Asti

Perlende rødvin på brachetto-druen med naturlig sødme og lav alkoholprcent. Fremstilles ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. Frisk og sødmefuld med smag af bl.a. jordbær og rosenblade. Velegnet til desserter eller som aperitif. 75 cl. 5,5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne familiegård i Piemonte. Idealet er at fremhæve områdets positive karakteristika i den enkelte vin. I alt bliver det til 80.000 flasker pr. år. Der dyrkes især moscato, men også barbera og andre sorter. Sammen med sine fader Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987.
Se mere
Højaromatisk perlende muskatvin med naturlig sødme og lav alkoholprocent, et naturens vidunder ! Fremstilles ved en helt særlig teknik, hvor gæringen stoppes ved nedkøling inden sukkerets omdannelse til alkohol er tilendebragt. Nydes i Piemonte til bagværk med nødder og mandler.75 cl. 5,5 % vol. Gianfranco Torelli er nu fjerde generation på denne familiegård i Piemonte. Idealet er at fremhæve områdets positive karakteristika i den enkelte vin. I alt bliver det til 80.000 flasker pr. år. Der dyrkes især moscato, men også barbera og andre sorter. Sammen med sine fader Mario Torelli gik de over til økologisk dyrkning allerede i 1987.
Se mere