Artez Producteur d'Absinthe et Armagnac
Lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Populære produkter

Absinth blev forbudt i Frankrig i 1915. Man mente, at mange af den tids kunstnere som Van Gogh, Toulouse-Lautrec og flere andre, var blevet sindssyge af at indtage for meget absinth på datidens cafeer. Forbuddet blev udbredt til andre lande, men f.eks. ikke til Danmark. I nyere tid er absinth igen blevet lovlig at producere og drikke. Muligvis er det en af EUs velsignelser. Absinth har høj alkoholprocent og er tilsat anis og malurt samt flere andre urter. Smagen er lakridsagtig og med en mynteagtig bitterhed. Ved tilsætning af vand bliver drikken mælkehvid. 68 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Den velkendte drik fra Frankrig med tydelig smag af lakrids. Fremstillet efter en gammel opskrift med smagsgivere som anis, bynke m.fl. andre urter. Meget flot og utraditionel gaveflaske, hvor label går hele vejen rundt. 45 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Armagnac af druer fra gamle vinstokke på den lokale druesort Baco. Baco fremmer kraft og fylde i drikken. Destilleret i egen alambic. Lagret mindst 6 år i egetønder. 40 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Armagnac af druer fra gamle vinstokke på den lokale druesort Baco. Artez anvender to forskellige druesorter til sine armagnac. Baco fremmer kraft og fylde i drikken, mens folle blanche mere fremmer det runde og bløde. Det er således også årsagen til, at de holder druerne adskilt og fremstiller to slags armagnac med hver deres drue. Destilleret i egen alambic. Lagret mindst 4 år i egetænder. 40 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Armagnac af druer fra gamle vinstokke på den lokale druesort Baco. Artez anvender to forskellige druesorter til sine armagnac. Baco fremmer kraft og fylde i drikken, mens folle blanche mere fremmer det runde og bløde. Det er således også årsagen til, at de holder druerne adskilt og fremstiller to slags armagnac med hver deres drue. Destilleret i egen alambic. Lagret mindst 4 år i egetænder. 40 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere