Biodynamisk
Hos Økovin.dk kan vi udover vores økologiske vine, tilbyde et omfattende udvalg af biodynamiske vine. Den biodynamiske produktion af vinen foregår stadig under økologiske forhold, men er kendetegnet ved at tage skridtet videre herfra. Udover den naturlige så- og høstteknik, er jordens kræfter og månens position vigtige faktorer i den biodynamiske produktion, og bonden planlægger derfor ofte vinproduktion efter en kosmisk kalender.
Tag på opdagelse i vores univers af biodynamiske vine hvor du finder fristende hvidvine til forretter og frokostanretninger, samt intense, harmoniske og karakteristiske rødvine til den gode middag eller til hverdagsglasset. Vores udvalg af biodynamiske vine byder desuden også på varianter af dessertvine og festlige bobler. Se hele vores spændende udvalg af biodynamiske vine herunder, og tøv aldrig med at kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon: 20780318 hvis du har brug for råd og vejledning til at udvælge den ideelle vin til netop dit behov. Husk også at gå op opdagelse i vores udvalg af naturlige vine.

Behagelig, blød, let krydret og let drikkelig merlot fra det central højland i Spanien. God all-round vin. Arbol de Vida er spansk for Livets Træ, og den flotte etiket er et fint eksempel på Livets Træ. Biodynamisk. 13,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Verdejo er den nye sort i hvidvin – florale noter, frisk og krydret i munden. Meget behagelig at drikke. Arbol de Vida er spansk for Livets Træ, og den flotte etiket er et fint eksempel på Livets Træ. Biodynamisk. 11,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Området Armagnac ligger syd for Bordeaux i Frankrig, og her har man i århundreder fremstillet sin helt egen specielle spirituøse drik, armagnac. Maurice de Mandalaere driver sin lille ejendom på blot 10 hektar efter de biodynamiske principper, som han gik over til allerede i 1997.Fra topområdet Bas Armagnac kommer denne fadlagrede drik med mindelser om nødder og søde frugter. 42 % vol. 70 cl.
Se mere
Området Armagnac ligger syd for Bordeaux i Frankrig, og her har man i århundreder fremstillet sin helt egen specielle spirituøse drik, armagnac. Maurice de Mandalaere driver sin lille ejendom på blot 10 hektar efter de biodynamiske principper, som han gik over til allerede i 1997. En smag der leder tankerne hen på kaffe, blommer og vanille. Lagret 10 år på egefade. 48 % vol. 70 cl.
Se mere
Vidunderlig og kraftig barbera, fyldig og med god frugt. Uden tilsat svovl. Biodynamisk. 14 % vol. 75 cl.
Se mere
Elegant og tør hvidvin med let frugtig smag. Fremstillet af de to røde druer Cabernet Cortis og Cabernet Sauvignon ved en helt speciel proces, hvor druemosten kun opnår ganske kort skindkontakt. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Stor mineralitet og et bredt frugtspektrum. Superelegant og med en enorm fylde i munden. En eftersmag, der næsten ikke vil holde op. Lagret 18 måneder på barriques. Gemmevin. Slottets topvin. Biodynamisk. 15 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Stor mineralitet og et bredt frugtspektrum. Superelegant og med en enorm fylde i munden. En eftersmag, der næsten ikke vil holde op. Lagret 18 måneder på barriques. Gemmevin. Slottets topvin. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Tør, fin friskhed, indsmigrende, harmonisk og længe i munden, rubinrød, modne og søde frugter, krydderurter, kaffe, enorm let og behagelig, 4 års lagring i barriques og store egetræsfade. Ingen pynt, ingen filtrering, lavt udbytte. Druen er sangiovese grosso. 75 cl. 15 % vol. Biodynamisk. Loacker Wine Estates er et familieforetagende, der ejer tre vingårde i Sydtyrol og Toscana. Vinmarkerne er på ialt 48 ha. og har siden 1979 været drevet ud fra den biodynamiske tankegang omkring samklang med naturen, vigtigheden af terroir mv. Økovin importerer vinene fra Corte Pavone, der blev købt i 1999, omfatter 19 ha, og ligger lige uden for den smukke gamle by Montalcino. markerne dyrkes stort set kun med druen sangiovese, der giver både saft og kraft til vinene. Familien bor i Sydtyrol, og familienavnet udtales da også noget i retning af ”lo akker”.
