Bobler
En flaske sprudlende og velsmagende bobler fungerer som det lille ”ekstra”, der sætter både de små fejringer og større festlige begivenheder op på et højere niveau. Hos os finder du altid et bredt udvalg af økologiske bobler til enhver smag og lejlighed. Vores sortiment af økologiske bobler er sammensat så du altid finder en flaske der passer til netop dit behov, og vi ryster aldrig på hånden når vi siger at vi står inde for kvaliteten af hver og én af vores økologiske bobler.
Gå på opdagelse i vores fantastiske kartotek af ypperlige økologiske bobler der rummer alt fra den perfekte boblende aperitif til et udvalg af ekstravagante champagner, Prosecco og Cava. Gå på opdagelse i dette økologiske bobleunivers og tøv aldrig med at kontakte os på telefon: 20780318 eller ved hjælp af vores kontaktformular hvis du har brug for råd og vejledning til at udvælge den ideelle flaske bobler til netop dit behov.

Perlende rødvin på brachetto-druen med naturlig sødme og lav alkoholprcent. Fremstilles ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. Frisk og sødmefuld med smag af bl.a. jordbær og rosenblade. Velegnet til desserter eller som aperitif. 75 cl. 5,5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne familiegård i Piemonte. Idealet er at fremhæve områdets positive karakteristika i den enkelte vin. I alt bliver det til 80.000 flasker pr. år. Der dyrkes især moscato, men også barbera og andre sorter. Sammen med sine fader Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987.
Se mere
Denne blanc de noirs repræsenterer alt det, der karakteriserer en god champagne: en herlig duft og en afrundet og frisk smag, der minder om honning, akacie og friske frugter. Fremstillet på 100 % pinot noir-druer. Biodynamisk. 75 cl. 12 % vol.
Se mere
Fortryllende og smuk rosé, frisk med god syre og en anelse jordbærsmag. Biodynamisk. 75 cl. 12,5 % vol. Champagne Fleury Père et Fils, Champagne. Champagnen fra Champagne Fleury produceres i hjertet af den franske champagne-region, og har ry for at være den allerførste champagne, der er fremstillet gennem en 100% biodynamisk proces. Familien, der ejer Champagne Fleury har fremstillet champagne i mere end 100 år, hvilket betyder at erfaringer og håndværk er blevet videreført til mange generationer. Champagnen er blevet dyrket økologisk siden 1970 og sidenhen med udgangspunkt i biodynamiske prodesser siden 1989. Verden over er Champagne Fleury en yderst anerkendt champagne, som sælges på de fineste restauranter rundt omkring i verden. se mere her: http://www.champagne-fleury.fr/
Se mere
Her er masser af fine små luftbobler og duften/smagen er frisk, floral og mineralsk. En flot „champagne“, der på samme tid er fyldig, blid og med kraftig mineralitet.. God til mad. Biodynamisk. Vegansk. 12,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Højaromatisk perlende muskatvin med naturlig sødme og lav alkoholprocent, et naturens vidunder ! Fremstilles ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. Nydes i Piemonte til bagværk med nødder og mandler.75 cl. 5,5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne familiegård i Piemonte. Idealet er at fremhæve områdets positive karakteristika i den enkelte vin. I alt bliver det til 80.000 flasker pr. år. Der dyrkes især moscato, men også barbera og andre sorter. Sammen med sine fader Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. Almost colourless, showing a slight gold-coloured, in which, a fine and constant bubble flows. On nose, it reveals deep fruit aromas with citrus notes that remind of lemons and oranges. Its strong bubble and the fresh fruit flavour add freshness, as well as a balanced acidity at the end. 75 cl. 11,5 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny golden-yellow colour. On nose, it displays strong and intensity tropical hints, with pineapple and mango hints coming through. The tropical taste and the lasting bubble, add a correct acidity, softness, full-bodied and an intensity finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 3 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a pale colour with slight salmon coloured. Intense red berry fruit aromas, with hints of strawberry and cherry on the nose, and hints of lollipop on the palate. Its fine bubble, add sweetness followed by a fresh finish. 75 cl. 11,5 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Tør tysk ”champagne” med let mineralitet og elegant smag af frugt. Fremstillet efter Methode Rurale på riesling-druen. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Frisk italiensk champagne-type med let sødme. Frugtig med noter af Golden Delicious og fersken. Blid frugtsmag. Restsødme 13 g. 12,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Saften fra de hvide druer (Bjanca) er presset fra de hele klaser. Efter gæringen tilsættes sukker og champagnegær, hvorefter vinen tappes på flaske og kapsles. Gæringen fortsætter i flaskerne, og herved skabes de liflige bobler. Flaskerne opbevares nu lunt, til der er 7 atmosfære i flasken ved en temperatur på 20 grader. Derefter lagres vinen køligt. Efter et års tid sættes flaskerne i stativer med halsen nedad. De drejes en kvart omgang to gange dagligt i tre-fire uger, indtil alt bundfald er havnet på kapslens bund. Flaskehalsen fryses ned til ca. -40 grader. Herefter kan flasken rejses op, kapslen tages af, og proppen skydes ud sammen med bundfaldet. Til sidst proppes flaskerne på ny. Dette kaldes champagnemetoden. en halvtør/let sødlig boblevin. 75 cl. 11.5 % vol.
Se mere
Saften fra de røde druer (Rondo) er presset fra de hele klaser. Efter gæringen tilsættes sukker og champagnegær, hvorefter vinen tappes på flaske og kapsles. Gæringen fortsætter i flaskerne, og herved skabes de liflige bobler. Flaskerne opbevares nu lunt, til der er 7 atmosfære i flasken ved en temperatur på 20 grader. Derefter lagres vinen køligt. Efter et års tid sættes flaskerne i stativer med halsen nedad. De drejes en kvart omgang to gange dagligt i tre-fire uger, indtil alt bundfald er havnet på kapslens bund. Flaskehalsen fryses ned til ca. -40 grader. Herefter kan flasken rejses op, kapslen tages af, og proppen skydes ud sammen med bundfaldet. Til sidst proppes flaskerne på ny. Dette kaldes champagnemetoden. en halvtør/let sødlig boblevin. 75 cl. 11 % vol.
Se mere
En frisk og udsøgt cava som afspejler en moderne, elegant og sund livsstil. Klassisk i udtrykket med dejlig smag af æble og citrus. Den er tør og frisk med behagelig syre og dejlig frugtig eftersmag. En helt igennem lækker cava til en yderst fornuftig pris. Udvalgt blandt de bedste druer af xarel-lo, macabeu og parellada. Vita Vivet betyder noget i retning af Lev Livet. 75 cl. 11,5 % vol. Cellar Jan Vidal har lavet vin og dyrket druer i Penedès, som ligger mellem Barcelona og Tarragona siden 1970. Xavier som i dag driver huset er 3. generation og fokus er på klare, transparente og ærlige vine. Huset omfatter i dag 55 ha. Vinstokkene er ca. 25 år gamle.
Se mere