve. Nyd den i et stort rødvinsglas og bemærk, hvordan smagsnoterne udvikler sig. Serveres til fyldige hovedretter. Vegan. Ikke tilsat sulfitter. 75 cl. 0,5 % vol. BORINO FIZZ : Den lette og elegante smagsoplevelse er båret frem af samspillet mellem urter, krydderier og blomster frem for frugt. Hver flaske med sin unikke sammensætning; Under den 21 dage lange fermenteringsproces udvikles de komplekse smagsnoter og naturlige lette bobler. Vi håber, du vil nyde den kold i et glas med stilk og få en signifikant anderledes smagsoplevelse, end du før har oplevet. BORINO Fizz skal ses som et alternativ til alkohol, men også et alternativ til mere frugttunge og sukkerfyldte drikkevarer, der præger det alkoholfrie marked i dag. Det, at have omtanke for den alkoholfrie oplevelse, er blevet en del af det gode værtskab. Derfor finder man også vores flasker på kortet hos flere af de bedste restauranter i både Danmark og Tyskland. BORINO Fizz har ingen kategori, den er helt sin egen og kan ikke sammenlignes med andre produkter på markedet. Smagen gør forskellen, det samme gør boblen. BORINO Fizz er fermenteret ligesom champagne, hvilket gør at boblen er holdbar og holder sig i op til 4 dage, hvis den bliver forseglet med en god champagnelukker. Fermenteringen skaber en alkoholprocent under 0,5% svarende til indholdet i en moden banan eller friskpresset appelsinjuice. Kunstbryggeriet Far og Søn : Vi har brygget øl gennem 14 år. Først i kunstnerisk regi og senere som "et rigtigt bryggeri" med tilhørende restaurant. Her oplevede vi en stigende efterspørgsel på alkoholfrie produkter, men fandt, at produkter som most og saft var for sukkerholdige, og at gæsterne blev mætte af drikkevarerne - ikke maden. Efter adskillige forsøg, knuste flasker og hovedbrud kom vi frem til en metode, der gjorde det muligt for os at skabe en ny let og elegant alkoholfri oplevelse. Metoden er en kombination af traditionsrige fermenteringsmetoder, som vi kender fra champagne, kombineret med moderne brygteknikker. Med den har vi skabt en ny drikkevare kategori.
Se mere
Højaromatisk perlende muskatvin med naturlig sødme og lav alkoholprocent, et naturens vidunder ! Fremstilles ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. Nydes i Piemonte til bagværk med nødder og mandler. 75 cl. 5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne lille vingård i Piemonte på bare 7 ha. I alt bliver det blot til 80.000 flasker pr. år. På ejendommen dyrkes især moscato, men også brachetto og barbera. Sammen med faderen Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987. Det var 5 år før, EU fik sine regler for økologisk landbrug. Cantina Torelli var da også den første vingård med godkendte økologiske druer i Piemonte. Målet for Gianfranco er, som før, at fremhæve egnens positive karakteristika i den enkelte vin.
Se mere
Pet Nat (Petillant Naturel) er en perlende aperitif med naturlige bobler, som opstår ved at gæringen ikke er helt færdig, når flasken lukkes. Til denne pet nat er anvendt den nye skimmelresistente drue Cabernet Blanc (blanding af Cabernet Sauvignon og Regent), som giver en helt HVID per nat. For alle, der kan lide farvede vine. Naturvin. Let filtreret, ikke tilsat sulfitter, vegansk, biodynamisk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Pet Nat (Petillant Naturel) er perlende aperitif med naturlige bobler, som opstår ved at gæringen ikke er helt færdig, når flasken lukkes. Gustavshof anvender druen cabernet cortis til denne pet nat, og, som han skriver, er den for alle mennesker, der kan lide farvede vine. Naturvin. Let filtreret, ikke tilsat sulfitter, vegansk, biodynamisk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Dette er en typisk petnat med en kompleks duft af litchi, alpeurter og fersken med letgærede, nøddeagtige og letbitre aromaer. Der er citronsorbet og grønne abrikoser med megen mineralitet. En petnat, der også kan overbevise skeptikere. Fremstillet på druen muscaris, der er en krydsning af muscat og solaris. Naturvin. 75 cl. 12,5% vol. Vegansk. Vingården er et familiebrug, der nu dyrkes af 3. generation på kanten af en udslukt vulkan. „Ikke størrelsen af et skridt er afgørende, men retningen“, er familiens valgsprog, og de siger dermed, at det er det lange seje træk, der giver de gode resultater, både i marken og i kælderen.
Se mere
Frugtig perlende vin til terrassen eller i lette sommerdrinks. 11,5 % vol. 75 cl.
Se mere
En frisk boblende "champagne". Helt uden tilsatte sulfitter. Vegansk. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. Almost colourless, showing a slight gold-coloured, in which, a fine and constant bubble flows. On nose, it reveals deep fruit aromas with citrus notes that remind of lemons and oranges. Its strong bubble and the fresh fruit flavour add freshness, as well as a balanced acidity at the end. 75 cl. 11,5 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny yellow colour and a thin bubble. On nose, floral aromas with ripe fruits with bone like apricots or peaches and citrus peels. We stand out its creaminess, freshness, elegance and persistence on mouth. 75 cl. 11,5 % vol. Druen er muscatel de Alexandrie. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a pale colour with slight salmon coloured. Intense red berry fruit aromas, with hints of strawberry and cherry on the nose, and hints of lollipop on the palate. Its fine bubble, add sweetness followed by a fresh finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny golden-yellow colour. On nose, it displays strong and intensity tropical hints, with pineapple and mango hints coming through. The tropical taste and the lasting bubble, add a correct acidity, softness, full-bodied and an intensity finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 3 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Tør tysk ”champagne” med let mineralitet og elegant smag af frugt. Fremstillet efter Methode Rurale på riesling-druen. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Alkoholfri ”champagne”. Friske aromaer af bl.a. æble og lidt fersken. Alkoholen er ekstraheret nænsomt ved en speciel proces. Indhold: hvidvin, sakkarose, kulsyre. 75 cl. 0 % vol.
Se mere
En frisk og udsøgt cava som afspejler en moderne, elegant og sund livsstil. Klassisk i udtrykket med dejlig smag af æble og citrus. Den er tør og frisk med behagelig syre og dejlig frugtig eftersmag. En helt igennem lækker cava til en yderst fornuftig pris. Udvalgt blandt de bedste druer af xarel-lo, macabeu og parellada. Vita Vivet betyder noget i retning af Lev Livet. 75 cl. 11,5 % vol. Cellar Jan Vidal har lavet vin og dyrket druer i Penedès, som ligger mellem Barcelona og Tarragona siden 1970. Xavier som i dag driver huset er 3. generation og fokus er på klare, transparente og ærlige vine. Huset omfatter i dag 55 ha. Vinstokkene er ca. 25 år gamle.
Se mere