Se mere
Denne blanc de noirs repræsenterer alt det, der karakteriserer en god champagne: en herlig duft og en afrundet og frisk smag, der minder om honning, akacie og friske frugter. Fremstillet på 100 % pinot noir-druer. Biodynamisk. 75 cl. 12 % vol.
Se mere
Fortryllende og smuk rosé, frisk med god syre og en anelse jordbærsmag. Biodynamisk. 75 cl. 12,5 % vol. Champagne Fleury Père et Fils, Champagne. Champagnen fra Champagne Fleury produceres i hjertet af den franske champagne-region, og har ry for at være den allerførste champagne, der er fremstillet gennem en 100% biodynamisk proces. Familien, der ejer Champagne Fleury har fremstillet champagne i mere end 100 år, hvilket betyder at erfaringer og håndværk er blevet videreført til mange generationer. Champagnen er blevet dyrket økologisk siden 1970 og sidenhen med udgangspunkt i biodynamiske prodesser siden 1989. Verden over er Champagne Fleury en yderst anerkendt champagne, som sælges på de fineste restauranter rundt omkring i verden. se mere her: http://www.champagne-fleury.fr/
Se mere
Tør og lækker Bordeaux-vin med intensive bær-aromaer, tæt og kødfuld, vellagret og med et godt lagringspotentiale. Lagret 12 måneder i barriques. Druerne er merlot og cabernet sauvignon. Velegnet til mørkt kød, stegt and, hare o. lign. Biodynamisk. 13,5 % vol. 150 cl.
Se mere
Biodynamisk top-kvalitet med en utrolig delikat og frugtbetonet finesse. Frisk, kølig og sprød frugt med herlige helt utrolige aromaer af morbær, jordbær, ganske meget solbær og en friskhed som en let sommerregn. Ren hedonisme. Druerne er merlot (85%) og cabernet franc (15%). Slottet blev økologisk allerede i 2006 og biodynamisk 2008. Areal 18 ha. Kan leveres i 6-trækasse eller enkeltvis. 92/100 Wine Enthusiast, 92/100 Gilbert & Gaillard, 90/100 Parker, 88/100 James Suckling. 75 cl. 14 % vol. Biodynamisk.
Se mere
Hvidvin, frisk og floral næse, frugtig smag og nøddeagtig eftersmag. Ikke tilsat svovl. 12,5 % vol. 75 cl. Druesorten er Cortese. Biodynamisk.
Se mere
Masser af rød frugt med noter af lakrids. Rødvin uden tilsatte sulfitter og med naturlig gæring. Fremstillet af druerne grenache og syrah. Velegnet til mange retter: en god bøf, grill, salater eller pasta. 90 p. Decanter. Biodynamisk. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
Meget tæt og moden, fløjlsblød og prægtig. Mørk rød med mineralsk næse, ekstremt bløde tanniner. Lagret 12 måneder i nye franske barriques. Druerne er bl.a. syrah, carmenere og cabernet suavignon. Nyd den til f.eks. stegt lammekølle. 75 cl. 14,5 % vol. Biodynamisk. Vegansk. Har opnået såvel Gold som Grosses Gold ved smagninger på Biofach. Parker 91 points. James Suckling 94 points.
