Her er den rene tempranillo-drue med al den friskhed, samt runde og bløde smag, som netop denne røde drue frembringer i Rioja.
Maximum frugt kommer til udtryk takket være en lang proces der startede i marken og sluttede i vinkælderen.
En ung moderne vin, der går fint sammen med de fleste grillede retter, pasta, ris mv.
Vegansk. Biodynamisk.
75 cl. 13,5 % vol.
Familien bag vingården Navarrsotillo har i flere generationer produceret vin i nordspanske Rioja/Navarra. Det er i dag brødrene Andrés, Luis og Ramón Serrano Arriezu der står bag Navarrsotillo, der har været økologisk i mange år, og nu er i gang med en biodynamisk tilgang til dyrkningen. Gennem en god balance mellem både teknologi, innovation og tradition, har brødrene fundet den bedst mulige måde at drive et økologisk/biodynamisk landbrug på. Området er begunstiget af kolde vintre, milde forårsmåneder, regnfulde efterår, samt tørre og varme somre. Dertil kommer, at jorden er meget velegnet til dyrkning af vin. Den gode kombination af klima og terroir gør det muligt, at man her kan frembringe elegante vine med bløde tanniner.
Se mere