Anden spiritus
Hos økovin.dk er vi stolte af at kunne præsentere et af Danmarks flotteste og mest omfattende udvalg af økologisk spiritus. Vores imponerende kartotek repræsenterer et alsidigt spektrum af økologisk spiritus fra alverdens hjørner. Gå på opdagelse i vores udvalg der rummer spiritus i et hav af afskygninger.
Gå på opdagelse i vores udvalg af økologisk spiritus herunder samt på siderne for de enkelte kategorier, og tøv aldrig med at kontakte os på telefon: 20780318 eller ved at udfylde vores kontaktformular hvis du har brug for råd og vejledning til at udvælge den ideelle økologiske flaske. Husk også at gå op opdagelse i vores udvalg af dessertvin og likør.

Absinth blev forbudt i Frankrig i 1915. Man mente, at mange af den tids kunstnere som Van Gogh, Toulouse-Lautrec og flere andre, var blevet sindssyge af at indtage for meget absinth på datidens cafeer. Forbuddet blev udbredt til andre lande, men f.eks. ikke til Danmark. I nyere tid er absinth igen blevet lovlig at producere og drikke. Muligvis er det en af EUs velsignelser. Absinth har høj alkoholprocent og er tilsat anis og malurt samt flere andre urter. Smagen er lakridsagtig og med en mynteagtig bitterhed. Ved tilsætning af vand bliver drikken mælkehvid. 68 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Den græske “nationaldrik” med lækker duft og smag af anis. Produceret af den græske vinbonde Evanelos Tsantali. 50 cl. 38% vol
Se mere
Her kommer så en økologisk fernet. 26 forskellige urter er anvendt til denne italienske bitter-specialitet. Dertil kommer den fineste økologiske safran fra Grækenland, der fuldender denne drik med sin eksklusive karakter. Vegansk. 38% vol. 50 cl.
Se mere
Ægte tequila fremstillet af 100 % agave og lagret minimum 3 år på egetræsfade. Perfect for the tequila connoisseur. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
Den velkendte drik fra Frankrig med tydelig smag af lakrids. Fremstillet efter en gammel opskrift med smagsgivere som anis, bynke m.fl. andre urter. Meget flot og utraditionel gaveflaske, hvor label går hele vejen rundt. 45 % vol. 70 cl. Distillerie Artez er en lille entusiastisk vingård og destilleri i hjertet af Bas Armagnac. Vinen er 100% af egen avl, og den destilleres og lagres enkeltvis efter sort for at fremme og vise de enkelte druesorters særlige egenskaber i slutproduktet armagnac. Den energiske vinbonde Jean-Philippe Brunello fremstiller desuden pastis og absinth ud fra gamle opskrifter, som han selv har fundet i gamle bøger fra biblioteket. Råvarerne hertil, som anis og malurt samt diverse urter, kommer ligeledes fra gårdens have, mark, eng og skov.
Se mere
Krystalklar italiensk likørklassiker med stjerneanis. Serveres f.eks. med et par kaffebønner i et glas, i en espresso, eller bare køligt i et glas. Også meget anvendelig i cocktails. 40% vol. 70 cl. Vegansk.
Se mere
100 % økologisk agave fremstillet i Oaxaca-provinsen I det sydlige Mexico. Destilleret i traditionelle kobber pot stills. En kvalitets mezcal med aromaer af græs, pære og grønne urter. Varm eftersmag og god fylde. 70 cl. 40 % vol.
Se mere
1100 % økologisk agave fremstillet i Oaxaca-provinsen I det sydlige Mexico. Destilleret i traditionelle kobber pot stills. En kvalitets mezcal med aromaer af røg, aga ve og grønne æbler.med et hint ag eg. 70 cl. 40 % vol.
Se mere