Se mere
Her er masser af fine små luftbobler og duften/smagen er frisk, floral og mineralsk. En flot „champagne“, der på samme tid er fyldig, blid og med kraftig mineralitet.. God til mad. Biodynamisk. Vegansk. 12,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Domænets nye kultvin. I begyndelsen blid, men senere mere kraftfuld og saftig. Her er masser af saft og kraft samt anelser af chokolade og lakrids. Det er en mere moderne stil, som ikke lige glemmes med det første. Druerne er cinsault, grenache, syrah og mourvedre. Etiketten viser en kamille i blomst. Udtræk af kamille anvendes i biodynamisk dyrkning bl.a. for at styrke plantens calciumoptag og for større modstandskraft mod tørke. Fremragende ledsager til vildtretter, krydrede retter med kød eller grønsager - også god til grill. Biodynamisk. 14,5 % vol. 75 cl.
Se mere
Fra en af områdets bedste vingårde kommer denne rødvin. Yderst koncentreret og harmonisk med stor elegance. Noter af skovbær og tobak og med lang eftersmag.Druerne er grenache, syrah, mourvedre og cinsault med lavt udbytte. En rigtig gemmevin, måske 25 år. Wine spectator 93 p. 75 cl. 14,5 % vol. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Masser af kirsebær, brombær og blommer. Skøn struktur med bløde pebernoter. God til and, okse og vildt. Druerne er grenache (80%) og syrah (20%). 91 p. Wine Spectator. 14,5 % vol. 75 cl. Biodynamisk. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Stor mineralitet og et bredt frugtspektrum. Superelegant og med en enorm fylde i munden. En eftersmag, der næsten ikke vil holde op. Lagret 18 måneder på barriques. Gemmevin. Slottets topvin. Biodynamisk.15 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
Meget koncentreret og harmonisk med stor elegance. Skovfrugter, tobak, lakridsrod. Lang eftersmag. 15 måneder i store egefade. En stor årgang, der kan gemmes længe, til 2035. Druerne er grenache, syrah, mourvedre og cinsault, og der høstes 25 hl/ha. Biodynamisk. 15 % vol. 75 cl. Den familieejede vingård Domaine de Beaurenard drives af de to brødre Daniel og Fréderic Coulon på syvende generation. Siden 2005 har vinproduktionen været økologisk og områderne med vinstokkene dyrkes ud fra biodynamiske principper. Klassiske traditioner og fornyelse er to vigtige dyder for Daniel og Fréderic, som hele tiden forsøger at forbedre vinfremstilligens processer. Når tiden er inde og druerne skal høstes, får hver arbejder to spande, en til de helt perfekte druer og en til de vindrueklaser, der ikke er helt modne. Herefter er det udelukkende de perfekte druer, der bruges til Domaine de Beaurenards vine.
Se mere
En tør rødvin på druesorten lemberger, der også kaldes blaufränkisch. Det er en druesort på vej frem i Tyskland. Smagen er med modne tanniner og noter af brombær, kirsebær og peber. Lagret i gamle brugte egetræstønder. Naturvin. Usvovlet og ufiltreret. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
En af de få vine, der passer til det kinesiske og ostindiske køkken, fordi den sur-søde smag fint går i spænd med krydrede eksotiske retter. Også velegnet til ost og desserter. Serveres ved 8-12 grader. Biodynamisk. Vegansk. 12,5 % vol. 75 cl. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
Dessertvin. Senthøstede druer giver den største sødme. Med gode noter af honning er denne vin således yderst velegnet til diverse desserter eller til et ostebord med et godt udvalg af faste oste. 75 cl. 13 % vol. Biodynamisk. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
Tør og frugtig hvidvin med en sjælden duft af ananas og banan og intensiv smag med let syre. Der tænkes meget i at spare på fossile brændstoffer og kemiske hjælpestoffer. Naturvin fremstillet på Pinot Gris (det franske navn) og Johanniter, tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12 % vol.
Se mere
Ved en yderst skånsom behandling af druer og most lykkes det at frembringe en hel lille åbenbaring af fascination og fortryllelse. Fuld af friskhed og subtile aromaer og alligevel med en stor kraft - dog parret med elegance og finesse. Guldmedalje Biofach 2014. 75 cl. 13,5 % vol. Biodynamisk.
Se mere
I en til formålet oprettet vinkælder, Finca Inanna, arbejder man ud fra ældgamle principper, således er der ingen elektricitet og alt arbejde udføres manuelt. Rødvinen gærer spontant i åbne amforaer, således som vi kender det fra oldtiden, for siden at modne i barriques. Ved en yderst skånsom behandling af druer og most lykkes det at frembringe en helt enestående frugtbetonet vin med noter af blommer, kirsebær, romkage, enebær, mørk chokolade og vanille. Lang, lang eftersmag. 75 cl. 13,5 % vol. Biodynamisk.
Se mere
Yderst koncentreret og harmonisk med stor elegance. Her er både skovbær, tobak, lakridsrod og meget lang eftersmag. Lav høstudbytte 25 hl/ha, 15 måneder i store egetræstønder. Meget stor årgang, kan gemmes ”evigt”. Denne helt igennem storartede vin anbefales til kraftige og krydrede retter med vildt eller okse. Druerne er grenache, syrah og mourvedre. Biodynamisk. 75 cl. 14,5% vol.
Se mere
Tør og udtryksfuld, fyrig og elegant, masser af røde frugter i smagen. Grenache, syrah, cinsault og mourvedre er druerne. Biodynamisk. 75 cl. 13% vol. Decanter 90 p. Millesime Bio Guld. Siden 1997 har gården været drevet økologiks og senere år endvidere biodynamisk.Og som Christian Leperchois (gårdens ejer)siger, "Jeg ønsker at lave gode vine MED naturen, ikke IMOD den!" Ejendommen dækker 40 hektar på den højre siden af Rhone-floden inden for områderne AOC Tavel, Lirac and Côtes du Rhone se evt. mere på http://www.carabiniers-vin-biologique.fr/en/?Welcome
Se mere
Varm og fyrig, hindbær og garrigue-krydderurter. Lakrids, lidt trøffel og tobak. Lang eftersmag med mange lag. Druerne er grenache, syrah og mourvedre. En vin med stort lagringspotentiale og velegnet til lammekølle og andre krydrede retter. Decanter 91 p. Parker 92 p. Biodynamisk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Muscat-druen får i Alsace en forførende sødlig duft og smag. Velegnet til aperitifs, receptioner, velkomstdrik osv., samt oste og desserter -og ikke mindste friske asparges. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12 %. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
Her er duft af akaciehonning og tørrede abrikoser. Farven er mat gul, orange henimod let brunlig. Syren er klar og balanceret som i appelsin med en let fedme og mineralsk salt. Sødme som i modne æbler. Der er en levende fornemmelse med friske citrusfrugter, stikkelsbær og vanilje. Naturvin fremstillet på chardonnay-druen uden tilsætning af sulfitter. Let filtreret. Ved fremstilling af orangevin fjernes skaller og kerner ikke under gæringsprocessen (modsat hvidvin), og vinen får således både mere farve og mere smag. 75 cl. 14,5 % vol. Biodynamisk. Ikke tilsat sulfitter. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten chiquitta af tidligste høst. Let gul farve og duft af grønne oliven, nyslået græs, æble og tomat. Smagen desuden med mandel samt fennikel og kanel. Middelfrugtig olie med kun lidt krydderi og bitterhed. Velegnet sammen med halvbitre grønsager og tapas-tallerkener med skinke og ost. Kun 0,15 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten cornicabra af tidligste høst. Intens grønlig farve med duft af grønne oliven, æbler og græs. Smagen med en god balance mellem let sødme og bitterhed. Her fornemmes både mandel, nødder, tomat og modne bananer. Frugtig, harmonisk og kompleks olie, der vil gå fint med mange forskellige retter med kød, fisk eller skaldyr. Kun 0,17 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten grosal af tidligste høst. Farven er grønlig med gule toner og med frugtig duft af bl.a. banan og melon samt artiskok. Smagen desuden med flere bitre og krydrede noter samt mandel og grønsager. Frugtig, harmonisk og kompleks olie, der vil være ideel til forskellige kødretter og haute cuisine. Også perfekt med modne oste som f.eks. parmesan. Kan overraske sammen med chokolade og desserter. Kun 0,11 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Eksklusiv gourmet ekstra jomfru olivenolie koldpresset af de allerbedste håndplukkede oliven af sorten picual af tidligste høst. Let grønlig farve og med duft af figen, tomat og forskellige urter. Smagen desuden med mandler og forskellige bitre og krydrede noter. Frugtig halvbitter olie, der f.eks. kan tilføre extra aromaer til grillede eller kogte grønsager. Kun 0,13 % syre. 0,5 liter glasflaske. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Fra de gamle grenache-stokke kommer aromaer fra modne bær, kakao og mokka, og fra omkring ti andre forskellige druesorter leveres andre subtile aromaer til denne fantastiske vin med et stort gemmepotetiale. Kan drikkes nu, men også god til lagring i vinkælderen. Biodynamisk. 75 cl. 14,5 % vol.
Se mere
En fyldig og kraftig hvidvin med frugtagtig bouquet og lang eftersmag. Der anes en let røget aroma og en duft af skovbund. Anbefales til fisk og fjerkræ,men er også velegnet de mange fsk. røgvarer af fisk og kød. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 14 % vol. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
Rødvin med delikat kirsebæragtig frugtsmag. Serveres ved 12 C. Velegnet til stegte/grillede kødretter og milde oste.;75 cl. 14 % vol. Biodynamisk. Vegansk. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
Lækker hvidvin med modne frugtnuancer af nødder, modne pærer og tørrede frugter. Usvovlet og ufiltreret riesling fra de bedste marker og med en god struktureret smag af mineralitet fra de tertiære kalklag i undergrunden. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13 % vol.
Se mere
Tysk rødvin fremstillet af druen cabernet cortis (en tysk udviklet sort resistent mod svampesygdomme). Usvovlet og ufiltreret vin fra de bedste marker og med en god struktureret smag af mineralitet fra de tertiære kalklag i undergrunden. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 14,5 % vol.
Se mere
Tysk rødvin fremstillet af druen pinot noir (på tysk Blauburgunder). Druerne er nøje udvalgte, og vinen er usvovlet og ufiltreret.. Naturvin. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 13,5 % vol.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. Almost colourless, showing a slight gold-coloured, in which, a fine and constant bubble flows. On nose, it reveals deep fruit aromas with citrus notes that remind of lemons and oranges. Its strong bubble and the fresh fruit flavour add freshness, as well as a balanced acidity at the end. 75 cl. 11,5 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a perfect clean and shiny golden-yellow colour. On nose, it displays strong and intensity tropical hints, with pineapple and mango hints coming through. The tropical taste and the lasting bubble, add a correct acidity, softness, full-bodied and an intensity finish. 75 cl. 12 % vol. Restsødme 3 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Spansk “champagne”, fremstillet efter champagne-metoden. It has a pale colour with slight salmon coloured. Intense red berry fruit aromas, with hints of strawberry and cherry on the nose, and hints of lollipop on the palate. Its fine bubble, add sweetness followed by a fresh finish. 75 cl. 11,5 % vol. Restsødme 8 gr. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Riesling er den perfekte mad-vin. Renser munden og er uovertruffen til fisk og lyst kød. En ”gastronomisk vin”. Tør,frugtig og fuld af mineralitet. 12,5 % vol. 75 cl. Biodynamisk. Vegansk, Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
Granit giver en ekstra aroma af bl.a. grape. Med alderen udvikles smagen med tyk flydende honning og måske lidt petroleum.13 % vol. 75 cl.
Se mere
En fin tør hvidvin med en tydelig mineralitet, let frugt, harmonisk syre og god langvarig smag i munden. Dittelsheim består af en tung kalk- og mergelholdig jordbund, og på de varme skråninger får druerne god varme og mulighed for at modne godt. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
Aromatisk og eksotisk med noter af mandarin og ananas. Kompleks og delikat med tydelig mineralitet og lang eftersmag. Perfekt til skaldyr, fjerkræ samt ost, især ged. Biodynamisk. Familien har en lille parcel på dette grand cru-bjerg af granit. 14 % vol. 75 cl. Familien Simonis driver en lille biodynamisk og økologisk vingård på bare 7 ha i Ammerschwihr – en lille landsby ca.10 km fra Colmar. Etienne har en sand passion for vin, hvilket ofte bevirker, at hans vine har en unik stil. Han er en sand kunstner, der frembringer yderst behagelige vine med så meget karakter, at vinentusiaster sjældent lades indifferente ved mødet med vinene fra Simonis.
Se mere
Tør tysk ”champagne” med let mineralitet og elegant smag af frugt. Fremstillet efter Methode Rurale på riesling-druen. Naturvin tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere
Elegant og tør hvidvin med en velstruktureret og saftig smag og mild syre og duft af ananas og abrikos. Naturvin fremstillet på silvaner-druen, tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.;
Se mere
En tør hvidvin med en mild syre. Den har en god og behagelig smag, der holder længe i munden. Sinnvoll betyder fornuftigt gennemtænkt, og vingården driver en sinnvoll produktion, der resulterer i sinnvoll nydelse i glasset. Der tænkes meget i at spare på fossile brændstoffer og kemiske hjælpestoffer. Naturvin fremstillet på johanniter-druen, tilsat en anelse svovl og let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12 % vol.
Se mere
Brødrene fra Navarrsotillo har også en vingård i nabo-området Navarra. Denne dyrkes efter de biodynamiske regler. Denne rødvin er middelkraftig og aromatisk, farven er som mørkerøde kirsebær, og vinen er velegnet til mange retter såsom salater, pasta, ris og kød. 75 cl. 13.5 % vol. Biodynamisk. Vegansk.
Se mere
Muskatdruen tilfører ekstra aroma og kompleksitet til denne verjus. I køkkenet: Kaloriefattigt alternativ til eddiker og citronsaft I Cocktails: det samme Som drik: blandes 1:4 med mineralvand til en anderledes forfriskning med alle indholdsstoffer fra druerne. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. Druesaft, intet andet. 0,50 cl.
Se mere
I køkkenet: Kaloriefattigt alternativ til eddiker og citronsaft I Cocktails: det samme Som drik: blandes 1:4 med mineralvand til en anderledes forfriskning med alle indholdsstoffer fra druerne. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke kan måles. Biodynamisk. Vegansk. Druesaft, intet andet. 0,75 cl
Se mere
En tør rødvin med frugtig smag. Harmonisk og med bløde tanniner. Duften minder om selvplukkede kirsebær og skovbær. En elegant og tiltalende vin fremstillet på druerne Dornfelder og St. Laurent. Naturvin. Let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. ikke tilsat sulfitter. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 12,5 % vol.
Se mere
En elegant og frugtig hverdags-hvidvin. Dejlig ukompliceret med en intens og rig struktur. Vinen er stabil og kan være åbnet flere dage uden at ændre karakter. En milepæl indenfor usvovlet hvidvin. Druerne er grauburgunder og johanniter. Naturvin. Let filtreret. Histamin-check viser et så lavt indhold af histaminer, at det ikke er målbart. Biodynamisk. Vegansk. 75 cl. 11,5 % vol.
Se mere